New years.... 2010!!!!


TILL ALLA PARTYGLADA!

GOTT NYTT ÅR!

Festa som aldrig förr.....




Jag befinner mig i år först i Vasastaden, sedan i Djursholm...

Over and out people.

2010 IT IS....... gaaaaaleeeet.....

PUUSS PÅ ER MINA VÄNNER!



Jul och ledigt..

God kväll!

Mycket händer när man släpper det "verkliga livet" =skola och entrar lyxlivet, ja det vill säga mitt underbara jullov! :D Hittils har det varit mycket trevligt, har hunnit med att jobba och också ta det lugnt!

Julafton blev riktigt lyckad. Dagen började med att hela familjen åt frukost tillsammans här hemma. Eric, Cecilia, Niklas, Linda, Leonard och Morfar var här och vi hade "lilla julafton" innan Eric och Cecilia skulle åka till hennes föräldrar på Soludden. Fick filmen Snövit, ett par "seger strumpor" som är bra att ha när man åker längdskidor. Jag fick även ett par myssockor, en ring, ett halsband och öronljus. Ja, hur konstigt låter det inte men det var en skojsak från Linda och Niklas. Hmm, kanske ska berätta vad de skall vara bra till..... lugn och välbefinnande ;) Leonard fick också julklappar av Eric, Cecilia, Niklas och Linda. Av E och C fick han ett drinkbar-set och av N och L ett par björn borg kalsonger. Riktigt gulligt av dem och han verkade väldigt nöjd.

Därefter åkte vi mot Täby där själva firandes hölls. Vi tittade såklart på Kalle Anka och det bjöds på god julmat. Varje gång blir man galet mätt. Sedan var det dags för det som alla småbarn längtar mest till, julklappsöppningen och mitt kusinbarn kunde inte hålla sig. Han flög som en tätting i rummet fram och tillbaka.

Nu öppnade jag resten av julklapparna. Av Morfar, Mamma och Pappa fick jag pengar men av Mamma fick jag även ett par örhängen, filmen Svärdet i Stenen och en rosaglittrig rund kula att trä på mitt silverhalsband! Niklas och Linda gav mig en dunkudde och filmen Mary Poppins. Av Leonard fick jag ett jättefint silverarmband, bästa av allt !!! Verkligen min stil <3 <3 såååå fint! Min morbror Anderz gav mig presentkort på SF biografen : ) Tack till alla gulliga!

På juldagen var vi ute och letade efter en TV åt Leonard och han fann äntligen den han ville ha! Jag fyndade även en hel del filmer såsom Madagaskar 1 & 2, The break up och Grabben i graven bredvid. På kvällen beställde jag även 3 disneyfilmer Bernard och Bianca 1 & 2 och Pocahontas. Jag samlar nämligen alla klassiker! 

Har även fyndat jeans, köpte 2 par G star här om dagen! Ett par var nästan en kopia av mina gamla som gick sönder i rumpan och på båda knäna. Hoppas innerligt att dessa skall hålla, men dessa är mer utsvängda. Kul med lite omväxling. 

Ikväll har jag även träffat mina kära släktingar från Eskilstuna. De var och hälsade på hemma hos Eric och ville naturligtvis träffa Freja som de inte sett sedan hon föddes. Världens sötaste flicka är hon ju. Fasters favorit verkligen :) 

Här kommer lite bilder från allt!!



Söta Elin med Freja!

Jag älskar familjen och min släkt <3


GOTT NYTT ÅR och god forsättning!

KRAM
 

Vit jul <3

Hej!
Har haft fullt upp sedan jag sist skrev här. Nu äntligen tror jag att jag kan andas ut för ett tag.

Det var en sjukt trevlig avslutningskväll med klassen hos Micke i Näckrosen. Ett gäng begav sig mot stan vid 23.30 och det slutade med att vi gick till Kvarnen på söder. Jättrevligt! :) Fysiktentan vet jag inte hur det gick med, vet bara att den var sjukt svår och att jag gjorde så gott jag kunde ;) Fick även veta att jag klarade den andra Matte C tentan, så nu är den kursen avslutad också. Jajamensan!! :D






I fredags var vi hem till Leonards farmor och farfar på middag, med andra släktingar till deras jättestora lägenhet i Vasastan. De firade "hanuka", någon speciell tradition. Det bjöds på god mat, efterätt och trevligt sällskap.

