"Jag har blivit öl-älskare"

The weekend is over! Den blev dock ganska bra... vilket jag hoppades på! I fredags åkte jag in till Söder och mötte upp Leonard och hans kompisar på Ljunggrens. Slutade med att vi hamnade på Spy Bar och sen vidare hem till Leonard ett tag innan jag bestämde mig för att åka hem. What to do?

Igår efter jobbet blev det sushibuffé på Nybrogatan! Man fick äta hur mycket man ville, inte alls bra :P Gänget där bangade men jag drog vidare till Mosebacke där Cissie, Michelle och Angelica var. Tog en öl och drog vidare mot Snaps! Där blev det även 2 öl och en träff med ett kärt ansikte, Daniel :) Fy sjutton vad jag börjar gilla öl alltså, tror du har lyckats L ;) Sedan kom Michelles kille Richard och vi tog en taxi till Stuvsta tillsammans!

Imorse vaknade jag med världens illamående och ont i magen. SUSHIN, tänkte jag direkt och kände för att sjukanmäla mig. Stark som jag var tog jag mig upp och väl på jobbet gick det riktigt bra faktiskt. Kalle jobbade hos oss, det var såååå kul att träffa honom igen! Han är saknad...

Ikväll har jag varit vid Odenplan och ätit pizza på en italiensk restaurang med Mammas lillebror och familj. Har bestämt nu att jag åker ner till dem (mina kusiner) i Eskilstuna på tisdag över dagen. Vi skall sola, bada i deras pool och åka CAB! :D Kan bli riktigt kul... gillar utflykter!

Lite bilder från kvällen.







Nattii natiii på er! / Saris

Utgång...

Idag har jag solat hela dagen! Åkte till kvarnsjön med Mami och Michelle vid klockan 11 och stannade till 16. Man börjar bli brun i ansiktet nu också! Synd att man skall jobba imorgon då man istället kunnat jobba ännu mer på brännan. Lika bra att huden får vila sig ett tag.

Har duschat lite och fixat mig inför ikväll... Vad jag skall ha på mig har jag inte kommit fram till än. (förvånade?) Kanske blir det något utav de nya kläderna jag köpte igår ;) Tänkte ta och äta lite mat först och dricka lite rosévin. Skall in till Söder och möta upp Leonard och lite folk på Ljunggrens, senare F12. Får se om jag får med mig Michelle eller inte, annars kanske Johanna skulle komma dit med sin nya kille. Trevligt :)

Den osminkade sanningen ;)


Imorgon skall jag äta sushibuffé med Malin, Emelie och Josephine med flera. Även det ser jag mycket fram emot! Tror det kan bli en riktigt bra helg!!

Nu skall jag kila!

Hears later snyggingar!! / Sahara


Sol och Shopping

Gud vad jag älskar sommaren när den är som den är nu! <3 Speciellt när man är ledig också...
Kanske löser sig med jobbet också, jag hoppas på det bästa. Dessutom får jag högre lön också!!!! :) :)

Har solat hela dagen till 17, så har fått ännu mer färg nu ;) Sen åkte jag, pappa och mamma till Nacka forum i jakt på en fin klänning och jacka. Hittade ingen klänning men massa annat fint :) Kan ju inte låta bli och sen hade jag fått mer i lön än jag trodde. Så det tackar man Intersport för!!! (dock min egen förtjänst)




Rolling stones t-shirt, Blommig jacka och en fin sjal med fransar från HM


Svart jacka från New Yorker


(OBS! Detta har jag inte tänkt ha tillsammans, det matchar inte alls :P)
Beige cardigan från Zara och Beiga chinos (Stockholm) från MQ



Blev en pizza på hemvägen och har nu avnjutit lite baileys med kaffe på altanen i kvällssolen.  



Nu är jag helt slut, skall lägga mig på sängen och kolla en film tror jag :)

Soliga kramar! / Sarisen

Sommarens soliga dar´

Jag är verkligen så sämst på att uppdatera mig dag för dag. Men är man upptagen så är man ;)

Har haft fullt upp med jobb på Intersport sedan i söndags. De två första dagarna i denna vecka har jag fått jobba på Intersport i Sergel, det är såååååå kul :) Fick två roliga överaskningar båda dagarna. På måndagen gjorde Malin och Josephine mig sällskap över en lunch och på tisdagen tittade min kusin Emil förbi. Riktigt trevligt!

