I love shoes <3

Hej hopp på er alla!

Blev mycket nöjd med mina slingor som jag färgade igår och klippningen! Blir mer liv i mitt hår nu än när jag var vit-blond i håret :) 

Och idag var jag och shoppa igen, kan inte låta bli. Har jagat efter ett par snygga vita högklackade skor länge och hittade dessa skönheter idag. Så yes, nu är min sommar räddad!!


Novita från Scorett. (Strl 37 för de som vill veta ;P )

Sedan hittade jag en jättesöt kort klänning i sommarens färg; Coral! Perfekt! Nu saknas bara de bruna benen ;)

Valborg imorgon också! Det blir grillning och kubb med lite folk i en park vid Kvarnbergsplan. Senare kanske möta Leo :)

Kram på er!

Södermalm

Helgen blev väldigt lyckad till slut!

Trots allt elände jag varit med om de senaste dagarna så kunde man börja tänka mer positivt igen. Tiden förflöt på bra på jobbet, sedan hem och byta om för att åka mot Söder. Jag, mamma och pappa åt på en italiensk restaurang som hette da luigi. Det blev en pizza för mig, tråkig som jag är. Mamma och pappa gick till Göta Källare för att se Eldkvarn och jag fortsatte mot bondegatan och Sonjas Grek. Där satt några från Intersport Skrapan inklusive min kära bror.

Viktor kom dit också och vi tog ett varsitt glas vin medans de andra satt och åt mat. Fick smaka lite av Jennifers goda lax, för hon orkade inte mer. Min butik höll till på Sturehof, men de drog sig senare mot Söder de med för att möta upp oss. Vi alla gick slutligen till Fenix där Intersport i Farsta var. Det var smockat med folk! Helt okej ställe men viktigaste av allt, världens bästa sällskap :) Vissa började röra på sig, men plötsligt kom Leo dit. Jag följde med honom och killarna till Debaser på medis. Där avslutade jag min kväll på bästa vis! Sedan nattbussen hemåt!


Jag väntar på bussen hemma, påväg mot Södermalm.

söndagen var det som vanligt jobb igen och jag var inte så farligt bakis. Skönt! Avnjöt en supergod frukost på altanen med mamma, pappa, Niklas och Linda innan jag begav mig. Blev till att ta det lugnt resten av kvällen.

Idag är det måndag igen och jag känner mig lite slut i kroppen. Skall laga mig någon riktig smarrig lunch nu. Har precis duschat och tvättat håret, så nu luktar jag gott ;) 

Blir lite plugg senare också! Imorgon skall jag klippa mig igen och slinga håret. Blir nog lite ljust igen, men vill inte att det skall bli för blont. Solen skall få göra sitt också. 

Hej så länge!

/ Saris

 


Älskade Mormor

Det blev en jobbig Faluvistelse denna gång, med en händelse som vi inte räknat med. Min stackars söta Mormor blev sämre och vi satt vid hennes sida hela dagen.

Mina kusiner och mammas 2 bröder kom också upp, både vi och läkarna trodde ju det skulle sluta jätteilla. Hon hade fått lunginflammation och sepsis (blodförgiftning), så hon lades in på infektionavdelningen. Hon måste ha världens starkaste hjärta efter allt hon varit med om, helt otrolig är hon. Idag innan vi åkte hem till Stockholm verkade det som hon blivit lite bättre men det är fortfarande dåligt. Hon är iallafall världens bästa Mormor och jag vill inte hon skall lida mer.

Älskar min Mormor
<3



Det är inte kul att behöva uppleva allt detta elände, då allt kommer samtidigt för mig. Men just nu tänker jag mest på min Morfar som är världens underbaraste människa och kämpar med detta själv väldigt mycket eftersom vi bor så långt bort. Det skulle finnas fler som honom.

Dessa 3 dagar har tagit kraften ifrån mig mentalt, så dags för mig att sova snart kanske. Imorgon skall jag jobba på mitt vanliga jobb Intersport i Kungens kurva 12-16, sen skall jag hem och fixa mig. Därefter åker jag till stan och äter med Mamma och Pappa, som skall på Eldkvarn vid Göta Källare. Sedan åker jag och möter upp mina arbetskollegor, går ut och tar några glas och dansar sen vidare mot Östermalmskvarteren!

Natti

/  S


100 årskalas!

EN HEJ-DUNDRANDE FEST!!!!!!!

