Pröva mina vingar


Vackraste Stockholm




JAG vill..........

Flytta in till stan
Ha egen lägenhet

Leva självständigt
Pröva mina vingar

men hur?

Tänk om det fanns någon som kunde dela en lägenhet med mig.
(man får ingenting gratis och vägen är lång att gå.....)

Jag tänker iallafall uppfylla mina mål !!!!




Riktigt illa!

Besviken, sårad, arg, lurad.... det går nog inte att beskriva vad jag känner.
Den här helgen tog alla mina krafter ifrån mig och inte nog med det har jag varit sjuk. Jag har haft jätteont i halsen, rethosta och nu är jag också förkyld. Jag är tillbaka på ruta ett. Såg fram emot helgen, ut och festa med de jag tycker mest om. Istället fick jag vara hemma, vräka i mig godis och riva upp gamla sår.


Det jag en gång fick..
De ligger gömda långt ner i en kartong! När skall jag våga bära dem igen. Känns bara som tung börda. "Jag hoppas väl att vi skall kunna vara vänner i framtiden" Jag förstår inte? Väljer man bort en person att inte kunna vara vänner till en början,  hur skall man då kunna vara det i en snar framtid? Du är inte min vän och kommer du någonsin kunna vara det.... jag vet inte.....

Hur blev det med att alla dina vänner skulle vara mina vänner, nu har du vänt deras ryggar mot mig. Man kan ju undra vad du sagt? Jag har inte gjort dem någonting och har alltid varit snäll mot dem. Nu har du fått dem att hata mig också?




Fick höra den här låten första gången igår och jag kunde inte sagt det bättre själv! Kanske skall börja skriva låttexter igen?



Tack för att ni finns mina underbara vänner och jag har även hittat ännu en ny person som jag trivs att vara med. (och denna mer än andra, hihi ) En bra början :) Det andra orkar jag inte med längre. Jag har sagt det förr och jag säger det igen, jag ångrar att vi träffades.

Jag har stora planer inför nästa helg. Skall ut med tjejerna på jobbet och blev även bjuden hem till min partypingla Johanna. Dit svänger vi nog också förbi och sedan får jag inte glömma L :)

/ Sarah

Mamma mia, vad bra den är!

Vad blir man inte på gladare humör av än att se Mamma mia filmen. Har haft det mys i sängen med Coca Cola framför denna underbara film! Bjuder på ett klipp, ur Dancing Queen.

 


Det bara spritter i benen på mig!!!!! Just LOVE IT!

Magsjuk :(

Bläääää!
Då fick man sig ingen ordentlig sömn inatt heller :( Vaknade klockan 4 på natten av att jag hade så ont i magen och det bara bubblade och skvalpade. Det gick nämligen magsjuka på mormors hem och nu har jag blivit smittad. Hatar att vara magsjuk men gillar denna sort så man slipper må illa och spy, även fast detta inte är speciellt kul heller. Usch!

Nu gäller det att bli frisk till utgången på lördag. Har laddat med rostade mackor, te och coca cola. Tog även 2 kapslar loperamid så hoppas de skall värka snart.

Tills dess blir jag sängliggandes idag, it sucks!



Skulle också vara kul att veta vilka som läser min blogg, så släng gärna in en kommentar! :)

/ Sarah

Dala-tripp!

Ja, då har man ännu en gång varit upp till Falun och Dalarna över en dag! Den här gången följde pappa med oss och vi sov kvar över natten hos morfar.

Min morfar måste vara den mest underbara person på hela jorden. Han ställer alltid upp för min mormor och sitter hos henne varje dag. Hur står han ut kan man undra ibland, men han älskar verkligen mormor och det gör även vi. Min stackars mormor har amputerat sitt ena ben till knät :(

"I Love you" sa jag till henne idag när vi skulle åka hem, "I love you too" fick jag som svar tillbaka :) det värmer! Det gör dock ont att se henne så ledsen och må dåligt. Hon måste kämpa!!  <3

Så igår åkte vi upp efter att mamma och pappa kommit hem från jobbet. Vi hann träffa mormor innan klockan blev för mycket och sedan åkte vi hem till morfar. Vi drack te och åt macka, sen hade jag en kort trevlig pratstund framför msn med L innan jag gick och sov.