Igår
efter jobbet åkte jag in till Söder, mötte upp Michelle och Carro. Vi var in på Indiska och shoppade klänningar, men jag hittade ingenting. Därefter mötte vi Madde och Natta, gick på en pub på götgatsbacken och åt middag. Avslutade kvällen på Snaps och drack en öl. - Jag gillare´



Idag har jag varit ledig och suttit i samtal med olika folk. Dels med chefen i Intersport Skrapan angående jobb i sommar och sedan min vän Michelle om våran resa som bara krånglat. Hittade idag en superbra resa som passar perfekt till alla våra önskningar. Det ser ut att funka med 8 aug och att planet lyfter kl 20. Resan går mot Turkiet och Alanya, där vi känner oss hemma ;)  Hoppas att det skall gå vägen.

Niklas
kom hem och solade tillsammans med mig, vi tog cyklarna ner till centrum och "pang´s" för att köpa thaimat.

Nu sitter jag här och äter jordgubbar, tänkte faktiskt hoppa ner i sängen ;) förvånade? Är så slut i kroppen! Har varit hos Leonard på Söder och sett en film, Rosa Pantern 2... det var rolig :) Jag gick ända från Stockholms södra ner till vattnet vid skanstull, minst 20 minuters promenad. Skönt!

Vi har pratat en massvis, känns bra att vi kan prata ut om saker och ting. - Tycker om dig! :)

Imorgon blir det sola sola sola igen och kanske trosa eller bad i kvarnsjön.

Sol är lycka! / Sarah

Clean the attic

Nu kom jag på en sak som måste göras! Skall ta mig upp på vinden och röjja bort massa gammalt skit. Jag letar efter lite målningar som jag gjort i skolan och såå...
Kan nog bli kul!


Let´s go!!

E-tuna trippen

Tack alla söta släktingar för en trevlig midsommarafton!
Tänk att vi till och med hade tur med vädret :) Solen visade sig väldigt länge, vilket gjorde att jag kunde få åka en sväng med deras nya cab. Riktigt najs!

Inte ofta man får se solen på midsommar, iallafall inte när vi är i Dalarna. Vi avnjöt gott rosévin, snacks och godis vid poolen. Därefter högg vi in på förrätten, med sill och snapsvisor. Avslutningsvis blev det fläskfile och potatis med en god sås till varmrätt. Till efterätt blev det min kända chokladkaka med jordgubbar och grädde. Som toppen över i:et blev det också en god kopp kaffe med päronlikör till. Gott! :)

Vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord. Gamla minnen och galna saker vi gjort :) Innan vi åkte hem åt vi hårt bröd tillsammans med olika goda ostar och vindruvor till.

Just nu är jag lite rastlös, skulle vilja åka in till grönalund och gå på sommarkrysset som börjar kl 20. Det verkar dock bli något annat... ??

Lite bilder från dagen/kvällen.




Leonard är på sitt landställe också, så honom kan jag inte träffa..
Får se se vad jag hittar på..

Midsummer

Då var vi tillbaka till den vanliga gamla svenska sommaren igen!

Mulet och regn
! Usch, vad deprimerad jag känner mig. Man blir nästan lite bortskämd när solen visar sig hela 2 dagar på raken. Jag visste dock att vädret skulle bli som det blev idag, men hur länge sedan var det sol på midsommar? - År och dar sedan.

Känns konstigt att inte fira det i Dalarna som jag alltid har gjort, förutom sommaren 2007 då jag var med Mathias och hans familj till Gotland. Nu skall jag fira midsommar i Stockholm eller rättare sagt hemma hos mina kusiner i Eskilstuna med Mamma, Pappa, Morfar, Anderz och Agneta. Jag har oftast väldigt svårt att bryta traditionen, att umgås med hela släkten. Min kusin Emil som är lika gammal som mig skall också vara hemma :) Tror vi kommer få trevligt. De har en jättefin pool, så hoppas man kan ta sig ett dopp trots det dåliga vädret.

Känns väldigt konstigt att Mormor inte kommer vara med. :( Det är vid sånna tillfällen såsom vid Midsommar man verkligen inser att någon saknas, någon som man annars alltid träffat vid dessa tillfällen. Önskar att du fått vara med oss, varit frisk i ditt ben och mått bra. Du har nog det bra där du är <3


I Dalarna firar man midsommar på ett väldigt speciellt vis.

Jag har precis gjort mig klar, ätit lite vårrullar och väntar nu på att klockan skall bli 13.53. Jag skall ta bussen ner till centrum och ta tåget in till Söder. Skall hoppa in och jobba åt Niklas i Skrapan, som skall åka till Stockholms skärgård. Jag slutar kl 20 och tänkte sedan träffa Leonard en snabbis. Kanske  ta en öl och äta lite middag :)

Glad midsommar! / Sarah

Oh, sunny day!

