Fläcktyfus, haha!

Usch vad dumt!
Bränt mig lite mellan brösten (ha ha), och nu har jag fått utslag som kliar så förskräckligt. Små röda prickar, skitsnyggt ;) Tur de inte syns när man har linne iallafall. Har ju varit så skönt väder i 4 dagar nu, då måste man passa på. Inte gå miste om någon solglimt.

Började lite smått kolla igenom lite i Matematik C boken som jag har här hemma. Allt faller på plats efter ett tag, var ju som sagt länge sedan jag räknade det. Hösterminen i 3:e ring för att vara helt exakt. Jag känner mig taggad!

Grillkvällen på lördag är istället flyttad till imorgon :) Vi skall sitta på Michelles terass och hoppas på bra väder.

Pappa har bestämt att bjuda mig och mamma på restaurang efter varje löning :) Så på lördag blir det nog Sonjas Grek på söder, bondegatan. Sist åt vi på italiensk restaurang. Vad passar inte bättre än grekiskt så jag kan sitta och drömma mig bort till Rhodos i sommar. Sen får vi se vart kvällen leder mig.

Nästa fredag är det begravning också. Kommer bli jobbigt på alla sätt.



Tänkte dela med mig av en låt som jag tycker är så fin. Inte nog med det så säger låttexten väldigt mycket.

Carola - Vem kan älska mig

"Vem kan älska mig och se
Se mig som jag är
Kan älska nu och här
För den jag är"





"Man blir som man blir - och jag blev jättesöt!" ;)
Ett citat från ett vykort som jag köpte i Skåne sommaren 2006. Man skall älska sig själv, för annars kan ingen älska dig. Jag har blivit mycket säkrare på mig själv och jag älskar att titta folk i ögonen när jag går på krogen. Man bara njuter :)

"Var dig själv, ingen annan kan vara du".

Så ja, vem som helst kan älska mig :)

Så upp med självförtroendet alla.

KRAM!

Rhodos here we come ;)

Sommaren är här!!!

Hur varmt var det inte igår? Så himla skööönt. Stor sol på himmelen och samma idag. Gick över till Michelle vid 11, åt  två mackor och drack vaniljlatte. Sedan gick vi över till mig och satte oss på vår altan. Vi solade massor samtidigt som vi kollade i olika resekataloger. Vi tror att vi bestämt destination, det blir nog Grekland och Rhodos. Frågan är bara om vi skall bo mitt i Rhodos stad eller en bit ut, vid Ixia. En bussfärd en bit eller taxi sent på natten gör inte så mycket. Finns mer lägenhetshotell vid Ixia och mer hotell i stan. Lägenheter är bättre - vi vill kunna laga lunch hemma, då sparar vi pengar :)

Först hade vi bestämt att vi skulle åka v.29, men vi tror att vi ångrat oss nu. Eftersom jag skall skriva tentan 11 aug så tänkte vi att vi kan åka direkt efter det, 15 augusti istället och komma hem precis lagom till skolan börjar igen. Då kan jag verkligen slappna av efter det. Jag börjar säkert på måndagen den 24 augusti. Blir perfekt, brun och fin till skolstart i ny klass ;) Om allt går som det ska så blir det KTH i Kista! :)

Vi får hålla på oss lite ett tag till och så blir det mycket myskvällar hemma! Bad i kvarnsjön, dricka vin på medis, ha picknick i en park i stan och bara plugga ihjäl oss ;)

Efter allt tittande i dessa kataloger och solsting tog vi en paus och drog iväg till Skärholmen. Där blev det lite tittande i affärer och så tog vi en lunch bestående av kebab med coca cola. Mums! Sedan hem igen för att kolla vidare resor på nätet.


I söndags frågade Rikard om jag och mina tjejkompisar ville komma till medis imorgon, ta en öl eller två med han och hans kompisar. Så dit kanske jag beger mig....

Annars har vi big plans till på lördag, grillkväll hos Kjellan på hennes terass och massa rosé! Lite singstar och guitar hero också kanske. Perfect! Sedan blir det en hel del jobb på dagen också, hoppas på bra väder till kvällskvisten.