På lördagen jobbade jag på Intersport Sergel 8-13, sedan mötte jag upp mamma och pappa i Skärholmen. Leonard var och fixade med lägenheten och körde över saker från hans mamma och pappa. Hittade en del julklappar, men inte alla. På lördagskvällen åkte vi till Leonards lägenhet, gjorde varma mackor i ugn och tittade på Hitta Nemo. Jättemysigt att få vara ifred ;)

Igår fick jag åka ännu en gång på jakt efter resten av julklapparna. Åkte först till Farsta och sedan vidare till Skärholmen igen, nu var det bara Eric och Cissis julklapp kvar. På kvällen gjorde jag och mamma julgodis och senare skjutsade pappa hem mig till Leonard. Mamma klädde julgranen.

Vi började kolla på en film som heter "En natt på museet 2", men hann inte se klar den så får bli en annan kväll. Imorse gick Leonard till jobbet tidigt, men jag sov kvar och fick en egen nyckel. Pappa hämtade mig vid 10.45, sen åkte vi till Skärholmen och Media Markt. Jag köpte den sista julklappen och lite annat. Blev en Maxhamburgare till lunch i Vårby. Ikväll skall jag äntligen klippa mig, det blir nog lite ljusa slingor igen.. tycker nästan att jag ser råttfärgad ut nu :( Fin lagom till julafton.

Ikväll skall jag nog slå in julklapparna och göra det sista julgodiset med pappa. Blir marsipangubbar :) Imorgon är jag och Leonard bjudna hem till hans föräldrar på middag, blir trevligt och på onsdag jobbar jag på Intersport Sergel. Sedan är det julafton och då blir det julfrukost med hela "tjocka" familjen. Eric, Cissi, Freja, Leo, Niklas och Linda skall vara här! Sen beger vi oss mot Täby för själva julfirandet, men denna jul utan Eric. Lite ovant men kul för honom att fira med sin lilla familj. Så är det när man själv har barn! :) 

Nu skall jag mysa lite tills jag ska åka vidare till mammas jobb i Liljeholmen.

Kram på er! 


Tandläkaren!

Godmorgon!



Idag var jag uppe med tuppen för att ta mig till tandläkaren! Var på kontroll för mina tänder innan sommaren, då de kollade hål och lite annat. Det visade sig då att jag hade ett känsligt tandkött och blev tillsagd att börja använda tandtråd bättre och borsta tänderna på mornarna mer. Har alltid varit en slarvig person när det gäller sånt. Däremot har jag ändå inte haft något hål sedan jag hade det i mina mjölktänder.

Min tandläkare bokade in en tid till mig hos Tandhygienisten för kontroll och idag var det dags. Till min stora förvåning så hade jag tydligen en tandköttsinflammation. Tecken på det är att man blöder väldigt mycket i tandköttet när man borstar. Fast det har jag alltid gjort :/ Men nu var det verkligen allvarligt och något jag verkligen måste skärpa mig med. Tydligen så är inte en vuxens salivproduktion lika effektiv som när man var liten, vilket gör att smutsen och karies inte tas bort lika bra. Man måste bidra med massor själv. Slarvmaja!!
Fick en behandling mot "peradontal sjukdom", sjukt att jag ens har det... hmm! Fick även någon konstig blå dricka som jag fick sila mellan tänderna och flourbehandling.

Det känns skit läskigt, men kanske var det bra att det blev såhär så jag verkligen fattar hur viktigt det är med bra tandhygien. Det är klart att tandköttet strejkar om man inte får bort smutsen mellan tänderna.

Det var straffet jag fick och nu skall det bli ändring. Behandligen skall pågå i 2 veckor, med tandborstning morgon, kväll och tandtråd morgon och kväll. Hur skall jag få in rutinen? Det är där det brister.

Får göra som vissa andra, sitta och nöta med tandtråden när jag tittar på tv. För på kvällen kanske man är för trött och kan slarva. Jag har ont i munnen nu och skall plugga tråkig fysik. Kan det inte bli bättre än såhär? :(

På torsdag är det över iallafall. Jag och mamma skall på massagebehandling i gamla stan efter tentan, då jag också kommer få trycka mina äckliga pormaskar och få ögonfransfärgning. Perfekt snygg till utekvällen då vi skall hem till en kille i klassen och sen ut och dricka öl. :) Kan bli mycket trevligt!!

Nu över till det verkliga allvaret och en "sjuk" Sarah! :(

Kram

Present till mig själv :)

Hej hej!
Idag skrev jag min sista Matematik C tenta. Det gick väl sådär, eller jag tror att jag vet att jag klarade mig iallafall men däremot gjorde jag en hel del slarvfel här och där som gjorde att mitt C betyg rök. :( blääääää! Får hoppas att D kanske är i närheten iallafall. Bara att be till gud :P ha ha ha... orkar inte ens bry mig längre! Matematik är inte helt lätt ibland.

