"Syster Sarah" :)

Nu har jag snart varit på praktiken i 2 veckor!
Till en början kändes det väldigt nervöst, men nu är det ändå ganska spännande. Min handledare är bra och personalen har tagit väl hand om mig. Jag trivs med dom! Har fått en extra mamma, merly... :)

Har testat på det mesta inom omvårdnad och jag måste säga att jag är sjukt imponerad över mig själv hur bra jag klarat det. Det är inte alla som vågar sticka nålar i huden på andra bara sådär. Jag har blivit proffs på att ge inslulinsprutor också. ;) Pappa fick vara "försöksperson" en dag när jag gav han sin spruta mot hans ryggsjukdom - han var så duktig!

När man kommer till det andra då, som ingen egentligen vill göra men måste :P ja, ni vet vad jag menar! Stackars tanter och gubbar säger jag bara.

Gud vad man fikar och dricker mycket kaffe, men det är bara kul när vissa av gamlingarna är så trevliga. Jag och Jacinta dansade med Tore och Sune idag, och Tore ville bara snurra oss hela tiden - snurrigt!
Det var kul också att så många uppskattade min världsberömda chokladkladdkaka som jag bakade förra veckan. Får göra den någon mer gång och har planer på att göra en morotskaka med mumsig philadelphiaost på! Det får bli nästa projekt.

Jobbade kväll idag och imorgon börjar jag 7. Mindre kul! Skönt att åka 06.18 tåget dock och bara sitta och sova tills man kommer fram till Sollentuna. Pappa brukar göra mig sällskap ibland också till centralen och det uppskattas det med.

Jag har dock en förmåga att gå och lägga mig alldeles för sent, så jag får ofta ont i huvudet på dagen. Måste bli skärpning på mig tror jag! Idag måste jag gå och lägga mig tidigt. Vad som är bra är att man får äta frukost på jobbet och vad sitter inte finare än en kopp te, macka och lite juice lagom tills klockan slår 7.

Imorgon blir det en massa utmaningar då jag skall gå med "mamma merly", skönaste undersköterskan på Sollentuna Sjukhus!  
Önska mig lycka till! :)

/ Sarah