Denim

Goddag på er alla!


Jag i väntan på bussen...

Nyss hemkommen från Liljeholmen, där jag hälsade på mamma och åt lunch. Åkte från Leonard kl 11.45, var helt utslagen så sov lite längre efter att Leonard gått. Till lunch blev det pannkaka, grädde och sylt denna dag till ära. Kanske blir det pannkaka ikväll igen, annars skulle jag få köttfärspaj.



Igår var det en historisk kväll för Sverige, då vi tog GULD i herrstafetten. Grattis grabbar, det förtjänade ni!!! Hade dock lite svårt att koncentrera mig i matematikstudierna då det drog all min uppmärksamhet.

Påtal om något helt annat. Denimhysteri har dragit igång i Sverige och jag är inte sämre än att tycka att det är väldigt snyggt. HM har en kampanj nu där de visar just Denim kläder och visst gillar vi det! :D Jag fick upp ögonen för två läckerheter, den ena som jag bara måste ha (kanske?) :P

En jeansjacka har jag redan, men inte i denna stil. Denna känns lite arméliknande, piratstuk. Jättesnygg. En jeansskjorta har jag precis köpt men denna gillade jag för att det var "puffärmar" och det är så inne just nu. Vi får se om jag klickar hem dem. Fick mitt paket från HM med min ena Sonia Rykiel tröja idag, då jag upptäckte att den nog var lite för liten. Jag skall byta storlek på den bara annars gillade jag den. Lite udda sådär...



Nu skall jag börja plugga, mycket tar emot men dagarna tickar på. Imorgon är det kanske utgång, men deffinitivt middag med lite trevligt folk.. ifall vissa inte instämmer :) Ambassadeur har någon bra dj som spelar. Så dit kanske vi drar. Sedan är jag bjuden hem på middag till Leonards mamma och pappa på lördag, kul! Blir bara grymt mycket plugg på dagen på lördagen, här får inget gå till spillo.

Ciao!


Utomlands.

Om det går vägen för mig och L så åker vi nog iväg utomlands i sommar. Allt hänger på hur mycket pengar vi har och Leonard vill ta körkortet också. Så håll tummarna.

Jag har såklart några små önskemål, antingen Grekland eller Cypern! Cypern just för att det är så otroligt kristallklart vatten där och så mysigt att snorkla! När det gäller Cypern, blir det Ayia Napa (feststaden) eller Fig Tree Bay (lugnets paradis)? Som kärlekspar kan man faktiskt tycka om både och, så valet blir nog svårt. Vad gäller Grekland så skulle jag helst vilja åka till Rhodos. Dit var vi påväg förra sommaren, men det las på hyllan. Så vi får se vad vi kan hitta för hotell och om de finns till något bra pris.

Har inte varit på Rhodos men på Cypern och skulle gärna åka dit igen. Leonard har inte varit på några av ställena.
Så jag tror nästan att han skall få bestämma, för båda kan bli bra :)

För vad längtar man inte till, om inte värmen när man nu i Sverige går ut genom dörren i -22 grader. Gaaaaaah, kallt! :/ Kan ni skynda på våren och sommaren nu, för jag börjat smått ledsna.


UNDERBART VACKERT, CYPERN!

/ S




Winter wonderland!

Godmorgon i detta vinterland!



Vädligt länge sedan det var såhär mycket snö i Sverige och vid denna månad. Det bara snöar mer och mer och det blir kaos i all trafik. Imorse fick jag höra att många tunnelbanelinjer blivit inställda och mycket förseningar i pendeltågstrafiken. Tur att jag inte behövde ta mig till skolan idag, men det oroar mig mer hur det skall gå imorgon. Jag har nämligen fysiklaboration klockan 08.00, vilket betyder att jag borde åka ett mycket tidigare tåg än vanligt för att kanske inte komma försent. Behöver all sömn jag kan få ju.

Hoppas att Leonard kom i tid till sin laboration imorse, inte hört något från honom! Är som sagt ledig idag och tänkte snart starta studierna inför de tentor jag snart har. 3 veckor kvar till första fysiktentan. Längtar inte direkt.

Just nu vill jag bara läsa massa annat, köpte Michael Jacksons självbiografi "Moon walk" för några veckor sedan och nu har jag börjat läsa den. Självklart kan man inte sluta, men jag har så mycket böcker på hög just nu som väntar på att bli lästa. Köpte en ny i fredags som jag fick tips av från Kristina. En kriminalroman av Mari Ljungstedt, "Den du inte ser"!
Skall bli spännande att börja.

Imorgon kommer Niklas och Linda hem från Thailand och de lär nog vara skitbruna. Har betällt lite saker som de skall köpa i Bangkok. Ett par ljusrosa converse och en klocka i smyckesvariant. Vi får se hur det går för dem. Nu skall jag göra varm choklad med grädde i och lite mackor. Sen är det dags för OS och plugg.