Idag har vi suttit hos mormor igen. Jag och pappa hann också åka upp till vårt sommarlandställe Logärden. Det var strålande sol och inte ett moln på himmelen. Pappa fick sätta på sig ett par gummistövlar och trampa ner snön för att komma fram till dörren. Jag kunde sedan gå i pappas fotspår som han gjort, så jag slapp plumsa så djupt ner. Inne i huset såg det ut som kaos och vi förstod senare "vem" som gjort det när vi gick in i allrummet. En liten ekorre hade på något sätt tagit sig in i huset via skorstenen, men var nu död och fryst till is. Läskigt! :/




Jag på vår stora balkong/altan uppe. I solen och utsikt över den snölagda sjön.


 
Sen blev det också lite shopping på stan. Alltid lika mysigt!
Hittade ett par blanka svarta leggins som jag kanske skall ha på lördag med min nya leopard-kjol. Hittade även två jättesnygga jeanskjolar, den ena var en ballongkjol :) Blir nog fint i sommar till höga pumps och bruna ben ;)

Nu skall det sovas! Fick noll sömn i natt för att mamma och pappa snarkade ikapp typ!

Goodnight, sleep tight!

/ Sarah

Nätshopping!

Idag klickade jag hem detta från HM´s hemsida. Alltid trevligt att göra av med pengar :)
Får se hur de passar...





/ Sarah

Städa städa städa!

Jag har varit duktig idag och storstädat mitt rum!!! Putsade rutorna på mitt vitrinskåp och spegeln :) Nu kan man äntligen se sin spegelbild utan att dammet täcker för allt. Dammtorkade allt och dammsög hela övervåningen.

Applåder till mig, man blir nästan helt slut!



/S

6 months later

6 månader, ETT helt halv år har gått sen den dagen då allt bara dog.
Minns den som igår. Det vägrar försvinna för mig, i tankarna. Varför all denna energi till att ens tänka på det? Du är inte ens värd att tänka på. Varför jag träffade dig och lärde känna dig, det är kanske något som jag ångrar idag. 
Jag hade nog annars stått i en helt annan position idag. Eller?

Fattar inte hur någon kan  behandla en människa som man en gång älskat som SKIT!! Hela du är en svag och känslokall person. Jag har mer att ge än du och jag är värd någon bättre. Du är ingen..



Nu brinner du upp inom mig.

Still going strong, oh yes!!


/ S

Thai, städning och Ikea

Hej hopp!
Nu är jag hemma efter en farfylld dag. Jag känner mig lite mör i kroppen. Fick trevligt sällskap av Michelle ner till centrum på mitt ärende, sedan gick vi till Pang´s som jag planerat och köpte med lite mat hem. Sen gjorde vi smoothie av hallon, bananer, kiwi och jordgubb/lime juice. Blev riktigt gott och nyttigt. Vi satt på hennes balkong och njöt av solen.

Michelle klagade på att hon inte hunnit städa och när vi sen såg allt damm på hennes mörkbruna tvbänk och svarta tv så fick vi ett ryck. Vi började dammtorka allt och dammsuga golvet. Sedan diskade jag all disk, snällt av mig va!? ;)

Vi ringde mamma och frågade om hon ville följa med till Ikea.  Jag vill ha en fin hylla som jag kan ha på en av mina kortväggar, men jag hittade ingen snygg som passade in. Vi passade även på att äta lite, vi åt köttbullar, brunsås, lingon och potatis. Mamma bjöd oss, gulliga hon.

Nu ska jag gå ner till köket och ta mig en kopp te. Sedan skall jag läsa en artikel om demens :) Wish me luck.

/ Sarah

Energidrink och onyttig kaka.