Äntligen är den riktiga sommaren tillbaka igen!!
Hur skönt som helst! Fredrik kom hit vid 12.45 så åkte vi ner till centrum och köpte hem thaimat. Vi har suttit hela 3 timmar och bara solat sönder våra kroppar här på altanen. Var kul att träffa honom igen, varit dåliga på det senaste tiden. Så blir det ibland :)

Idag är det Lindas (min svägerskas) 25 årsdag!!! Stort grattis till dig gumman, du kunde inte fått en finare dag än denna! Snacka om att tajma in födelsedagen bra....

Min familj firade henne redan i söndags tillsammans med hennes "två familjer". Mamma hade gjort 2 stora jordgubbstårtor, så himla gott. Blev lite över, så jag har en bit att äta nu också.  



Igår så var jag hos frisören. Klippte upp det lite, dock samma längd men kortare lugg. Skönt! Nu kan ni se mina ögon igen ;) Blev blekta slingor denna gång, blev bra tycker jag. Fortfarande inte så ljust som jag haft förut och det är bra. Tycker inte det var lika snyggt som detta. Resten får solen ta hand om.

Hoppas på god grillning ikväll och mys på altanen. Kanske lite jordgubbar till efterätt också.
Har åkt på någon typ av förkylning också, säkert på grund av det skumma fuktiga vädret. Det har varit så mycket regn den senaste veckan. Det rinner i näsan, kittlas i halsen när jag sväljer och jag har börjat hosta på nätterna :( Tycker jag varit nog sjuk i höstas, vintras och våras så det räcker nu. Inte igen!

Men men...nu skall jag fortsätta sola. Man är faktiskt ganska brun nu.. hihi!

Puss hej!

Kreativa Sarah

God afton!
Kände lite för att ta fram min kreativa sida ikväll! Pappa plockade fram oljefärger, akrylfärger och akvarellfärger åt mig och mamma. Vi köpte målardukar när vi var i Malmö för 3 somrar sedan. Vi greppade penslarna och började skapa vackra målningar ur egen design och idé.

Såhär blev mitt resultat :)

Vad tycks? Det skall föreställa en rik fransyska på en blomsteräng typ (av något slag, ha ha)

Nu myser jag framför tv:n med chips. Tittade nyss klart på sommarkrysset från grönalund och skall nu äta jordgubbar med flytande grädde. Mums!

/ Konstnären Sarah

En natt på Berns

Godmorgon fröken bakis! 

Tur att Leonard ringde och väckte mig, annars hade jag nog fortfarande legat under täcket nu och sjusovit. Ligger i soffan, tittar på tv och myser :)

Kvällen igår och natten blev lyckad!  Efter att ha varit duktig, plöjt igenom lite algebra-tal i matematik C boken hoppade jag in i duschen och fixade mig lite snabbt. Åkte in till Berns och mötte upp Leonard, Christoffer och Oskar. Träffade på Leonards klasskompisar också, en av dem är en av Viktors Ängmo´s bästa kompisar.

Det var första gången jag var på Berns faktiskt och det var riktigt trevligt. Fina lokaler! Jag avnjöt lite gott vin och vi dansade massor. Tur att jag hade danskungen med mig ;) Sånt spelar stor roll. Sedan fick vi en "knäpp" och gick till fots därifrån till Skanstull. Tänkte ta nattbussen därifrån, men när den äntligen kom så var den full och bara åkte vidare. Jag kom hem till slut iallafall. Skönt att krypa ner i sängen..



Mys! Nu skall jag dricka ett glas juice och äta lite. Sedan blir det ännu mer uppdatering av Matte C. Känner mig duktig! Får se om L kommer hit sen eller om jag träffar Michelle. Leo är på passenheten och fixar nytt pass. Hoppas han slipper lång kö.

Later aligator ;)

Photo and math

Åh jag älskar att fotografera!! OCH att bli fotograferad såklart ;) Många gånger skulle man inte tro att jag haft/ibland fortfarande har dåligt självförtroende. Jag ställer mig som ett litet ego och börjar possera så fort en kamera kommer fram. Ha ha! Dessutom när det är med en proffskamera som har en ordentlig upplösning, fin färg och kontrast! Så kan det inte bli roligare!! Tycker om att fotografera hur som helst, inte bara mig själv.