Imorgon (eller snarare idag) kl 17.00 styr jag min kos mot Dalarna igen. Jag och Mamma skall ta tåget till Falun, sitta still i 2 timmar och göra ingenting. Vad bra att jag har massor att göra då, som att plugga sjukdomar istället! Min stackars Mormor är fortfarande sjuk och har kapat sitt ben ännu mer. Tycker så synd om henne! :( Vi åker också upp för att stötta min Morfar som sitter hos henne varje dag. Morfar berättade att han var bjuden på födelsedagskalas hem till sin faster som fyller 100 ÅR!!!!! Helt otroligt!

Vilken fest!
Jag skall få följa med dit !!!! :) Mamma får sitta kvar hos Mormor och göra henne sällskap. Hon blir ledsen så lätt när Morfar inte är där. Som sagt så har ganska många levt länge i min släkt, men de där generna hoppas man verkligen att man fått ärva. Vem vet, man kan ju alltid hoppas ;)








Skall bli jättekul att få träffa henne! Hon bor helt ensam i sitt stora hus och har alltid bakat sina kakor och bullar till sina födelsedagskalas själv. Hoppas man får smaka av dem imorgon också!

Nu skall jag försöka sova lite, måste upp tidigt imorgon och packa ner lite saker. Måste ju ta med lite finare kläder eftersom jag skall på ett så fint kalas! Kanske balklänningen på ;) , nej man skall inte överdriva! Skall försöka plugga lite innan jag åker hemifrån också, måste möta Mamma på centralen. Synd att L hade så mycket i skolan, annars hade han säkert kommit och sagt hejdå. Fast vi ses nog till helgen iallafall.

Hoppas att jag kan sova gott inatt, hade lite svårt att somna igår. Kanske var övertrött? Sedan låg jag och funderade över mycket och känslorna kanske kom över mig. Jag vet inte!

Gör ett nytt försök inatt! Sov gott, jag hoppas jag sover som en prinsessa :)

/ Sarisen

Plugg

Nu har jag precis ätit en tallrik med mild vaniljyoghurt och apelsiner. Nu skall jag återgå till min dejt med "Klinisk omvårdnad" boken och försöka komma ihåg det mesta.

För tillfället läser jag mycket om parkinsons sjukdom, epilepsi och demens. Det är väldigt intressant! Att kunna mycket om sjukdomarna innan är en grund för att veta hur jag skall utföra omvårdnaden med patienterna. Omvårdnaden är viktigast och hur man ställer en diagnos av sjukdomarna.



Den här symbolen bär oftast en person som får Epileptiska anfall. Just för att vi utomstående skall veta hur vi skall ta hand om denna person ifall det inträffar ute på stan eller liknande.

Önska mig lycka till i sjukdomsvärlden!

/ Sarah


Inredning

Vi alla har väl någon gång känt dragningen till det där inredningsfulla tänket. Det finns många man kan inspireras av eller så har man helt enkelt egna små idéer som målas upp framför en. Jag älskar när ett rum är stilrent och i ljusa färger. Man skall också våga bryta av i någon klatschig färg, och varför inte i ceriserosa som är min favorit. :)

Ja, det är bara att....



Dessa typer av möbler och färger har jag valt att inreda mitt sovrum i.



Detta är bara ett smått smakprov på vad "mitt andra sovrum" är inrätt med.


Våga stå för din egen stil eller följ andras!

/ Sarah

Utomlands vecka 33?

Grekland, Spanien eller Turkiet!?

Jag har ju varit i alla de länderna, men vart kan två brudar åka!?

GREKLAND

Om vi skall åka till Grekland så tycker jag Kos, Rhodos, Zakhyntos eller Naxos. Jag var på Kos när jag var 11 år, en riktig partyö. Låter som drömparadiset för två singlar, eller? ;) Inte nog med det så skall en av mina killkompisar dit i sommar och jobba som bartender. Skulle vara kul att åka dit och hälsa på honom då :) Grekland är ett av mina favoritresemål också och man blir oftast inte besviken. Har varit där sex gånger redan!

ALANYA, TURKIET

Turkiet då, där har jag varit 2 gånger. Då var det Marmaris och Alanya. Alanyaresan 2005 med Michelle senast blev ju helt sjukt bäst! Det blir isåfall en fin lägenhet 8 km från Alanya, med världens största takterass. Michelles chef äger den lägenheten. Var billig att hyra också. Men Turkiet? Vet vi vad vi ger oss in på? Hmmm....