Vad gör jag uppe såhär sent? Jag har börjat vända på dygnen och det är inte alls bra. 

När jag vaknade vid lunchtid idag tog jag mig en dusch. Sen gjorde jag mig en bär-smoothie på eget recept :) (jag tog vad jag hade hemma och de vanligaste ingredienserna)

Sarahs smoothie:
1 apelsin
1 banan
2 nävar hallon
2 skedar glass
1/4 glas hallonsaft

Till lunch blev det friterade vegitariska vårrullar. Bara älskar det!
Man kan ju tycka att man skulle gjort mer nytta, då mitt internet varit nere hela dagen på grund av strömavbrott hos operatören. Istället spelade jag ett löjligt roligt spel.... haha.



Smoothie                                                  Morotskaka


Igår gjorde jag en morotskaka också (Se bild)
Den blev lika god som alltid. Är proffs på det och kladdkakor nu ;)

Imorrn ska jag på ett ärende i Huddinge Centrum klockan 12.45, så jag kanske köper med mig något gott hem från Pang´s (thai take away). Får se till att äta en stadig frukost. Vi får väl se om jag överhuvudtaget orkar gå upp klockan 10 imorgon, som egentligen är väldigt sent i vanliga fall. Måste nog sova nu och sluta upp med detta nattuggleliv. Det kommer sluta illa.

Så natti natti....

/ Sarah

Umgänge,fest och melodifestival.

Förra veckan gick väldigt fort! Det går fort när man inte gör någon nytta alls, skolmässigt! :/

onsdagen var jag med Michelle i stan, vi fikade och shoppade lite småsaker. Sen klippte jag mig och färgade lite nya ljusare slingor , den här gången inte åt "guldhållet". Jag klippte också bredare lugg sist och nu har jag ångrat mig. Det jag kan göra är bara att låta det växa ut, men då får jag ha ett spänne för att hålla upp det.
Blev också en hel del äventyr förra veckan på både barnmorskemottagningen och vårdcentralen, ja säg det vad jag gjorde där ;) blev en mycket trevlig middag med fajitas. I loved it.

fredagen hade Elin en försenad födelsedagsfest. Var väldigt trevligt, då jag träffade på massor från gamla klassen på Sophiahemmet. Sedan kom Daniel dit också med några bekanta ansikten, varav en av dem var intersportkollegan Joachim :) Leonard och hans kompis Ludvig kom också förbi en sväng, men kort efter det var vi tvugna att gå och hade 10 min på oss tills sista pendeltåget gick in mot stan. Som tur var hann jag, Leonard och Ludvig med det precis, och drog sen till en pub i Gamla stan. Vi snackade ett bra tag och sen blev Ludvig hungrig så vi gick till Mc Donalds. Jag skulle gå från slussen ensam bort till Göta Källare där min nattbuss gick, men Leonard ville göra mig sällskap dit. Han är så snäll!!!! Sen var det bara att gå och lägga sig när man kom hem vid 4 tiden. Var väldigt bakis när jag vaknade på lördagmorgon och senare på kvällen skulle Eric, Cissi, Cissis föräldrar, Niklas och Linda komma på middag och senare se meloifestivalen med oss.

Malena Ernman vann och jag röstade på henne! Hur grym är hon inte.....
Sen fick jag värsta impulsrycket och följde med Michelle och Sara in till stan. Vi hade tänkt gå på tentapub vid KTH eftersom Leonard var där och några till jag/vi känner. Det blev dock inte så utan det slutade med att vi gick till Grodan med Anton Körberg som bjöd oss på drinkar.


Jag hos Elin.                                             Middag med familjen. (Eric,Jag och Linda)


Galen vecka och galen helg och det kan väl antagligen bara bli galnare? :P

Idag har jag kommit in i någon konstig svacka, då jag funderat mycket på saker om dig och vad jag ska göra. Det var väldigt länge sedan jag ens tänkte såhär, jag gillar det inte alls men det är väl inte så konstigt att känslor kan rusa iväg och inte går att hejdas. Ibland blir det bara för mycket, massor med minnen och detta jävla svek.   
Fattar inte hur man kan behandla en annan människa på det sättet som du gjort...