Jag vet inte om jag berättade att jag skulle följa med min mamma och hennes jobbarkompisar hem till Gisela och titta på smycken i november, som hennes vän Elisabeth gjort. Hon har ett eget silversmide hemma och man får själv bestämma och designa hur man vill att sitt smycke skall se ut.

Såhär blev mitt :)



Ett oifyllt hjärta i äkta silver, med en stav med mitt namn på och ett silverhjärta med Leonards namn på! Sjukt fint! Och till det ett svart snöre som band. Fick ett rött band till som man kan ha nu till julen och ett silverhalsband att trä in till finare tillfällen. Jag är nöjd... ! Designat just för MIG!

Nu är det fysik som gäller för hela slanten.
Snälla rädda mig ngn :/

Kram!


Idol 2009.

Heej!

Idolfinal igår och vad säger ni alla om resultatet? Vem visste inte att tönt Erik, även kallad "Tintin" skulle ta hem segern? Låten var ju nästan skriven till honom som artist. Väldigt bra låt dock, men ändå tyckte jag att Calle sjöng den bättre. Allting med Calle är mycket bättre, hur grymt mysig röst har han inte. Lite mörk och hes... en Joe Cocker kopia. I LIKE IT!

Även fast han inte vann så är han en vinnare för mig och han kommer minst sagt gå lika långt, om inte längre. Nej, man skall inte vinna idol, så är det bara. Titta bara på Daniel Lindström, Marie Picazzo och Markus Fagervall... inte hör man mycket med dem i artistvärlden. 2:a is the shit.

Jag kommer digga Calles skivor här hemma på datorn iallafall! :)

Även fast nu denna låt inte är Calles så tänkte jag bjuda på hans version istället.

Higher - Calle Kristiansson


Idag var jag och Leonard till hans lägenhet i Telefonplan. Riktigt fint! Åh, det nästan kliar i fingrarna. Vill så gärna vara med och hjälpa honom inreda... men han har ju bra smak själv också så det blir nog bra. Provlåg sängen lite också... mjuk och skön. Det blir braaaa! :D Så istället för att åka mot Skanstull med pendeln blir det nu istället buss 704 mot Fruängen och sedan tunnelbanan därifrån några hållplatser. Det blir närmre kanske också :)
Längtar!

Besökte sickla köpkvarter efter vi skjutsat hem Leonard till hans föräldrar. Spanade lite julklappar att köpa till mina nära och kära, men de kan inte inhandlas förän nästa helg. Mycket att göra nu! Nu pluggas det inför mattetentan för fullt.

Myskväll med böckerna, bästa dejten! ;)

Kram på er!

Mammas pojkar.

Hej!




Igår var det jättespännande i mammas pojkar och de blev de valen som jag ändå trodde. Jag vet dock inte om jag höll med deras val men sen slutade sagan också där. Hur ofta händer det att två personer blir störtkära och tillsammans efter att bara träffats i 1 månad. Då man dessutom inte umgåtts konstant utan att killarna dejtat flera olika och nästan aldrig en tjej mer än en gång. Töntigt!

Jag läste på tv4.se om vilka som var ett par nu och som jag trodde, INGA AV DEM! Haha! Jag hoppas verkligen att Bobby ändrat sig, men av det man kunde läsa på hemsidan så var den där Julia inget att ha. En liten överklass tjej från Lidingö typ, med världens töntigaste röst. Jaja!

Kul var det iallafall att följa det, men vad ska jag nu titta på på torsdagarna. Sjukt trist att det är slut.

Nu skall jag platta håret och sminka mig lite. Därefter blir det fysik.... OH YES! :P
Skall åka och kolla på Leonards lägenhet senare, han har fått tillgång till nyckeln. Var tanken att han skulle iväg till Ikea idag och köpa säng, men hans syster fick förhinder. Kanske imorgon?

Idolfinal ikväll och god middag med familjen står först på listan.
I like!


Kram


Kemi.

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Kan inte beskriva hur glad jag är nu! En sak jag gått och oroat mig för fick jag bekräftat idag, jag klarade Kemitentan!! :D :D Den var så sjukt svår och ett tag började man tänka tanken att man inte ens skulle klara den. Men det gjorde jag nu och nu kan vi släppa det. Nu känns det lättare i bröstet :) JA JA JA JA jaaaaaaaaaaaa.....