Jag och Michelle i Marmaris, Turkiet sommaren 2007.


Jag och Michelle i Alanya, Turkiet sommaren 2005.


Snacka om att längta till sommaren nu!

/ Bruna Sarah ;D

Sommar och sol

Det blev fullt upp denna vecka och helg!

Hade en jättemysig vistelse på landet i Dalarna. Fick inte så mycket plugg gjort för att Pappa och Morfar förde alldeles för mycket oväsen. De slipade alla fönster och spikade. Känslig som jag är kunde jag inte koncentrera mig. Mammas kusin Mats familj kom upp på torsdagskvällen och grillade. Mina 2 galna sysslingar skulle såklart busa runt med mig. Försökte lära dem stå på händer =)

fredagen åkte vi till Borlänge för att provköra en bil hos Mats som han lagt undan åt oss. Det var en Hyundai Coupe, sportbilsmodell. Riktigt najs, men vi valde att avstå. Har ju inget körkort än :/ Vi lånade dock en Audi Q5 när vi skulle åka till Kupolen och äta mat. Fy fasen vad tung den var, hur ball som helst. Vem vill inte ha en sån i framtiden ;)



Är dom inte fina;

Här är jag vid en Audi TT Line



Jag och Mats i Audi Q5



Drömma kan man, det skadar ingen! Vi får väl se vad framtiden har att erbjuda ;)
Vi åkte hem till Stockholm ganska sent och kom fram vid 00.00.

Igår (lördag) kom Niklas och Linda över på middag. Leonard kom också! Vi grillade Entrecotë och kyckling. Mamma hade gjort en blåbärspaj och en rabarberpaj. Kvällen avslutades med filmen "da vinci koden" innan läggdags. Blir till att se Änglar och demoner nu bara.

Idag har jag solat en massor och inte varit något flitig alls :( Som sagt så känns det inte alls kul nu med allt. Bränt mig lite på näsan och bröstet. Fy då! Men lite färg blev det allt.

Nu längtar jag tills jag och Michelle skall hitta en resa och boka. Iväg kommer vi iallafall och det blir nog v.29 :)



Soliga kramar!

Landstället

Hej alla glada bloggläsare! :)
Idag väcktes jag av att min mobiltelefon ringde och hör och häpna så har jag varit uppe sedan 10.20 ;)

Ikväll åker jag upp till landstället i Dalarna och kommer nog hem på lördag igen. Jag skall försöka koncentrera mig riktigt ordentligt och försöka skriva Vård och ohälsatentan på onsdag 27/5. Vad passar inte bättre då än att åka till ett lugnt ställe, några meter upp i skogen med ingen tillgång till internet eller täckning till mobilen. Haha!

Ingen kan störa mig
i min egna värld med sjukdomarna, underbart verkligen. Pappa skall måla vårt balkongräcke på huset och vi passar även på att umgås med Morfar. Mammas kusin och hans familj kommer och hälsar på oss imorgon. Mina galna sysslingar kommer köra med mig!

Nu skall jag hoppa i duschen och tvätta håret. Sedan blir den lunch,packa och plugga!

Bjuder avslutningsvis på en bild tagen i England med mina kära syskon och kusiner.

Från vänster; Eric, Jag, Lina, Sofia och Niklas.



So long på några dagar. Vi ses snart igen L ;)

Kram S

Gött mos!

Hur gott är det inte?
En hel panna chokladkaka med kokos på, delade till Chokladrutor <3 Äkta kärlek!

Så nu har jag frossat i min goda skapelse och druckit te, but not with YOU :) men men....
Du fick istället ett fint "chokladrute-sms"! Snällt av mig va!? Hi hi.



Nu skall jag kasta mig på sängen och mysa ner mig under filten. Se någon film eller så! Imorgon börjar livets allvar på riktigt igen. Koncentration om jag får be. Håller en extra tumme för L imorgon också....

/ Glad liten Sarah :)

Weekend.