Så ego är jag inte innerst inne, ifall det ser så ut.... ;)

JAG



Nu till något helt annat. Jag och Michelle svängde in på resebyrån i centrum och vi insåg att de inte kunde hjälpa oss med något mer utöver vad vi själva hittat. Så vi får ha lite is i magen i några veckor och avvakta med att priserna sänks! Vi kommer iallafall iväg någonstanns! :)

Idag har jag suttit med min älskade Matematik C bok. Det går riktigt bra! Just nu handlar det om algebraiska förenklingar och polynom. Inte så svårt, gäller bara att vara noga och inte göra några slarvfel. Hihi..



KTH here I come! :D :D


/
Puss hejdå!

Rese-krångel :(

Nu krånglar sig allt för mig!!!

Jag och Michelle bokade våran resa till Rhodos igår. Det var tänkt att vi skulle åka den 16 augusti i 1 vecka och komma hem den 23 aug. Idag fick jag reda på av KTH att min termin på teknisk basår i Kista börjar redan på måndagen den 17 aug. Då krockar allt såklart :( Nu måste vi hitta en ny resa en vecka tidigare och då är resorna dyrare också. Heja! Men för ungefär 1200 kr till kan vi åka till Cypern den 10 aug och komma hem 17 aug. Så kanske Mamma kan gå till skolan i mitt ställe och svara ja.

Så om allt går vägen kanske vi kommer någonstanns iallafall? Håll tummarna, för annars är verkligen allt emot mig just nu.

Imorgon träffar jag min morbror Anderz också och ifall Michelle inte kan åka så kanske jag drar med dem till USA istället. Så är jag borta i juli i 2 veckor istället. Vi får se hur det blir....



Idag den 8 Juni är det LEONARDS FÖDELSEDAG! - Grattis sötnos!!! (presenten får du senare...)

Nu skall jag ta och äta lite lunch och uppdatera mina Matematik C kunskaper ännu mer.
Måste ju vara förberedd inför Tekniska basåret i Kista som börjar vecka 35 :)

/ Glad Sarah

Begravning

Begravningen 5 Juni.

Ännu en gång har jag varit dålig på att skriva!
Men som ni säkert förstått så har det varit mycket de senaste dagarna, då har man inte alltid ork och tid. Jag åkte till Dalarna redan i torsdags för att hjälpa Morfar med dukning och förberedelser inför Mormors begravning på fredagen 5 juni. Vi åkte till Vika, som ligger en bit utanför Falun. I Vika kyrka var själva begravningen. Det var jättekul att träffa alla släktingar men tråkigt att det skulle vara under de omständigheterna. Världens finaste begravning var det och allt brast för mig redan vid första orgelmusiken. Från alla 9 kusiners kinder rann tårarna. Inte alla som vågar visa sorg öppet, men min släkt måste nog vara de underbaraste på denna jord. Det blev ett fint farväl som samtidigt var jobbigt!

Efter begravningen samlades alla i en minnestund med smörgåstårta, bakelse och kaffe. En stund med samtal om fina minnen, uppläsning av gåvor och sång. Därefter gick vi tillbaka till kyrkan för att titta på alla fina buketter och blomsteruppsättningar som Mormor fått av nära och kära.

Morfar tog med oss på en liten utflykt runt i Vika. Han föddes och bodde där tills han var 17 år. Sedan träffade han Mormor :) Sedan var det tillbaka hem till Falun och Morfars hus där alla släktingar samlades över en middag med Lasagne. Till efterätt blev det min populära chokladkaka med grädde, glass och jordgubbar. Mysig kväll!

Helt slut var man sedan så det var bara att hoppa i sängen.


Lite bilder från dagen



Mormors bukett från oss som låg på kistan.
Alla kusiner samlade utanför kyrkan samt minnestunden i församlingshemmet.


J.S Bach - Air (spelades på begravningen)


lördagen bar det hemåt till Stockholm igen. Jag, Mamma och Pappa gick på Sandras studentmottagning. Senare åkte jag, Michelle, Morgan, Jenny och Carro hem till Michelle och kollade klart på Sverige-Danmark matchen. Utgången tog oss mot Söder och "the rocks".