Kram



Heart!

Ett hjärta utav is....



...Det skulle man nästan tro att jag har nu, när det är svinigt kallt ute. Jag vågar inte ens gå ut genom ytterdörren! Det är snöstorm och blåser galet mycket, vilket gör att bussar och tåg blir inställda. Tacka vet jag fleecefilt, varmt te och tända ljus.

Blev lite ledsen då jag skrivit detta inlägg en gång men råkade radera det innan jag skulle spara det att det säkert inte blir lika bra nu! Men ger det ett försök igen...

Ikväll har jag sett tredje omgången av Melodifestivalen, då det äntligen var med lite mer kända artister. Vilka tycker inte att det är dåliga artister i årets startfält i alla delfinaler? Det är väldigt många som man inte känner till, fast kul för dem. Karriären kanske börjar nu. Jag tyckte Alcazar och Darin var bäst, men ändå gick något töntigt brudband till finalen. Darin gick såklart också vidare och jag tycker han kan ta hem hela skiten. Det var väldigt länge sedan vi skickade en balad till ESC! Varför inte ge det en chans, tycker den var grymt fin! Jag hejar på dig Darin! :D

Har suttit och nördat en del på lite olika internetsidor. Kunde inte låta bli att gå in på HM´s hemsida, för vilka har inte hört att Sonia Rykiel har sin kollektion uppe för försäljning där nu. Alla plagg släpptes igår och jag har haft tur att sätta vantarna på två jättesöta tröjor. Båda i rosa såklart :)



Vad tycks! Jag gillar det lite udda.....


Är stor spänning i OS i Vancouver nu också. Herrarna gör dubbel i längdskidor och alla ligger bra till. Väldigt spännande och många utav dem tycker jag verkligen förtjänar en medalj. Bara de orkar hålla i....



 En bild från förra helgens utgång. Här med bästa L på Collage.


Nu skall jag titta vidare.... heja SVERIGE!

Kramis

Tomorrows gonna be a good night!

Hallå!

Idag skiner solen och man får en sån där underbar känsla i kroppen. VÅR, när är "du" här :) När det är ljust ute blir jag glad!

Idag blev det en kort dag i skolan. Vi skrev ut vår Fysik B labrapport som blev klar i tisdags. Inte dåligt att vi kom till skolan kl 9 frivilligt när vi egentligen började kl 13. Det var just det vi gjorde i tisdags, men det var såklart innan vi visste att vi hade håltimme i 3 timmar igår. Jag fick ändå sjukt mycket gjort, blev klar med läxan i Matte D som var till idag egentligen. Då mår man bra!

Igår åkte jag hem till Leonard efter skolan. Han lagade sjukt god mat och pysslade om mig. Kände mig nästan som en prinsessa :) Han kan då verkligen. Det blev kyckling tikka masala, indiskt. Riktigt lyckat! Till efterätt blev det hans favorit glass.... dulce de leche (?). Vi såg "män som hatar kvinnor" också, andra gången för mig. Den filmen är så bra, men samtidigt hemskt. Det var skönt att jag redan sett den, så jag visste när jag skulle titta bort. Man blev verkligen upprörd! USCH!

Min födelsedag 7/2 i söndags blev världens bästa dag! Hade lunchbjudning för nästan hela tjocka släkten. Mammas storebror och lillebror med deras familjer, Morfar, Niklas, Eric, Cissi, Freja, Linda och Leonard var här. Fick jättefina presenter, jag blev så nöjd. Fick örngott och påslakan i rosa linne, pengar, blommor, ett rosa armband från SNÖ, presentkort på "ticket-resor", tuggumin, armband med saltvattenpärlor och kristaller som vår granne "nilla" gjort. Fick även en tröja från bruns bazaar och SPAprodukter av Leonard.





Min födelsedag 7 februari 2010!

Imorgon, fredag är det dags för mitt födelsedagsfirande med mina kompisar. Vi skall äta middag på Sonjas Grek på Södermalm, därefter kommer Leonard med hans killkompisar och vi går vidare till ngn nattklubb. Vi får se vilken det blir, men dansa skall vi! :D Tror det kommer blir trevligt. Ser fram emot det, men som vanligt så vet jag inte vad jag skall ha på mig.

Var i skärholmen i måndags med mamma och shoppade lite saker. Det blev 2 tröjor på ginatricot 49 kr vardera, en khakibrun klänning samt en tröja med puffarm och scarf. Inget av det passar till en utgång tyvärr. Så det kanske blir en favorit i repris på klädfronten. 

Nu över till fysikstudier.... och kokosboll med kaffe! 

Kramis  


Saturday...

Lördag 6 februari, en dag kvar till min kära födelsedag! :)

Den skall firas här hemma tillsammans med min familj och mina syskons respektive + Freja, Morfar, morbröder med deras familjer och Leonard! Bästa :) Blir lite lunch/tidig middags bjudning imorgon och sen massa tårta på det.