Nu var min jobbhelg över! Fort gick det :)

I fredags var det sista dagen att lämna in sin lapp om återupptag av studier. Jag valde att tacka ja till det även fast jag ännu inte vet hur jag kommer att göra till hösten. Jag sökte som sagt till basåret på Kungliga Tekniska Högskolan vid Kista, så vi får se vad som händer.

Jag träffade min studievägledare och samtalade om det ena och det andra. Jag har tyvärr flyttat fram alldeles för mycket tentor, vilket slutat med att jag fortfarande har alla kvar :( Har inte hittat min motivation ännu. Nu kom vi dock överens om att jag skall försöka skriva Vård och ohälsan 27/5 och Hälsans Villkor 3/6 innan sommarlovet kommer. Jag har annars en chans till på Hälsans Villkor 11/8  för att ens få söka om en plats i termin 3. Jag har ändå ingen platsgaranti, vilket känns lite osäkert. I sommar blir det mycket fundera, min framtid står på spel. Vad vill jag?

Efter mötet med studievägledaren träffade jag Leonard. Han hade suttit i skolan och pluggat matematik med sina klasskompisar. Solen sken och det var så varmt. Han ville ha en liten paus :)

På kvällen åkte jag in till Söder och mötte Leonard. Vi hälsade på Michelle som var ute på ett ställe med sällskap, senare satte vi oss på Medis Kök och Bar och därefter Patricks på götgatan. Riktigt mys! Fick dock stå och vänta på bussen 1 timme och frysa :( 

Igår (lördag) hade vi schlagerkväll hemma hos Michelle. Jag och Michelle åt middag tillsammans först och senare kom också Madde. Vi hade laddat upp med popcorn, chips, coca cola och godis. Så gott! Men som vanligt blev tävlingen en stor besvikelse. Grattis till Norge som tog sin 3:e seger i tävlingen. Jag tyckte dock inte riktigt om den låten. Tyckte Finland och Danmark var bäst. 



Nu skall jag visa vilka 2 fina bikinis jag köpt i helgen. Den ena är en Matthew Williamson och den andra en från Intersport. Trevligt när man får lite rabatt på jobbet ;) 


Matthew Williamson, HM


Firefly, Intersport

Vad tycks? Jag är en rosa och lila person som ni kanske märker :)




Nu skall jag äta en god pastasallad och senare skall jag baka chokladrutor! HIhi :) 

/ Sarah

 

Badsäsong

Bikinisäsong på ingång! Vad passar inte bättre då än att införskaffa sig ännu några nya ;)

Här är några jag är väldigt sugen på...

 

De lila är mest prisvärda och en färg jag bara älskar just nu! Däremot är dom andra två modellerna bättre till en snyggare bränna. Samtidigt vill jag inte ha en bränna så det ser ut som att man fortfarande har en bikin på sig om man har tublinne eller tubklänning. Vi får se vad det blir :)

När man ser dessa bruna kroppar så läääängtar man bara så mycket till Sommaren. Det är inte långt kvar nu. Inte nog med det så har det varit en väldigt fin dag idag, så jag har suttit ute på altanen i bikini och solat hela dagen. Måste ju bli brun och fin!!! ;) Jag har såklart läst lite också, om hörselnedsättning.

Nu ska jag drömma mig bort i....

BADFROSSA!!!

/ Sarah


Händelser

Trots all sorg och förtvivlan som funnits i min familj/släkt de 2 senaste dagarna, så måste livet gå vidare! Jag saknar henne jättemycket fortfarande, det är nästan svårt att acceptera och förstå att det är sant!

Begravningen är bestämd nu, det blir fredagen den 5 juni i Vika kyrka. Mormor och morfar vigdes där :) Det blir nog väldigt vackert! Det kommer nog bli en jobbig dag, men samtidigt fin. Fick se ett av mormors halsband som hon jämt bar förut, det är så mycket känsla i det. Söta Mormor! :( Du har det bra nu.


Tänkte jag skulle lägga upp lite bilder från 50-talsfesten som vi var på i fredags. Känns ganska opassande egentligen men jag vet att min Mormor inte tar illa upp. Hon finns i mina tankar jämt.