MAGALUF, SPANIEN

I Spanien har jag bara varit i en gång, på ön Mallorca. Jag gillar Spanien och skulle vara kul att åka dit igen. Men Mallorca? "Åh till Magaluf, där måsarna skrattar sig hesa" då eller? :) haha! Varför inte!? Fastlandet är iofs också mycket tänkvärt.

Svårt val. Det blir iallafall vecka 33, 7-16 aug beroende vilka datum resebyråerna har. Den 8-15 aug skulle vara perfekt.
Åh vad sjukt sugen jag blev nu. Hoppas det går vägen.

Jag längtar!! Ge mig förslag......!!!!??

/ Sarah

Måndag.

Halloj!

Varit lite dålig på att skriva så får bli en liten uppdatering nu. Ännu en helg har passerat och jag har fått vara ledig ännu en gång. Hade bytt med Martina vilket innebär att jag kommer få jobba två helger på rad istället. Nästa helg är det även tillsammans med de "tråkiga nya", fast får väl ge dem en chans!

I helgen hade jag massor av planer att gå ut och festa. Jag var så taggad! Alla jag hörde av mig till hade ingen lust att följa med, vilket också gjorde att jag tappade min lust. Leo och hans vänner var ute både på fredagen och lördagen. Fast jag var ganska nöjd ändå. Eric och Cissi var här på fredagen och åt middag, vi stekte kyckling i Woken på sidan av grillen. Mamma hade färska grönsaker i, så gott!

Har även hunnit vara till Ikea och köpt en fin rosa lampa, som tidigare varit slut. Igår åkte vi in till söder och bytte Sex and the city filmen (som jag fick två utav i julklapp). Köpte en disneyklassiker istället, det blev Pinochio.

Vi svängde in till Niklas på skrapan. Passande nog så hade han precis slutat och tänkt gå hem, så vi tog med oss honom och gick in på Gunnarssons bageri. Vi köpte massor av goda bakelser, sedan åkte vi hem till Eric och Cissi och fikade med Pappa.

Nu är det härliga måndag (hmm?) och solen skiner, men det är fortfarande kallt i luften. Tänker sätta mig ute på altanen och läsa lite om någon sjukdom och bli lite brun på näsan. ;)


Härliga sol och härliga vår! Solglajjerna på! ;)

/ Sarah

Glasögonfrossa!

Hittade dessa fyra solglasögon på salt&peppar!!
Jag har beslutsångest vilka som är snyggast och vilka jag skall ha :/ 




Personligen tycker jag att de ljusrosa med spegelglas är tuffast.
Vilka tycker ni? :) (Skriv en kommentar...)

/ Sarah

Shoppingrunda igen!

Jag inser bara mer och mer vilken dum människa du är. Usch och bläää!!!!!!!


Jag har suttit ute på altanen idag och läst i solen, med glajjerna på ;) Underbart!

Åkte till Skärholmen och lämnade tillbaka en klänning som inte passade. Jag kom såklart därifrån med något annat. Det går verkligen inte att stoppa mig. Bästa medicinen är presenter till en själv, även fast det kostar också vilket är synd. Hihi.

Blev iallafall 3 par örhängen, en ögonskuggspenna i brunt som passar min bruna ögonskugga, ett par neonrosa chinos, ett vitblommigt linne och ett marinblått skjortlinne. Mycket nöjd. Våren är ju här!!





Lycka lycka lycka!!!

/ S

Välkommen våren!

Välkommen våren!!!
Jag är bara så sprudlande glad. Solen skiner, det är varmt och grillen har plockats fram.

Hade en väldigt lyckad skärtorsdag med alla tjejerna trots allt strul. Tack till Stefan som fixade in mig och Michelle gratis på Village, men fy till alla människor som bangade... tur att L kunde komma in iallafall :) Kvällen slutade hemma hos L i hans fina lägenhet vid vattnet i Skanstull! Pigg och glad skulle man sen upp och jobba i Skrapan, fick jättegod frukost. Jag och Niklas var i god tid. Tiden flöt på bra!

Sedan blev det en fjollig rulle hemma hos Michelle med Madde. "Bratz" ;) haha

Påskafton spenderade jag här hemma med min mammas storebror och hans familj, 2 av mina kusiner och kusinbarn. Linda, Niklas och Lindas farmor kom också. Det blev massor med mat och grillat entrecotê, så himla gott!! Avslutade kvällen med en film och massor med godis.

