Faster Sarah, 090926! :D

Hej på er alla!
I natt, 090926 blev jag en stolt Faster till en liten flicka! Kan inte beskriva hur glad jag är!!! :D

Idag gick jag, mamma och pappa ner till centrum och kollade på "tusen meter konst". Därefter gick vi in på Lindex och kollade massor av bebiskläder. Såklart köpte vi en del också, och äntligen ROSA! Jag hittade en sån söt sparkdräkt i plysch på Kappahl, hon kommer bli så himla söt i den. Hihi!


Igår hade vi Kemi-labKTH valhallavägen. Riktigt spännande, då vi skulle bestämma lågans färg på ett bränt salt med metanol och dess våglängd. Riktigt snygga var vi i våra rockar och glasögon. Såg ut som vi stod och kokade upp läskiga trolldrycker eller något. Därefter åt jag lunch med min sötnos på "Syster & Bror". 

Kvällskvisten bjöd på umgänge, dricka och dans. Jag, Alice, Dennys, Dawit och deras vän möttes upp hemma hos Kristina i Stadshagen. Sedan åkte vi in till Söder och gick på södra teatern. Träffade pappa på stureplan som jobbade natt. Han var så snygg och grym i sin stiliga polisuniform

Nu har jag kommit hem, slut efter shoppingen och Eric kanske skall svänga förbi här ett tag och fika innan han åker tillbaka till Södertälje Sjukhus. Sedan kommer Leonard hit och äter middag, blir myskväll ikväll. I like!


 
Snygga kemister!

Puss på er alla, är så glaaaaaaaaaaaaaaaaad......

Välkommen hösten!

Hallojsan!
Kom hem från skolan nyss, svängde in på pressbyrån innan jag tog bussen och köpte ett nytt buss-månadskort. Det har bara varit massa krångel med att få mailet om att betala in Kåravgiften till THS. Fick den i helgen, så jag skickade in pengar på deras bankgiro igår och lämnade in en ny ansökan om studiemedel till CSN.

Hoppas på att få dra av de 1400 kr som jag lagt ut på månadskort nu. Full rulle i skolan för övrigt, hade KS i Kemi igår och det kändes som det gick hyfsat bra. Som sagt så vet man ju aldrig vilka små slarvfel man gör. Jag borde klara 7 fel iallafall kan man tycka, så jag är spänd över att få resultatet. Även denna ger mig 7p bonus till stora tentan.

I Matte C gick vi igenom andragradsekvationer, när man skall leta min/maxpunkt och genom symetrilinjen kunna hitta "vertex".

Har en hel del att ta igen i fysiken, så går det när man nördar för mkt i de andra ämnena. Har köpt Marabou choklad med mig hem, så nu skall jag sätta mig ner och läsa om "kraftmoment" och "tryck" i Fysiken. Idol var aldrig igår så det blir till att se det ikväll istället.


Här är något av det flumm vi går igenom på Matematik C t.ex. :)


Man kan ju fråga sig om vi är lättroade? :D


Grabbarna! (Dawit, Dennis och Dennys) :)


Mys på er alla! / Sarah

Fredag!

Hej Fredag!

Nyss hemkommen från KTH, har haft räknestuga i Fysik A och Kemi A. Har min första kontrollskrivning i kemin på måndag och det känns väl sådär. Får plugga som en dåre i helgen. Fick tillbaka Matte C kontrollskrivningen idag och jag klarade den! :D Det betyder att jag får 8 bonuspoäng på stora tentan, vilket innebär att jag bara behöver ha 4 poäng till på den tentan för att få godkänt. Känns riktigt bra, självklart satsar vi till högre höjder ;) Ett A eller så... haha.

Jag klippte mig igår också. Klippte av säkert 10 cm på längden denna gången, så nu har jag till axlarna. Känns lite ovant med samtidigt väldigt bra. Det började bli så risigt och sen ser jag mest ut som en dränkt katt i det långa. Så jag hoppas mannen vill ha mig än ;) Det vet jag att han vill... hihihi <3

Nu skall jag råplugga Kemi, sen tänkte jag faktiskt åka in till Valhallavägen och hem till Mats, Leonards klasskompis. De är lite folk som skall äta middag hos honom och umgås. Känner inte för att plugga ihjäl mig på en fredagskväll, det får bli imorgon på dagen istället.

Vidare till ambitiösheten nu då....


Nya frisyren :)

Tjing! / S


Stress stress...

Fy fy fy vad jag är säääääääämst! Hur kan jag låta min blogg vara så död som den är nu? Det är nästan skamligt... vad har jag annars detta till!? Självklart skall jag kunna skriva av mig all glädje, sorg och ilska men också göra så att jag inte tappar mina trogna läsare. Ni måste vara oerhört besvikna på mig!

Så vad har hänt i mitt liv de senaste veckorna? Låt mig säga det såhär istället, vad är det för liv jag lever just nu? Det har blivit så att väldigt mycket tid har lagts på min kära skola, KTH. Det har blivit jättemycket pluggande och räknande i både Matematik C och Fysik A. Massa spännande grundämnen - metaller som icke-metaller, alla av en mycket speciell typ har studerats i Kemi A. De är alla placerade i det mycket fina periodiska systemet, indelat i perioder och grupper.

Nog om det, jag har varit en riktig nörd. (ja, ni bara hör/ser) Skrev min första kontrollskrivning i Matematik C idag och det kändes riktigt bra. Får jag den godkänd har jag 8 poäng tillgodo till stora tentan, det är ju jättebra :)

Har en KS i Kemi på måndag också, så nu har jag denna dag som en liten paus för att komma in i rätt fas igen. Vilken tempo det är. SJUKT!

Det blir tyvärr ett mycket kort inlägg, för jag tänkte faktiskt åka ner till min storebror Niklas och hälsa på honom! Vi ses inte så ofta nämligen nuförtiden :( I övrigt så hade jag en väldigt mysig helg även fast det blev mycket plugg. Leonard har hjälp mig en del också, tack finaste! <3 Tur att jag har dig....

Första inlägget för september också måste jag påpeka och nu är det snart bara ca 1 vecka kvar tills mitt brorsbarn föds. Snacka om att jag längtar...




KRAM PÅ ER!