Fell in love with the spring :)

Efterlängtade sommar, kom till Sverige!

Idag fick man härliga vibbar av att det faktiskt inte är så långt kvar på detta kalla elände. Snart är det påsk också och jag har 2 veckor ledigt från skolan. Ja inte riktigt, förutom min dag då jag skall skriva fysiktentan.

Tänker nog köra den "förfalskade metoden" fram tills det kan bli helt äkta. Bruna hyn såklart! ;) Sjukt sugen på att stryka på några lager brun utan sol idag, så det ska jag göra!

Köpte mig en marabou-chokladkaka på hemvägen och har nu avnjutit den till en kopp kaffe. Fy på mig, jag borde ut och motionera. Men snart skall jag börja plugga, måste bara hitta den rätta energin!


Sommarkänslor.


Jag och Mamma på Grönalund förra sommaren.

Give me more


/ S

Ofattbart!

Hallå alla glada!



Så var det återigen måndag, tråååååkiga måndag. Jag hatar den ständigt... men tack och lov piggar Hollywoodfruar upp det! :)
 
Jag har haft en riktigt skön och trevlig helg. Det blev myskväll med Leonard i hans lägenhet i fredags. Han lagade kycklingwok till oss och sedan såg vi Lets Dance finalen.

På lördagen blev det hem för att plugga Fysik A. På vägen hem svängde vi förbi HM i Kungens Kurva och jag köpte 2 knäpptröjor. På lördagskvällen var jag och Leonard bjudna hem till Veronika på inflyttningsfest. Vi träffades hemma hos Mats och gick gemensamt hem till henne. Hemma hos henne var det sjukt mycket folk och varmt! Vid kl 00.00 (läs framställd tid 01.00) begav sig jag, Leonard, Christoffer, Karolina, Jens, Jocke, Truls, Kristoffer, Oscar och Jacob till Olssons skor för lite mer umgänge och öl. Där inne var det också varmt och man kunde inte hänga av sig jackan. Vi möttes av en popcornlukt i entrén och sant som det var sagt, man fick popcorn till ölen vid beställningen : ) Lite kul!

Sedan tog vi tunnelbanan till Centralen för att byta mot Fruängen. Vi missade den med 3 sekunder och var tvungen att stå där och vänta på nästa i 30 min. Det sög!

Igår blev det en del plugg för mig och Leonard. Han med termodynamiken och jag Fysik A. Har som sagt en omtenta i den 13 april. Är ledig från skolan hela nästa vecka, så vad passar inte bättre än att älta in det där i skallen på mig igen. Det ska nog gå vägen denna gång.

Påtal om Fysik, jag klarade Fysik B tentan med ett C! Så underbart nöjd, ni fattar inte. Jag som jämt känt mig typ korkad i det ämnet fick bekräftan. Jag är grym helt enkelt. Idag fick jag även reda på att jag klarat Matematik D. Hur braaaaaaaaaaaaa är det inte!? Så nu har jag bara 3 tentor kvar att klara, omtentan i Fysik A, andra delen Fysik B och Matematik E. Högskoleingenjör här kommer jag! :D

Kram!




Helgen.

Hej mina kära läsare....



Har som sagt inte orkat skriva ett ord sedan förra veckan! Har mått ganska dåligt, då jag i helgen också blev förkyld och rinnig i näsan :( Matematiken i fredags gick sådär, sjukt svår tenta enligt mig. Men vi får se...

Förutom det hade jag en väldigt mysig och lugn helg. Blev middag med min sötnos hemma i hans lägenhet och mys i soffan framför Lets Dance. På lördagseftermiddagen åkte vi in till stan och kollade i affärer. Köpte med oss lite bakelser och åkte hem till Leos föräldrar och fikade. Under kvällen åt vi även middag med hans syster och pojkvän hos dem. Jättegod mat! Kl 21 åkte vi tillbaka hem till Leonard och såg Jurassic Park 1, lika spännande. Vi kunde alla repliker som sas i filmen, då har man sett den alldeles för många gånger :P

På söndagen skulle Leo hem till sina föräldrar och få hjälp av sin pappa i någon elektrouppgift. Jag åkte in till stan och mötte upp mamma. Vi gick i massa affärer och åt sushi till lunch. Köpte en jättefin klocka med rosa urtavla och strass runt.

Nu skall jag iväg och förminska den i Skärholmen. Senare blir det middag och Fysik B studier.

Kram S

Kurera mig!

Hej och välkommen till min sjukstuga! :)
Känner mig som sagt väldigt hängig fortfarande och försöker ha modet uppe. Tog hostmedicin och alvedon innan jag gick och la mig igår. Sov ganska bra ändå!

Nu har jag gjort mig en stadig "frukost", då vitaminer, dryck som är lent för halsen och proteiner står högst på listan. Vaniljyoughurt med apelsinbitar, apelsinjuice, honungsvatten och ägg.