Men slutar inte kämpa, har två tentor kvar att göra innan jullovet! HEJA SARAH... HEJA!!!!

Har äntligen fått tillbaka min dator (laptop) nu med nytt skrivbord, moderkort och BOIS. Nu går den som aldrig förr och vad jag har saknat den.

Mamma bakade pepparkakor igår och de är ljuvligt goda. Blir nog en hel del ätande..

Ikväll är det final i mammas pojkar och gud vad jag hoppas att Bobby väljer Jane. Han bara måste det! Christian måste välja Martina och Tim typ Viktoria tror jag hon heter.

Sen måste jag bara säga att jag är så glad att jag har världens bästa pojkvän, det finns ingen gulligare kille än honom. Han betyder så himla mkt för mig :) <3

Hej svejs på ett tag!

/ Sarah

Knäck och plugg!

Hej!
Jättekul att så många läste min blogg igår. :) Alltid kul när siffrorna stiger och hoppas att det jag skriver uppskattas också. Inte alltid man har så mkt bra att säga, men då är det bara skönt att få skriva av sig lite strunt.

Efter en långledig helg torsdag-tisdag från skolan så satte jag idag min fot där igen. Mycket givande övningslektioner i matematik och fysik där det nu övas massor inför proven. Sitter nu och gör en gammal tenta i matematik som går hyfsat bra. Jag har skrivit ut 5 stycken till som skall göras men också massa repetition från alla kapitlen som ingår. Det skall nog gå bra, läser igenom lösningarna.

Igår gjorde min mamma knäck, och visst det hör väl julen till men usch för att de skall fastna i tänderna när man tuggar dem. Smaken är väl helt okej, som seg kola fast med ströbröd och nötter i. Har lite planer på att göra massa olika julgodis. Min svägerska Cecilia är jätteduktig på det och har lovat att hjälpa mig. Jag skall nämligen ge bort det till min svärmor. Hon älskar mörk choklad, så skall ge mig på något riktigt gott. Upp till bevis på mina bakkunskaper nu. ;)



Hahahaha, bra kombination av läckerheter va! ;)

Jag sliter väl på! Fortfarande ingen snö, och noll julstämning men jag spelar iallafall julmusik. Skulle varit kul om man fått se det fina luciatåget i globen den 13 dec. Det med adolf fredriks musikklasser och klasser från någon gymnasieskola. Leonards kusin går på adolf fredriks så skulle vara kul att se..

Över till nyttan nu och mitt goda honungsvatten.

Kram

7 december.

God morgon!!
Nu är det snart dags att börja plugga inför sista Matematik C provet! Ringde till ett transportföretag på morgonen och bestämde en dag då de skall komma och leverera ett paket till mig. En sak som jag på tok för länge har längtat till att få tillbaka! Jag hoppas den är lagad och som ny :)

Helgen var fylld av mys och äventyr. I fredags blev det som vanligt Idol framför TVn med min pojkvän. Vi njöt av en god middag innan och därefter massa godis, chips och efterätt. Min favorit gick också vidare, Calle så det kändes skit kul. Inte nog med det så var även Westlife med och de är ju så grymt bra. Hört lite rykten om att de kanske skall köra en konsert i Globen igen. Jag har varit på 4 st tidigare och de är så bra live. Mark däremot tyckte jag inte sjöng så bra i fredags, han kan bättre. Han kanske varit sjuk precis :P

I lördags blev det först lite fysik studerande, sen fixade jag mig. Sen gick jag hem till Elin och drack vin och kollade på Robinson Karibien. Det var tänkt att vi skulle gå ut senare men hon fick feber igen som gjorde att hon fick stanna hemma. Jättetråkigt för jag hade verkligen sett fram emot det. Så jag fick åka in till killarna som var på Ljunggrens själv. Intersport hade julfest på någon båt och skulle vara i hamn kl 23, då skulle Linnéa ringa mig så skulle hon komma dit jag var.

Det var dock strul med telefonerna verkade det som för ingen svarade på mina sms. Jag fick i år inte delta i julfesten bara för att jag inte jobbar varannan helg längre, ändå har jag jobbat hela året fram till september. Reglerna är stenhårda, så är det. Mina jobbarkompisar hade så trevligt på båten så de stannade kvar där istället. Vi andra gick till underbara bar på söder. Vi skulle först till Grodan men det var så sjukt mkt kö att vi struntade i det. Kvällen slutade väl helt okej!