Det jag kan säga såhär långt är iallafall att, JAG HATAR DIG!
Jag önskar att du aldrig funnits.

/S


Skön dag!

Igår (måndag) åkte jag in till Söder vid 14.30 och mötte upp Leonard. Vi gick till ett mysigt café på götgatan som heter Muggen. Jag köpte en latte och han en kopp kaffe, sen satt vi där en stund och pratade om allt möjligt. Efter det tog vi en promenad ner på götgatan bort till ringen. Riktigt skönt friskt väder. De skulle senare få besök från Argentina av hans pappas kusin så han var tvungen att gå hem och fixa lite saker. 


Muggen på Götgatan.

Då passade jag istället på att gå till Skrapan och hälsa på min bror på Intersport. Där satt jag länge och pratade med honom, det var väldigt lugnt. Han visade mig lite schyssta skor som kommit in nyligen. Några som vi inte har! :O

Sen tog jag tåget tillbaka hem och fick sällis av mamma på bussen som kom med tåget efter mig.

Ikväll (tisdag) skall jag kanske åka och kolla på när Fredrik tävlar i bowling vid Globen mot Idol-Sebastian ;) Ja självklart måste jag se honom, haha! Så får se om vi skulle äta något tillsammans ute eller om jag äter hemma innan.

Nu skall jag ner och äta lite, sov ut ganska länge idag.

Hörs senare.

/S


Helg, Jobb och Muffins!

Helgen

Varit en ganska lugn helg för min del, det känns ganska skönt med tanke på att jag festade ganska hårt förra helgen :$ Sen vet jag av erfarenhet från förra jobbhelgen att man inte skall vara bakis. Fy vad jag mådde illa. Hi hi.

Igår åt vi tacos, kollade på melodifestivalen och åt lite morötter med vitlöksdip. I love <3 Varit ganska lugnt på jobbet också, fått en hel del mössor nermärkta med 50 %.....

Fick sluta 10 minuter tidigare igår så jag kunde åka in till Make up store på Drottninggatan och byta lite produkter. Fick byta mitt "wonderpouder" som tur var till ett matt puder istället och bara en av rengöringsprodukterna.  (synd!) Ansiktsvattnet med kamomill trodde de var orsaken till min flammiga och knottriga kind. Så jag fick ha kvar sminkborttagningsmoussen och dagkrämen. Köpte istället en foundationborste, 2 ögonskuggor - en guldbrun och en lila, en lila ögonskuggepenna och ett jättefint rosa rouge. Blir nog fint! :)

Nu sitter jag här i soffan och tittar på tv. Doppar nachochips i dip och dricker gott portvin. 
Imorgon skall jag fika med Leonard, skall bli mycket trevligt. Blir nog mysiga söder som jag älskar.  

Påtal om fika så fick jag en jättesöt bok om muffins med massor av recept av min pappa idag. Jag tänkte jag skulle baka någon sort någon dag. Mamma gav mig söta pappersformar med lila blommor på som kommer perfekt till användning nu när jag har bra recept :)



Mer om det senare, nu skall jag dricka mitt portvin i mammas fina kristallglas ;)

Kram Sarah


Fullspäckat...

Bara problem på mitt jobb just nu! Jag känner mig så less på allt och vill bara därifrån. Min bästa killkompis kickas och nya underliga människor anställs. Tur att jag har Linnéa och Martina kvar iallafall! Bästa tjejerna!!