50-talsfesten på Slottet vid försvarshögskolan, Karlberg!




Vi sågs hemma hos Michelle först. Vi drack lite, dansade och sjöng till all möjlig 50-tals musik! Sedan åkte vi privat taxi in till Slottet där Sebastian som bjudit oss väntade. Regnet öste ner men vi hade som tur var paraplyer. När vi till slut kommit in tog vi oss en varsin öl, samtal med några killar vi träffade och live-band som också spelade 50-tals musik. Alla var utklädda, vilket var jättekul. När live-bandet slutat spela blev det discogolv och vi dansade som aldrig förr ;)

Vi tog sedan en taxi in till Kungsgatan och de andra gick in på Golden Hits. Jag skulle möta L utanför för att gå hem till honom och prata. Kom hem runt fem på morgonen, sen var det bara att sova :)



Nu har jag bara stirrat in i väggen dessa dagar och kommit av mig lite i läsandet. Så idag om jag orkar måste jag ta tag i det. Blir nog en kopp te och en macka innan jag sätter igång.

/ Sarah

Farväl älskade du!!

Nu är allt över!!!

Allt detta vi kämpat med sedan början på detta år!
Nu slipper du lida mer älskade Mormor! Idag somnade du in och tog farväl av oss alla. Nu har du det bra där uppe! Det är väldigt sorgset och känsloladdat just nu! Tänker mest på stackars Morfar, hans fru som han älskat så högt sen de träffades första gången har nu lämnat honom. Jag hoppas att han är stark, klarar ta sig igenom det här. Han skall inte glömma att vi alltid kommer finnas där för honom. 

Stackars Mamma <3, det där starka mor&dotter bandet! Jag kan verkligen föreställa mig hennes känslor nu. Jag tänker på dig Mamma, men glöm aldrig att jag finns här hos dig! ALLTID!!!

Mormor, jag glömmer dig aldrig!
(17 januari 1926 - 11 maj 2009)

Jag älskar dig och jag älskar dig Mamma!

Den här är till dig Mormor!

 

Snart kommer nog Pappa, Niklas och Linda hem hit. Mamma stannar kvar i Dalarna till imorgon!
Nu ska vi bara ta hand om varandra.

/ Ledsen liten Sarah  :( </3

Festdags på Försvarshögskolan

Riktigt spännande!!

Imorgon skall Jag, Michelle, Carro och Madde på 50-talsfest vid Försvarshögskolan på Karlberg. Träffade på en kille på Magenta för några månader sedan som jag bytte nummer med. För 2 veckor sedan ringde han mig och sa att jag var varmt välkommen på fest till försvarshögskolan (där han pluggar till officer) och fick gärna ta med mig tjejkompisarna.

Vi tänkte att det var en rolig grej och nappade direkt! Det är som sagt 50-talstema och jag har tänkt bära en grönblommig tubklänning som blir stor när man snurrar :) Sedan blir det mina höga nya vita skor till, en 50-talsfrisyr med stora lockar och sidenband i håret. Så fint!
Det skulle tydligen vara billig dricka, live-band och senare mot slutet också discogolv. Najs ;)

Jag hoppas att det blir kul! Ser verkligen fram emot det.



Därefter skall jag nog möta Leo någonstanns i staden, så får vi se vart efterfesten slutar!
Kan det bli bättre start på helgen än så!? NEJ!

Bäst man går och lägger sig, så det blir fredag och kväll NU :D

/ Sarah


Drömmar

DREAMS
Ibland undrar jag varför man drömmer det man gör? I natt drömde jag ännu en jättekonstig dröm, och om någon jag inte vill drömma om. Dumma idiot!! Inte nog med det är han lika dum i drömmarna som i verkligheten. Jag har en sån där drömfångare hängandes över min säng, som fångar upp alla onda drömmar och skyddar mig!

Jag kan iallafall inte styra över det! Antar att allt ordnar sig. 