Idag åt jag en god frukost ute på altanen och senare åkte vi (jag & mamma) till skärholmen och shoppade lite. Hittade en jättesöt svartblommig kjol, en svart axelbandsväska, en vit axelbandsväska från Friis och Company, spray, ögonskugga och mascara. Alltid lika kul att göra av med pengar! Ikväll (påskdagen) kommer Eric och Cissi över på mat, det blir grillat igen. Underbart!




Lite bilder från Skärtorsdagen på Village (Norrmalmstorg)

Påskdagskram!


Skärtorsdag!

Då säger jag välkommen till förkylningen igen som tog semester i 5 dagar ungefär! Hade en jättetrevlig kväll igår i stan med Leonard. Han hörde av sig till mig efter middagen hemma hos sina släktingar och jag tog första bästa tåg in till centralen.

Där möttes vi upp och gick till ett fik på sveavägen som hade öppet enda till 00.00. Gott med en latte! Sedan gick vi därifrån till Götgatan via slussen och gamla stan i spöregnet. Dumma jag hade lite öppen jacka för att det var så varmt på fiket. Skulle inte förvåna mig att man blir ännu mer förkyld nu, eller kan den ens bli värre? Tyckte mer synd om Leonard som blev alldeles blöt i håret och frös om öronen. Vi var dock väldigt nyttiga iallafall ;) Hoppas du inte blir sjuker!

Ikväll skall jag och sex andra tjejer mötas upp hemma hos Michelle och dricka lite rosé vin! Senare bär det av till Royal Garden vid Kungsan. Därefter tänkte jag möta upp KTH:arna :) Blir nog kul.

Nu hoppas jag bara på att mamma skall komma hem med ett påskägg fullt med godis!

Glad påskkärringsdag!!!!


Glad Påsk!

GLAD PÅSK!


Efter den långa arbetsdagen igår så dog jag. Idag är jag ledig och vaknade innan min mobil ringde! Jag kunde somna om en stund iallafall, eller lite för länge om jag skall vara helt ärlig :$ fy på mig! Hade lovat Leonard en lunch i stan och han vågade inte ringa och väcka mig, söt han är :)

Imorgon skulle jag jobbat egentligen, men tackade nej till det. Imorgon är det skärtorsdag och då skall man gömma sig för alla läskiga påskkärringar. Hatar när de kommer och plingar på och tigger godis. Ja, då gömmer sig Sarah helst och unviker att öppna dörren. Bästa sättet att bli av med dem, låtsas inte vara hemma. Haha!

Sen skall man få ett påskägg fyllt med massor med godis! Vid påsk får man äta hur mycket godis man vill, men sen är det bara att träna bort den gravida magen igen ;) Nej då, jag förbränner allting alldeles själv. Imponerade?


Nu har jag äntligen fått tag på en spotify invite, helt underbart! Nu kan jag lyssna på hur mycket musik jag vill. Finns hur mycket som helst att välja mellan, gamla klassiker och nya discodängor <3

Grattis också till min kusin Sofia som fyller 22 år idag! Hoppas du har kul på din resa!

Imorgon planerar jag dricka några glas vin och drinkar i kungsträdgården. Det ligger ett nytt uteställe där som heter Royal Garden, men skall även kanske till Village där Leonard och hans klasskompisar från KTH skall vara :) Blir nog trevligt, får dricka lagom eftersom jag jobbar dagen efter i Skrapan.

Look forward to this!!

Ännu en..

Halloj!
Nyss kommit hem från jobbet, var i Skrapan även idag 10-18. Tiden flöt på väldigt snabbt då jag hade en hel del att packa upp. Kommit in nya tuffa yankees kepsar och lite puma tröjor till både dam och herr.Avnjöt en kycklinggryta med gröncurry och kokosmjölk idag, sedan blev det en kaffe och morotskaka till efterrätt. Mumma! :)

Pappa svängde förbi mig och efter jag slutat gick vi till Onoff. Under rasten igår hade jag varit och spanat efter nya ipod-hörlurar men istället fann jag ännu en disneyklassiker för bara 99 kr. FYND!  Så idag köpte jag Pongo och de 101 dalmatinerna. Kul! 



Nu känner jag bara för att slänga mig ner på sängen. Får alltid fruktansvärt ont i ryggen och vaderna :( Jag jobbar i fel skor, converse är inte speciellt snälla. Stötdämpning hallå!? ;O Men om man inte vill ha de fulaste och bredaste springskorna på sig så får man väl lida pin.

Lääängtar till middagen, så hungrig nu.

See you later aligator.

/ S

Bio, utgång och jobb!