Igår åkte jag, mamma och pappa till Skärholmen för att titta på lite julklappar. Hittade bara en, vilket betyder att jag kommer få leta ihjäl mig efter 17 dec. Kommer ha fullt upp fram tills då. Vi får se hur det går. Måste fundera ut den bästa presenten till den bästa <3. Hihi....

Leonard skrev mekanik Ks imorse och hoppas verkligen det gick bra för honom. Han är ju grym på fysik :) Tur att han har mekaniktenta samtidigt som jag har fysiktenta, för då kan vi plugga fysik samtidigt och jag kan få lite hjälp!

Idag är det 7 december, vilket betyder att det bara är 2 månader kvar till jag fyller år. Tills jag fyller ännu ett "kärringår" :D Kan det inte bara ta slut här.




Lite bilder från i lördags!



Jag och den bästa på hela jorden. <3


Nu över till math och frukost!

Puss puss!


3/12

Ännu en dag med kyla, frost och frusen näsa. Jag nästan älskar det! Kura in sig i stora dunjackan och bara mysa. Sitta inomhus med tända ljus och dricka varm glögg. Underbart!

Idag slutade jag 12 igen med en fysik lektion i två ynka timmar. När jag kom till Huddinge gick jag till Thai take away och köpte med mig lunch hem. Nu har jag bara suttit och "varit". Har plockat fram Matematik C böckerna och tänkte köra igenom lite tal som handlar om talföljder och summor.

Ikväll är det också mitt älsklingsprogram på tv, Mammas pojkar. Hoppas nästan att Bobby skall välja Jane, bara för att det skulle vara kul att se Naimas min. Hur skön mamma är inte hon. Skulle ju vara hur kul som helst att få prata med henne.

Töntiga blonda Viktoria från Rönninge vill ha Christian och han kommer säkert välja henne även fast Martina verkar ha mer under pannbenet. Kul är det iallafall! :)

Imorgon blir det nog ännu en kväll framför idol med min man, freja, min bror och Cecilia.

Suttit och tittat på gamla bilder på mig från förra hösten, vintern och i våras. Då var jag brunhårig, med blonda och röda slingor i det. När jag ser det tycker jag det var riktigt snyggt, bara det att jag egentliegn inte trivs bäst i mörkt hår. Älskar färgen jag hade i början på sommaren, då det var mer åt det blonda men ändå en hel del mörkt kvar då man också såg det röda kvar i. Det skall liksom vara mellanblont och skifta i guld. Det är så sjukt fint... ! Vad tycker ni mina läsare? Vilken hårfärg passar jag bäst i?

Sen är det ju oftast så att många vill ha mörkt hår på hösten och vintern. På sommaren skall det vara blont, och det är väl just den tanken jag också haft. Svårt val det där!

Nej, nu skall vi vara ambitiösa!




Jag i mörkt, med blonda och röda slingor.

Kramis!

Christmas!

Merry Christmas!
Tänkte dela med mig utav en av mina största julsångsfavoriter. Äkta amerikanskt, men jag gillar det.
The christmas song med Nat King Cole.



Det har dock inte kommit någon snö än, men är man förvånad!? Tagit andra chokladbiten från kalendern idag också och solen skiner på den blåa himmelen. - 10 grader och frost, myyyyysigt.

I går var jag, mamma och Leonard på Ikea. Vi provade en säng till honom, en ny som han skall ha till sin lägenhet. Det blir nog en 140 säng och det blir nog perfekt. Sen kollade vi även en soffa, men får vänta med den så länge. En tv skall inhandlas också och en laptop har han redan fixat :) Jag, mamma och Cissi bakade lussebullar i måndags. Så nu kan jag äntligen njuta av glögg, pepparkakor och bullarna. Lite stämning måste det vara och julsånger spelas varje dag.

Nu är det inte långt kvar till jullovet och har 2 stora tentor framför mig innan det. En i Fysik A och den andra i Matte C. Matte C oroar jag mig inte så mkt inför. Måste verkligen ut och handla julklappar till alla snart. Har redan köpt en till Leonard som jag verkligen tror han kommer gilla ;) men det är hemligt fram till 24:e än. Hihi :D På lördag planeras det utgång med Elin, Leonard och några av hans polare. Sen kan jag inte roa mig mer... det kan man göra under hela lovet. Sen får vi se om det blir några omtentor innan vårterminen. Men det hoppas vi på att det inte blir. Att jag klarar mig precis isåfall.

Har precis avnjutit en hamburgare och pommes frittes till. Kände för en riktigt svull lunch. Nu skall jag snart börja plugga lite matematik, men först lite glögg :)

Puss och Kram!