Igår kom Morfar hit med tåg och tanken var att vi skulle se Lets Dance. Eric, Cissi och Freja var lite försenade så även middagen blev försenad. Vi missade faktiskt hela programmet, men såg "Solsidan" (mellanakten) då en del av mammas ultraljudsmottagning var med! Det bjöds på semlor till efterrätt, riktigt goda!

Leonard drog till skolan kl 10 imorse och nu sitter jag här och har fått noll gjort :( Jag som också skulle vara duktig idag... iofs har jag några timmar på mig för jag är redan färdigfixad inför schlagerkvällen! Ni som känner mig och min familj vet att man aldrig missar det. Vi måste nog vara freaks när det gäller Melodifestivalen :) Så ikväll sitter vi bänkade och stackars Leonard är också så illa tvungen. Kvällen till ära har jag lockat mitt hår lite och fixat naglarna!

Sedan är jag barnsligt förtjust i att fylla år, men kanske inte lika kul då man inser att man faktiskt blir äldre. 23 år, gaaaaalet!

Nu skall jag plocka upp fysikböckerna, så kanske jag kan göra några uppgifter iallafall. Kanske skall ge mig på kapitlet om elektriska fält. Önska mig lycka till!





Kramis


Studera!

Godmorgon!

Idag är jag ledig från skolan, men har ändå massa saker att göra! Idag skall det pluggas Matematik D i stora drag. Känner att det börjar bli alltmer klurigt, när vi nu börjat komma in på tan,sin och cos-kurvor!

Trigonometriska ekvationer och identiteter är inte heller så enkelt :/ Älskar verkligen ekvationer, men dessa är inte som vanligt. Eller egentligen så är det samma sak som om det skulle stå "2x" bara, men istället står det kanske "sin 2x". Inte riktigt van vid bokstäver i en ekvation, men det kommer väl falla på sin plats senare.

Fysiken är ju som den är också! Ibland hänger man med jättebra och andra dagar känner man sig helt lost! Så är det med matten just nu också, det finns dagar då det går lätt och andra fattar man inte hur man skall komma ihåg allt. Gäller bara att träna och träna!


Nu till något helt annat...
I söndags så var jag, Leonard, Niklas, Linda och Mamma till Mio i Kungens kurva och tittade på soffor. Jag och Leonard hade sett en soffa på hemsidan som var på Rea som vi tyckte var snygg. Så vi åkte dit för att titta på den. Tur hade vi, för sista dagen att kunna beställa den var dagen efter.

Vi stod och velade om vi skulle ta 2-sits soffan eller 3-sitssoffan. Det skiljde nämligen inte mycket pengar dem emallan, problemet var bara om den större soffan skulle få plats. Vi bestämde iallafall oss för den lite mindre och jag tror den kommer bli perfekt. Den är mörkt grå/svart.

Sedan bar det av till nästa ställe för lite inköp, IKEA! Vi hade även på deras hemsida kollat in ett nytt och bättre matbord. Leonard hade innan ett slagbord som inte var riktigt bra. Det blev istället ett vitt slätt 125x75 cm. Jag älskar vitt, stilrent och snyggt :) Tror det kommer bli så fint hemma hos honom.

Soffan kommer inte förän om 6-8 veckor. Tills dess kanske en tv-bänk och matta skall inhandlas och lite annat smått och gott. Köpte även lite nya vanilj värmeljus och ljus som doftade pansionsfrukt :) Det blev också en blomma, en låtsasblomma med kruka att ha på diskbänken, visp, sil och bordstabletter. Bara älskar att få hjälpa till att välja saker :D





Soffan :)


Matbordet 




Jag och mamma bakade semlor igår, de blev så goda. Men idag tog grädden vi vispade igår slut. Jag hade det i min varma choklad istället. Bara älskar det! Så om vi skall äta flera kanske mer grädde måste vispas.

Nu skall jag börja plugga! Vaknade med sån värk i magen imorse, tog en alvedon så väntar på att den snart skall värka. Jag kan inte koncentrera mig :(


/ S


   

L....

.... du är DU,....



......men ditt härliga skratt och ditt leende FÅR jobbiga dagar att bli lätta!

Du gör mina dagar.
DU är bäst!!!

Varje gång jag ser dig hör jag stråkar spela ljuv musik.
Varje gång du ler så slår mitt hjärta dubbla slag.

Varje gång vi ses blir atmosfären fylld av romantik.
Varje gång så önskar jag det aldrig mer blir dag.

Varje gång du kommer blir jag alltid lika glad :)



- 6 MÅNADER, torsdagen 28 januari! :) 
Trots motgångar har vi alltid varandra, och tillsammans skall vi fortsätta kämpa mot dem....


<3 Love you!   


/ S