Har haft en väldigt mysig helg! Utgången i lördags blev lyckad :) Mötte Linnéa utanför Magenta och senare kom också Johanna och Erika dit. Började i baren och slutade på dansgolvet ;) träffade 2 jättetrevliga killar, vid olika tillffällen tidsmässigt dock men det var bara kul! Fick ett trevligt samtal med Leonard på telefonen medans jag satt på nattbussen.
 
Igår (söndag) så jobbade jag. När jag slutat vid 17 så väntade Michelle i bilen utanför, sedan åkte vi till Heron där Madelene väntade. Vi såg "dumpa honom", så sjukt bra film! Verkligen värd att se :) Sedan blev det thai mat och sen en sväng hem till michelle och umgicks.




Idag (måndag) har jag jobbat på Intersport Skrapan 12-20, skall även jobba där imorgon. Bra att få lite pengar! Leonard kom till skrapan innan vi stängde på hemvägen från sitt jobb, sedan gjorde han mig sällis till parken innan vi skildes åt. Jag fortsatte mot pendeltåget. Har precis ätit lite sushi och är helt slut i kroppen. Ligger på sängen och kollar Spårlöst försvunnen. Sen skall jag se Project runway och koka mig lite te.

Later!

/ Sarah


lite utgång...

Igår (fredag) hade jag en jättemysig kväll!! Vi hade grillningspremiär, Eric och Cissi kom över på middag. Sedan såg vi på lite talang 2009 och umgicks. Efter att de hade gått hem kom Leonard hit från söder och vi tittade på Peter Pan som jag fick hem igår i brevlådan :) haha. Hade aldrig sett den och visst är man fortfarande ett barn i själen. Vi låg och pratade, skrattade och hade mysigt till klockan 02.15, sen följde jag med han till nattbussen.

Idag (lördag) har jag jobbat och ikväll skall jag ut med Linnéa på mitt jobb. Skall bli skitkul! Vi har planer på att dra hem till Johanna i roslagstull, sen blir det väl något ställe på stureplan tror jag. Vi får se vart kvällen leder, men skulle vilja testa ambassadeur. Det blir iallafall några glas vin och deffinitivt dans!!!!! ;) Får se vart Leo befinner sig också.....

Här spar vi inte på krafterna! Linda och Niklas skall komma hit ikväll och grilla också! :) :) :)
Helmysig helg, and I just LOVE IT!


Bjuder på den här härliga partybilden från nyår. Sparar inte på champagnen iallafall ;)

Party party!!!

/ Sarah

Mysig vårshopping!

Helt slut är jag! Precis kommit hem från en heldag på stan med mami som varit ledig. Vi åkte till söder, hälsade på Niklas på intersport i skrapan för att luncha och jag passade på att prata med Fredrik. Jag frågade honom om han hade några lediga tider och att jag var intresserad isåfall. Han sa att han behövde en person som jobbade heltid och helger, så nu skall jag få jobba där lite. Kul :)


;


Hittade en jättesöt tub vårklänning i jeans på MQ, en ny vit bh på HM, ljus jeansjacka och en röd trikåklänning på Ginatricot. Det har varit ett underbart vårväder idag så inte så konstigt att man blir påverkad av det och vill köpa nytt.  Mamma och jag passade på att ta en promenad från Södermalm till drottninggatan via Slussen och Gamla stan.  Älskar den friska luften och sen är det så kul att gå in i alla söta affärer och kolla i skyltfönster på butikerna i gamla stan.  Vi ramlade såklart in på Lagerhaus, där jag hittade lite söta köksprylar till min samling i mitt framtida hem.

Sen bar det hemåt och nu skall jag dricka mitt kärlekste som jag köpte idag.

Varma vårkramar från mig!


April April...


..... Din dumma sill, du kunde inte lura mig vart du ville...





Man vill bara skratta!!! Men ibland måste man få ha kul åt vissa saker.....



Inte nog med att det är en av årets skämtdagar idag så har även solen skinit varmt mot mitt ansikte. Så efterlängtat! Nu kan det bara inte bli sämre. Idag har jag även klickat hem två klassiker från Cdon.com. Jag skall börja samla alla disneyklassiker på DVD och den här gången blev det Aristocats och Peter Pan. Jag tänkte att jag köper 2 filmer varje månad, så inte hela lönen försvinner ;) Lite i taget mår plånboken bättre av...



Längtar tills de ligger i min brevlåda, sen kan jag ha disneymaraton i resten av mitt liv! Lovely.