Leave me alone 

 

När man drömmer betyder det att man inte sover nog bra. Inte så konstigt att jag är dödstrött varje gång jag vaknar väldigt sent också.

Ett mysterium det där....

/ Sleeping beauty

Svinsjukan och födelsedagsfirande!

Halloj!
Uppdatering på bloggfronten :) Hoppas på bättre väder imorgon så jag kan gå upp i tid, sätta mig på altanen och plugga om osteoporos, syn och hörselnedsättningar. Idag fick jag inget gjort. Bläää :( Sov alldeles för länge och drömde konstiga drömmar. Min mormor var med i den och det var andra världskriget, hur skumt låter inte det.

Ovanpå det fick jag ett väldigt läskigt besked av Viktor som påstod att han kanske blivit smittad av Svininfluensan när han var i Mexico för mer än 1 månad sedan. De hade tagit massor av blodprover på honom och skall isolera honom ifall de får några positiva resultat. Såklart började jag oroa mig ifall han hunnit smitta mig också, eftersom jag träffade honom för 11 dagar sedan. Men har man inte blivit smittad på 7 dagar sedan smittotillfället så skall det inte vara någon fara enligt mamma. Så får lita på hennes ord, barnmorska som hon är :) Känns dock skönt att ifall jag skulle insjukna så kommer Leonard finnas vid min sida. Gulle han! För han är isåfall också smittad, eftersom han träffade mig och V den kvällen. Sjukt hemskt det låter. Kanske skall ta detta på ett större allvar :/ Hmm!

Men men på tal om själva dagen idag så begav jag mig iallafall till Liljeholmen för att träffa mamma på hennes jobb, gå till systemet och köpa fint rödvin. Min morbror fyllde 59 år, så vi var bjudna hem till honom på husmanskostmiddag och umgänge i Täby. Riktigt trevligt varje gång!

På hemvägen var det avstängt i tunneln vid avfarten mot St. Eriksplan, så blev en tur genom stan istället. Sedan skjutsade vi hem Eric och Cissi till Huddinge Centrum. Nu har man tragiskt nog hamnat här och funderar på att hoppa i sängen nu.

Så tack för idag, slut för idag.....

/ Sahara


Valborg + långhelg

Valborg och långhelg!!!!

Blev äntligen lite kubb vid kvarnbergsplan efter många om och men. Därefter blev det lite vattenpipa och vin uppe på Carros balkong. Sedan tog vi taxi ner till Huddinge Centrum och Olearys där andra bekanta till oss var. Jag däremot avslutade där och tog tåget in till Söder istället, där Leonard var. Så gick vi hem till honom och tog det lugnt istället :) Mys!

I helgen har jag jobbat vilket har varit jättesegt. Det har varit dåligt med folk och det är kanske inte så konstigt med tanke på att vädret var väldigt bra! Synd att jag inte fick sitta hemma och sola på altanen istället för att bli blek på jobbet. :( Tog bussen efter jag slutat vid 16 tiden, kom hem runt 16.45... gjorde mig en drink och tog det lugnt! Sen var det bara att göra sig i ordning, äta mat och bege sig till Söder. Michelle och Sara var på Snaps, även andra vi kände.

Träffade på Daniel, vilket var väldigt länge sedan sist. Träffade på 2 killar som jobbar på Intersport också lustigt nog! Leo kom senare precis innan vi skulle bege oss iväg. Han hade varit på Ljunggrens med sina kompisar! Det blev ett besök på donken innan jag och Michelle bestämde oss för att ta nattbussen hem. Daniel vägrade bjuda med oss på taxi för han befann sig på Mariatorget. Men vi sparade pengarna till något annat istället skulle man kunna säga.

Igår var jag, mamma, pappa, Niklas och Linda på bio vid Söder. Vi såg "män som hatar kvinnor" som var väldigt bra, men samtidigt också väldigt obehaglig och hemsk. Sen tog vi bilen hem igen.

Nu är jag sent ute igen och måste plugga!

Avslutar med lite bilder ifrån Snaps i Lördags!




/ Sara med h ;D