Fylla och fylla...

Sjukt bra och lyckad helg!

I fredags var jag och Leonard hemma hos Christoffer tillsammans med några från deras klass. Vi drack, åt chips och kollade Idol. En perfekt start på kvällen! 

Niklas, hans tjej och Carl åkte hemåt och vi andra åkte mot ambassadeur. Det slutade dock med att det var jag, Leo, Christoffer och hans tjej som gick in dit. Mats bangade... :/

Jag hade iaf sjukt roligt, vi dansade som aldrig förr. Leonard är så sjukt rolig att dansa med.... måste göras om! <3 <3 Jag var ovanligt glad i hatten och hur taggad som helst. Vid 3 tiden gav vi upp och tog nattbussen hem. Väl hemma så deckade jag på sängen med klänningen på! Vaknade klockan 07.30 igen med sminket kvar och ont i håret :( Var bara att ta sig upp, tvätta sig och borsta tänderna. Usch vad törstig man var. Var lagom seg på lördagen, men blev en del kemifrågor gjorda och massa mys framför tv:n. Pappa och mamma hade varit och köpt nya diskmaskin så den installerades också.

Idag har det också varit slow motion på mig, så inte så mycket har blivit gjort. Min sötnos åkte härifrån vid 15, och nu är det meningen jag skall plugga massor. Sjukt sluuuuut!!

Skall se Heartbreak Hotel ikväll, så underbart bra. Värd att se för er som aldrig sett den.






Puss på er alla!


Onsdag 11/11

Hallååååj!
Ännu en ny vecka! Varför toklängtar jag jämt till helgerna och varför rusar tiden igenom dem så fort och veckorna går istället långsamt. Jag har iofs väldigt mycket att göra på veckorna, så de går hyfsat fort men ett liv måste man ju få ha?

Helgen var mysig. Idolkväll och middag med min kära bror Eric, hans tjej och dotter Freja i fredags. Planerna om utgång på lördagen sprack, men jag fick iallafall mina kanel och vaniljbullar gjorda! :D Jag pluggade Matematik C som en tok under dagen och Leonard passade på att shoppa Filippa K kläder på outlet vid Mariatorget. Sjukt avis, jag vill ju också shoppa :( Han kom hem till mig på kvällen lagom för att äta bullarna. Han fick "ägga" och pärlsockra de sista innan de sattes in i ugnen. Blev en lugn kväll och middag tillsammans med min andra bror Niklas och hans tjej.

Blev massor av Matematik C pluggande under söndagen också och vid 00.00 vågade jag äntligen släppa blicken från boken. Ibland blir det bara korvstoppning och att traggla fler olika tal hjälper inte. Hjärnan måste vara pigg och allert kl 8.00 på morgonen. När jag väl skrivit klart KS:en i måndags kände jag "skiiiiiiiiit, det här gick inte alls bra". När jag sedan pratade med de andra vad de svarat så blev det ännu mer "SKIIIT också" i tankarna. Ja, jag ställde helt enkelt in mig på att det gick åt skogen, det kändes ju så!!! Idag fick jag tillbaks den och till min förvåning fick jag 8 p av 12 möjliga, dvs GODKÄNT. Fy sjutton vilken lättnad och ännu en KS som ger mig 8 tillgodopoäng till riktiga tentan. YEEEES SIR! Nu behöver jag bara 4 poäng på den tentan också för att få godkänt i Matematik C.

Jag börjar även få lite smått ångest inför Fysik A KS 2 och skulle helst slippa skriva den. Frågan är då, skall man verkligen bli ingenjör om man tycker det är tråkigt? :/ Wierd tycker ni! Ramlar poletten ner kanske jag ändrar mig, men "fastighet och finans" börjar kännas närmre nu. Vi får väl se vart allt detta tar mig, spännande på ngt sätt... men vissa saker ser lovande ut. Håll era tummar!

Usch vad jag borde plugga Kemi nu och Fysik, men är alldeles för trött i skallen för att ställa in den på sånna viktiga saker. Trodde min granne Amanda skulle komma hit ikväll och få hjälp med lite Matte A uppgifter till sitt prov imorgon. Hon kanske lyckades lösa allt själv tillslut och det är ju bara bra.

På fredag kanske det blir ambassadeur med Leonard, några av hans klasskompisar och deras flickvänner. Kan bli trevligt och hoppas det blir av. Riktigt sugen på att dansa mina lurviga!

Soo long, plugget kallar....





PÖSS!


Regn regn..

Fy vad jag hatar hösten och denna kyla som fylls av blandat regn med snö. Den här hösten har ändå haft solsken i mitt hjärta och det är tack vare några speciella människor. Tack för att ni finns!

Skolan går hyffsat bra, klarade första Matte C tentan och även den andra Kemi-KS:en. Det betyder att jag har 14 poäng tillgodo på Kemitentan och behöver bara 6 poäng till för att få godkänt. Tentan är 30 november så det är bara att börja plugga. Jag skall på Takidas konsert på hovet också helgen innan den tentan, men det skall nog gå bra ändå.

Nu på måndag har jag KS 2 till andra mattetentan. Det handlar om derivata och exponetialekvationer med talet E. Det jag har mest ångest inför är Fysiken, och krävs lite mer jobb. Tur att jag har Leonard och massa andra att be om hjälp om det behövs.

Nu sitter jag här och tittar ut genom fönstret, det bara regnar och regnar snöblandat regn. Ikväll kommer min sötis hem till mig. Jag har inte sett han sedan i måndags morse, så skall bli mys. Gäller att plugga järnet nu tills dess. Det är trots allt "Mammas pojkar" på tv ikväll också så stackarn måste se det med mig :D

Planerar utgång i helgen också, och denna gång skall det bli mer lyckat än "tentapuben" på KTH valhallavägen.



Puss till er alla!