Kom in till jobbet idag för att hälsa på Fredrik, gick in en sväng på lagret för att kolla schemat och ännu en gång var det ändrat. Förvirring! De hade tagit bort 3 timmar jobbtid på mig och övriga extraanställda för att hålla in på kostnaderna. Spara spara spara som vår nya chef säger. Om jag inte kommit in där idag hade jag kommit in på jobbet 10 imorgon som vanligt och jag hade börjat 12 egentligen?, konstigt att min chef inte kan lära sig att meddela saker till oss själv och I TID. Hon skyllde på att hon inte har våra mailadresser, men jag har faktiskt ett mobiltelefonnummer hon kan ringa till. De har även plockat bort mina måndagar då jag alltid jobbat för att spara pengar. Men har också hört att många butiker varslar personal just nu. Jag har jobbat på Intersport i snart 3,5 år och det har aldrig varit några problem förut. Om någon ändring inte görs eller om jag åtminstone inte får en bra förklaring så tänker jag byta jobb. Blir till att finslipa på gamla CV:et, göra lite ändringar och sedan skicka till lite olika butiker. På något sätt känner jag mig ganska nöjd med den tiden som varit, känner ändå att "sportbutik" inte riktigt varit min grejj. Vi får se hur det blir...

I övrigt så löper väl mitt liv på som vanligt, med många tankar och funderingar....
Jag tänker mycket på vad jag vill göra med mitt liv. Det jag mest har ångest över är hur jag skall få tillbaka min livsglädje för plugget, den där starka viljan att bli något. Sjuksköterska? Civilekonom? Civilingenjör? Vad vill jag! Det jag vet hittils är att jag älskar Matematik och verkligen vill jobba med något inom det. Läkemedelsräkningen är det närmaste man kan komma Matematik i Sjuksköterskeyrket och det är väl bra det än så länge.... men sen då? Vill jag ha hand om sjuka människor? Ha deras liv i mina armar?

Det finns mycket bra med det yrket men många saker är också trista. Visst, det är ingen som bestämmer att jag måste jobba på Psykavdelning om jag inte vill det. Yrket har breda inriktningsval. Lönen är det sämsta tyvärr, men vem har sagt att man lever ett lyckligt liv med endast pengar? Man måste också trivas med det man gör. Ja, många funderingar har jag. En sak är säker, jag måste sluta skjuta fram saker. Jag har 3 tentor kvar att göra och jag bara MÅSTE klara dem! Så kämpa kämpa på.

I onsdags var jag till Make up store på drottninggatan på privat makeup lektion. Fick det av min bror och hans tjej i i julklapp 2007. Har skjutit upp det massor, men det blev äntligen av nu. De ingick att välja produkter för 495 kr. De gick igenom olika rengöringsprodukter och hur man behandlar huden på bästa sätt för att sminket skall sitta bättre och se mer naturligt ut. Visst föll jag för alla dumma kloka ord hos henne och köpte typ allt hon använde på mig. Är dock besviken nu för min känsliga hy inte tål allt, vilket har gjort att jag har fått lite små utslag på kinden så skall tillbaka med det imorgon och byta ut det till massa annat.

Igår var vi hos Mormor också som amputerat sitt ben ännu högre upp nu. Hon mådde riktigt dåligt, grät massor och svamlade. Jag fick både lugna henne och min mamma som blev lite skärrad. Så det är mycket saker nu som påverkar mig och ibland rinner bägaren över. Då är det skönt att gråta en skvätt, för jag har verkligen inte haft det lätt den här hösten och våren. Nu har allt mest gått över till besvikelse och ilska...

Ikväll skall jag hem till Michelle med min mamma och hennes mamma. Vi skall dricka vin, äta ost med kex och kolla på Lets Dance. Det blir nog mycket trevligt och kul att det äntligen blir av.

Här kommer lite blandade bilder

-Min goda pastasallad!-


Mina produkter från Make up store. (skall byta ut 3 rengöringsprodukter)


Efter jag varit på Make up store och fått min "Partysminkning".


Lite fina "vofflor" i vissa delar av håret! :)


Sophiahemmet Novispub, Inflyttningsfest hos Madde (Jag & Syster)


Min fina outfit till Maddes och Mickes inflyttningsfest!

Trevlig helg!!!!

/Sarah