Var helt slut psykiskt så jag stannade inte så länge. Igår jobbade jag också på Intersport i Skrapan 11-17. Så mycket pengar blev det och det behövs

/ Sarah

Regnet smattrar på fönstret

Muntra miner idag när man dragit upp sina persienner. It´s raining...
Skumt det där med olika väder, speciellt när det varit så varmt i flera dagar nu. Nu skall det vara runt 10 grader hela veckan ut. Man kunde lika gärna jobbat :/ Jag vet en som kommer skratta åt mig nu, du drar säkert på mungiporna nu L ;)

Det är bara att göra sig en kopp varm choklad, tända lite levande ljus och sätta sig under en varm flisfilt med Matematik C boken.


Jag ute på altanen igår, och det "fina" vädret idag ;(

Face the truth.

Igår berättade Mamma att Anderz, Agneta, Sofia, Morfar och Emil skall åka till USA i juli. Mamma skulle fått följa med på billig biljett men hon kan inte för hon har inte semester. Anderz sa att han kunde fixa billigare biljett åt mig med. ÅHHH, jag skulle så gärna vilja följa och speciellt om det ska vara såhär dåligt väder hela sommaren :( Jag har inte råd, sen ska jag åka utomlands en vecka med min syster i augusti. Så får det bli, hur tråkigt det än är när man får en sån chans! Vi bokar resa i veckan, jag läääängtar...

/ S


Vi kör all in...

Hallåååå!
Kommit av mig lite i skrivandet över helgen. Det har verkligen varit full rulle och ALL IN ;)

I fredags, på dagen var jag och Michelle i Kungens Kurva. Vi handlade mat och gott vin inför middagen på kvällen. Jag, Michelle, Madde, Elin och Cissie träffades hemma hos Michelle och "grillade". Vi fick också panacotta till efterrätt. Riktigt lyckad myskväll på hennes balkong (läs lounge) :D Där satt vi långt in på småtimmarna, pratade och drack. Singstar och guitar hero spelades också.

lördagen var man lite bakis, passande och trevligt när man var tvungen att åka till jobbet. Det var väldigt lite folk för att vara löningshelg. men också förståeligt eftersom det var en mycket varm dag med stor sol. Som jag missade :(
Efter jobbet när jag kom hem satte jag mig på altanen ett tag och solade den sista timmen innan solen gick bakom grannhuset.

Därefter var det bara att hoppa in i duschen och fixa sig. Mamma och Pappa hade bestämt med Michelles föräldrar att vi skulle in till Söder och äta. Så blev det. Michelle hoppade på i stuvsta, sedan träffade vill Sötisjocke påväg upp mot medborgarplatsen. Vi satte oss på "kvarnen" ett tag, drack lite vin och öl. Sedan blev det "Mest kök och bar" på götgatsbacken, lite rosé igen och en biffplanka. Så gott. Madde, hennes kille och hans kompisar kom sedan in och mötte oss och vi gick in på Studio 54. Där umgicks vi det sista med våra föräldrar, drack lite drinkar och hängde i baren. Richard och Mackan kom dit, sedan sa vi hejdå till päronen och gick till Fenix. Där inne var nästan hela Huddinge och folk pratade bakom ryggen på varandra. As usual!

Det blev ett litet äventyr sedan, några missförstånd. Min kusin Markus ringde och frågade vad jag gjorde. När jag sa att jag var vid Slussen så sa han att han agerade taxi ikväll och skulle skjutsa in lite folk till centralstationen. Jag frågade om han kunde hämta oss och det gjorde han. Där kom Markus och Johan i en liten minibuss :D Vi skjutsade hem Michelle och åkte vidare hem till mig. Jag bjöd dem på te, mackor och vi pratade länge.

Igår (söndag) jobbade jag igen, denna gång inte ett dugg bakis tack vare te och macka under natten. ;) Det var också dåligt med folk på grund av det fina vädret :( Mamma och Linda kom och hämtade mig, sedan åkte vi hem och lagade mat. Det blev scampi indiana och jordgubbar med glass efter det. Sedan fixade jag mig lite snabbt och tog tåget in till Söder där Leonard väntade. Vi tog en jättemysig promenad ner till kajjen. Gick bort mot "båten" och tog oss över till Hammarby Sjöstad. På den sidan sken fortfarande solen. 







Lyckad helg verkligen!



torsdag åker vi upp till Falun. Begravningen är på fredagen vid 12 och jag åker nog hem med Eric senare på kvällen. Tänkte hinna med ett glas rosé i Michelles lounge. Ladda upp inför Lördag med studentfirande och senare restaurangdagarna i Kungsan. Sveriges nationaldag som det också är och ledighet. Kan det bli bättre än så.

Nu skall jag sluta kasta bort dyrbar tid i solen och byta om till bikini och mysa :)

So long / Sarah