Tenta-ångest?

Så var det äntligen gjort!
Jag har skrivit min första tentamen på Tekniskt basår, Matematik C. Vad har jag att säga då? Som sagt så hade jag 8 poäng tillgodo och behöver bara 4 poäng för att klara godkänt. Men målet att kanske få C var väl att överdriva. De tre första uppgifterna med 2 poäng vardera kändes ganska bra, så jag hoppas.

Just nu känns det mest viktigt att jag klarade det och om det nu skulle vara "på håret", so what!! Detta betyg är ändå inte det slutgiltiga och jag kan skriva bättre på nästa tentamen och höja det "gemensamma" betyget. I övrigt så var det en sjukt klurig tenta :/ , och för första gången i mitt liv på säkert 3 år kände jag mig lite hjälplös. Det betyder att man skall inte ta saker förgivet

Jag skall inte framkalla ångest innan jag vet exakt! Är beskedet dåligt så är det, vad gör man åt saken? Jag gjorde iallafall så gott jag kunde. Sedan kan man inte undgå i att erkänna att man fortfarande är lite ringrostig i det matematiska tänket. Huvudsaken är att jag vet att jag är på god väg tillbaka!

Upp med hakan, jag lever iallafall! :D



/ Sarah

SVINET!

Jajamensan....
Den mest omtalade epidemin i Sveriges historia sedan fågelinfluensan, SVINET!!!! Till en början vid slutet av sommaren så var jag verkligen skitnojjig. Så fort någon hostade, nös eller snöt sig så trodde jag att alla hade svininfluensan. Jag blev "smittad" trodde jag. Köpte desinfektionsmedel som jag smörjde in händerna med varje timme, det gick till sin överdrift.

Sedan började man höra på nyheterna att svininfluensan inte riktigt bröt ut för att ett förkylningsvirus hann före. Alla hade åkt på förkylning. Jag slutade oroa mig och struntade i den dumma hand desinfektionen!

Nu skall vi alla vaccineras, men jag har redan haft tillfälle att göra det. Mamma fick en spruta över i fredags när hon var och hjälpte några människor vaccinera sig på mödravården. Så nu är jag vaccinerad! Mådde dock piss i helgen utav denna spruta. Hade sjukt ont i kroppen och frossa. Kände mig väldigt varm, som att jag fick lätt feber. Jag tycker att biverkningarna är sjukt mycket värt mot att ligga sjuk, med hundra gånger så ont i kroppen, högsta febern och andas i respirator. Så det tackar vi för :)




Förutom detta så har jag pluggat Matematik C. Jag har min första tentamen imorgon och för första gången i mitt liv är jag nervös. Brukar aldrig känna så med matematik, men känns mer som det är allvar nu. Behöver dock bara 4 poäng till godkänt, så det skall jag väl klara. Hoppas vi :/

Nu skall vi återgå till det sista, som jag möjligtvis kan få in i min trånga hjärna.

Tänker på något annat jag :) Hihih <3

PÖSS!


Tisdag 13/10

Det första inlägget i Oktober 2009´s historia på den här bloggen. Det är stort! Den efterlängtade uppdateringen kommer här till de som vill. Alla vet ju vilken dålig människa jag är på detta.

Har så sjukt mycket att göra i skolan så vet inte vart jag skall ta vägen. Som ni alla säkert redan vet så har jag blivit faster till en liten flicka som heter Freja Lo Elisabeth Holmén. Världens sötaste lilla ängel, min lilla favorit. Morfar var här förra veckan för att se plutten och vi passade även på att åka till Eskilstuna den 2 oktober och fira min kusin Emil som fyllde 22 år.

Jag klarade även min Kemi KS för några veckor sedan, och igår hade jag min första Fysik KS. Jag skrev iallafall på alla uppgifterna och gjorde så bra ifrån mig som jag kunde. Det var väldigt svårt, och till en början kändes det knappt som jag skulle klara av att lösa någon av dem. Bitarna föll möjligtvis på plats sen :P

Min bästa Leonard var hos mig och åt middag i fredags. Eric, Cissi och Freja var även här. Vi kollade Idol, åt godis och chips. Mums! På lördagen pluggade jag Fysik och Leonard hjälpte mig med de uppgifter som jag hade svårt med. Han är så gullig han! På kvällen var jag till Högdalen, Leonards klasskompis från KTH hade inflyttningsfest vilket var väldigt trevligt :)

Igår var det en lång dag i skolan och jag åt en jättegod middag hemma hos Leonard och skrev klart min Kemi lab.
Nu skall jag sätta mig ner med Matematik C, har min första tenta på tisdag. Så håll tummarna!



Världens sötaste Freja och jag.



Jag och mitt <3

Kram S