Sedan börjar Matematikplugget igen :( Bläääääk.

Ha en bra dag!

Sarah


Bläää för hosta

Usch usch för detta! Jag orkar inte :( Host host!

Gjorde nyss en gammal tentamen som jag hitills klarat av poängmässigt, där fick jag godkänt på Matematik D på låtsas. Bara att träna vidare på fler..



Kul att allt skall bryta ut nu. Visst har det legat sjukdom i luften, då min pojkvän varit förkyld men nu tror jag inte att det är han som smittat mig. Det här är något annat, för han hade inte rethosta. Bara le och låta det vara. Jag som vill festa i helgen, dränka mina sorger eller min vinst. Vi får se...

Nu skall jag äta soppa och mannagrynspudding med sylt. Mumma!

Later!

/S

Dresses!

Hej på er!

Börjar känna mig en aning krasslig och huvudvärken har börjat invardera mitt huvud :(

Skrev min Fysik B tentamen igår och det gick väl sådär. Jag har ingen press på mig vad gäller det, för det är sjukt svårt. Men jag tror att jag lyckades lösa en del och får man göra om så får man. Livet går inte under. Man skall vara glad för mycket här i livet. Livet går vidare trots att man inte klarar av vissa saker.

Shoppade 2 söta klänningar till mig själv som tröst. Älskar klänningar :)



Sedan var jag med om en liten läskig sak, nojjig som jag är. De tror inte jag skall oroa mig över vad som hände och hur stor är chansen egentligen? Vad som hände håller jag för mig själv, en liten secret så kan ni få undra :P haha!

Jag är så sjukt omotiverad att plugga till Matematik D tentan nu. Speciellt när jag känner mig en aning sjuk. Men jag måste! Så nu skall jag koka mig lite honungste som är lent för halsen och göra något mer smaskigt.

Sen bär resan av, GAMLA TENTOR!! NÖTA NÖTA!

Det här ska vi väl klara?

Puss & Kram


Melodifestival & 50-årsfest!

Hej!

Söndag idag och dagen innan min hemska fysik B tentamen! Har suttit ute i solen på altanen tills nu och solat ansiktet och näsan lite. Nu gäller det. Nu skall jag köra på det sista, sen får det bära eller brista.

Men först tänkte jag skriva några intressanta och viktiga ord :)

Vill tacka familjen Goobar för en jättetrevlig kväll igår på Lauras 50årsfest. Det blev fest på 12 våningen vid läkarhuset på Odenplan. Det bjöds på välkomstchampagne, en middagsbuffé, god princesstårta och dans till liveband. Det hölls också fina tal och det visades även ett fint bildspel på Laura från barndom till nu som Leonards lilla kusin Tobias gjort. Fint ! :)


Som många också vet så var det Melodifestivalfinal igår och ni som känner mig som bäst vet att jag oftast inte missar det! Men igår missade jag det av den speciella anledningen av festen och det är inget jag ångrar. Hur många gånger i mitt liv har jag inte följt denna schlagerhysteri. Jag är en riktig schlagerfjant och som Leonars syster Sofia sa, "det är vuxenpoäng Sarah, att du faktiskt gav upp det ikväll för det här" :D Vad gör man inte för trevliga tillställningar! Självklart!

Det finns repriser så att säga. Fram till resultatet då! Jag fick meddelanden om hur ställningen låg till efter juryrösterna och hörde att Salem låg bäst till då. Det jag också anade var att Anna Bergendahl skulle ta hem allt, vilket hon också gjorde! Jättekul att en sån ny ung artist kan gå och vinna allt.

Hon är en mycket duktig sångerska, men har ibland en liten ostadig röst. Jag vet inte om jag helst ville att hon skulle vinna, jag hade Darin och Ola som favoriter. Jag var dock säker på en sak iallafall, det var att årets låt skulle bli en balad. Hur länge sedan var det inte vi skickade en sådan till Eurovision Song Contest? Riktigt kul! 

Jag bojkottar dock den tävlingen nuförtiden, inte lika kul som när man var liten!

Ändå, Grattis Anna... det förtjänade du! Lycka till i OSLO!



Nu över till något helt annat, jag som brukar kunna byta skrivämnen hastigt :)


Var in på HM´s hemsida och hittade massor av nyheter som jag blev sjukt förälskad i.


Nu är detta hemklickat! Nöjd :)


NU över till estudios!

KRAM




Fysik is a loser!


Dra åt helvete Fysik!!!!!!!!

Gå och göm dig!!! :(

Är nära ett närvsammanbrott, hur ska jag klara detta?



Nu ska jag göra matte istället, orka sitta med det här hela tiden.

So LONG!


Konstnär?

