God Jul.

God Jul !

Är helt slut. Idag har jag jobbat på intersport 12-21 och sålt de sista klapparna till alla julglada kunder : ) Imorgon är det Julafton, redan! Det går så sjukt fort nu när man är "gammal" ;) Vi skall hem till min mammas storebror i Täby och fira med 18 personer till, as usual Big Family! Min älskade släkt <3

Lovade min morbror att baka 3 stycken choklad-kladdkakor till imorgon och när jag ändå är igång ikväll så har jag också bakat en morotskaka som har så god glasyr med philadelphiaost på toppen. Kan det bli bättre, luktar så gott här hemma just nu. Skall klura ut rim till alla mina julklappar också! Köpte klart alla igår och jag är såå nöjd med vad jag köpt! Blir kul att se allas miner när de öppnar dem :) Tack till Kalle som hjälpte mig med rimmet till Erics julklapp idag, blev såå bra.

Det saknas bara en sak just nu, det är tomt utan dig här. Jag minns förra julen som den var igår. Nu hoppas vi att år 2009 blir lika bra som år 2007, och år 2008 kan vi stryka ett sträck över.

Till nästa termin kommer jag lämna min klass också, det känns jättetråkigt. :( Jag har mått psykiskt dåligt hela hösten så jag har hamnat efter med så mycket. Jag kommer att få börja termin 3 med klassen efter mig istället, K34. Denna kommande termin blir till att plugga till alla 3 tentor som jag inte har klarat/skrivit. Känns tungt, men jag kämpar på.

Tack till alla underbara vänner som finns för mig! Utan er hade jag nog aldrig klarat av det.
Och du, vare sig du vill det eller inte så kommer du alltid betyda mest för mig. Men just nu finns inte jag med i ditt liv och jag tror inte du vill ha mig i det heller med tanke på att du undviker mig. Och kommer vi någonsin kunna vara vänner. Det får framtiden utvisa. Det gör ont iallafall.

God Jul till Daniel, som säkert ligger på stranden i Thailand och glassar nu. Är inte avundsjuk ;) Happy Birthday.

God Jul också till alla andra där ute och hoppas ni får en lika trevlig Julafton som jag! :)

Stor kram!!!!!



Storebror Niklas, Mamma Titti, Lilla jag och Storebror Eric bakar lussekatter Julen 1988.


3 veckor har gått...

Usch vad dålig jag varit på att skriva här. Skärpning!
3 veckor  ungefär har gått sen jag sist skrev och det har hänt mycket.


London var helt underbart! Såg hela staden i från ett stort pariserjul som heter London Eye, var till Buckingham palace och big ben. Vi åkte till Nothing Hill och gick på en jättestor utomhusmarknad vid portobello road. Vi hittade även den omtalade muffinsbutiken som Marika pratat om. MUMS säger jag bara! Shopping av största grad också på oxford street. En fin lila sidenjacka köptes på HM såklart och en mer festlig blåsa, även den Lila! ;) I like.
En av kvällarna var vi till Piccadilly Circus och åt på Hollywood Planet, riktigt lyckat. God mat men den konstigaste cider jag någonsin druckit... eller hur Linda? : )
Vi hade också lite krångel med varmvattnet på rummet vilket gjorde att man fick skippa att tvätta håret. Efter några klagomål fick vi äntligen ett nytt rum och duschen var efterlängtad.
Mycket trevlig resa, tack!

Julfesten 8/12 på Stadion, vilket jäkla draag! God mat också. Vi var kanske 300 personer och uppträdandet med schlagerlåtarna förgyllde verkligen stämningen. Sedan blev det dans på rökiga discogolvet som inte gjorde min rethosta så mycket bättre. Tackar Viktor för dansen och Fredrik med såklart. Tryckaren med Sandra och Kristoffer var också en trevlig slutkläm på hela kalaset! ;D haha. Ja allt säger väl sig självt, gud vad kul jag hade. Det var bara att gå upp sen och jobba.

Tackar även för denna trevliga helg! Packade min väska, tog med mig täcke och kuddar till Michelle. Åt lite sushi, sen kom grabbarna över och kollade lite idol. Lite gott rosévin avnöts också och det blev även lite dans. Vår Discokaj ;)
Shopping blev det på lördagen och köpte en julklapp till Eric. Resten har jag kvar och känner mig lite stressad.
Igår såg vi killarnas hockeymatch i trångsund och på kvällen kom Daniel och hämtade mig för att se en film hemma hos honom. Mycket trevligt, även fast filmen inte var så bra! :)

Nu sitter jag här och skriver på min älskade hemtenta och jag har noll motivation. Skall snart iväg och jobba i tre timmar också, men det gör inget för mina arbetskamrater är så trevliga.

Avslutar med lite fina bilder från Londonhelgen.








/Sarah