Ja, jag har alltid haft ett intresse av att måla! Har en stor samling olika tavlor som jag målade när jag gick i högstadiet och mellanstadiet. Har tyvärr kommit av mig lite på senare år, men det är verkligen något som jag skulle kunna syssla med på fritiden.



Den här tavlan gjorde jag när jag gick i 8:an på högstadiet. Jag gjorde en hel uppsättning av olika bamsefigurer från olika serietidningar. Denna planeras att kanske sättas upp hemma hos Leonard på en vägg i entrén. Har 2 stycken till utav "minihopp" fast av annan typ som skall få göra denna sällskap på väggen. Det kan bli ballt! Eller så åker den upp på min vägg här hemma. Tycker den är väldigt fin!

Den speglar lite hur jag kan känna mig nuförtiden, "hopplöst uttråkad, ger upp och har ångest". Det är så man kan känna när man studerar fysik. :P

Så kan det vara! Snart kommer min bästa Freja hit på middag. Hon brukar jämt sitta i sin barnstol bredvid mig och gurgla. Ja, har nog aldrig hört ett barn som snackar så mycket. Vet inte vad hon säger, men det kommer :)

Kramis!

Ikea och träning?

Tisdag it is!

Igår var jag och Mamma en sväng till Ikea, bra paus för mitt pluggande. Mamma skulle ha några saker till sitt jobb och jag passade på att kolla på lite saker till Leonards lägenhet. Hade lovat honom att kolla upp vilket fack och på vilken hylla hans tvbänk var, så han bara kan gå in bakvägen och hämta ut den en annan dag. Det blir en tvbänk, "Lack" i vit. Tror den blir mycket bra.

Sedan fick jag lite småidéer när vi gick runt där som jag senare förmedlade till Leo. Jag tror han litar på mig "alla gånger" ;) Fick iallafall med mig två handukar i Cerise, 2 virkade förvaringskorgar att ha i badrummet samt en till kruka till vår fina blomma i fönstret :) Här kommer lite bilder på alltsammans!







Åh jag älskar att gå på Ikea!!! :)




I söndagskväll efter vi kommit hem från bion blev jag sjukt övertrött och började göra sit-ups, armhävningar och andra träningsrörelser. Jag vet inte vart jag fick krafterna ifrån, men det var sjukt kul! Vi satt nämligen och pratade om träning, vart man skall gå och hur man skall träna. Jag vill ju så gärna gå på danskurser eller aurobics för gym tycker jag är ap-trist! Men då kom jag på den briljanta idéen att man faktiskt kan göra sina egna små pass här hemma. Det är ju bara att sätta på cd spelaren med en bra skiva eller radio och köra stenhårt. Har en stor spegel i hallen också som man kan stå framför. Så why not, hemmagym och hemmapass! :D
Gratis och bra!



Nej, nu skall jag laga mig lite lunch och sen följer ett pluggschema för min del! Planerna är att gå igenom en fysiktenta riktigt noga och nöta. Slutligen blir det Matematik D :) Tror det blir varierande och bra!

Ikväll kör jag mitt egna träningspass här hemma tror jag. Önska mig lycka till!


/ Sarisen




I don´t like mondays!

Boring Monday!



Jag sitter och pluggar Fysik B nu, och sliter mig i håret. Uppenbarligen inte direkt så, men nästan! Skrivit ut alla gamla tentor som är möjliga att finna och har gett mig på alla uppgifterna med glädje! *hah* Visst blir det till att glutta på facit då och då, men många säger också att man lär sig mycket på det. En hel del uppgifter lyckas jag faktiskt lösa och då stiger mitt självförtroende en aning, men sen är jag fast igen. Får ta allt detta med en nypa salt. Det gäller bara att nöta in skiten, har en vecka på mig från nu. PANIK! 

Sen skall jag göra lite Matematik D, den känns mer viktig att klara. Det är det som krävs för det jag senare vill läsa. Har massor av gamla tentor att träna på, men tänkte faktiskt göra klart de blandade uppgifterna från kapitlen först. Mycket där känns bra, och annat helt galet. Blandade känslor!



I fredags hämtade jag ut 2 paket från HM. Klickade hem ett par ursnygga blommigt somriga skor, en beige knäpptröja med puffärm, en vit/rosa randig Sonia Rykiel tröja, denim skjorta med puffärm och en brun sjal.



Ibland är det fint att köpa presenter till sig själv. Har en ganska fet bonus därifrån också, på hela 1100 kr! Det tackar man ju för :)


Igår var jag och Leonard och såg Alice i Underlandet i 3D. BLev lite besviken, hade förväntat mig något större men ändå en bra film. Klart sevärd! Riktigt söt historia :) Depp är oslagbar i sina roller...



Ikväll börjar även Svenska Hollywoodfruar igen! Kl 21 på 3:an tror jag? Hur kul som helst!!!



/ Sarah