Smycken!

Godkväll på er alla! :)

Det har hänt en hel del sedan jag skrev sist, men ni känner ju mig så bra... jag är jämt sen med allt ;) Som sagt så hade vi kusinfest i Täby i Lördags, det var hur kul som helst. Bilder kommer upp senare. I söndags var jag ap-bakis "rent ut sagt", på grund av de dumma shottarna av "turkisk peppar" jag drack! :/ Vid klockan 03.00 deckade jag i den sängen där jag skulle sova och Sofia fick bokstavligen hjälpa mig ta fram min väska. Fy! Så jag mådde som jag förtjänade ;) Eller...de gjorde vi alla. Hihih!!!!!

I måndags var jag, mamma och pappa ute på stan och shoppade lite! Det blev en klänning, lite håraccessoarer och ett armband. Leo jobbade, så jag mötte upp honom senare på hamngatan . Vi gick och bokade biobiljetter till den nya Harry Potter filmen - Halvblodsprinsen. Det var 1 timma kvar tills den började, så vi passade på att gå in på NK och titta runt lite. Leo provade ett par skitsnygga filippa K jeans som han också köpte dagen därefter. Satt jättefint på honom! Filmen var en liten besvikelse, man trodde att det skulle hända mer spännande saker. Kändes som att den var ett "mellanting" tills den sista kommer. Men helt klart värd att se ändå. :)

Idag fyller min kära SYSTER MICHELLE 24 ÅR -- Grattis till dig :) -- 

Jag och mamma var till Skärholmen och köpte en present till henne, dessutom kunde jag inte låta bli att shoppa lite till mig själv också ;) Vem är förvånad? Det blev en del söta berlocker och ett gulligt armband från "Pearls for girls", design Ulrika Fosshagen. Helt frälst är jag! Man sätter berlockerna på ett långt vanligt silverhalsband, så kan man byta ut berlockerna beroende på vad man känner för att bära.





Såhär ser armbandet ut, fast som ni ser köpte jag ett i lila istället!


En av berlockerna jag köpte!


Den rosa berlocken köpte jag av dessa :)




Kolla in "Pearls for girls" hemsida: www.pearlsforgirls.se eller www.blingit.se, så får ni se vad som mer finns!


Det här är smycken man skulle kunna ha flera utav. Så söta :)
Nu skall jag äta middag, panacotta och se en film som jag köpte idag. "RåttaTouille" :) Längta lite efter L också!

/ Sarisen

Intersport Skrapan

Känns knappt som jag har något liv just nu!

Jag slutade på jobbet klockan 20.00, men missade såklart tåget så jag fick vänta till klockan 20.45. Jag var inte hemma förän 21.15, gud vad roligt! :/ Så nu har jag varit hemma i bara 2 timmar och det jag hunnit göra är att äta middag. Nu skall man gå och lägga sig igen!!!!! Imorgon börjar jag kl 11 igen och slutar 20, man går upp tidigt och kommer hem sent. Jag bor på jobbet för tillfället. Tack och lov att jag har sjukt kul där, annars hade jag nog suttit och skrivit ännu mer om hur synd det är om mig. Så gott folk, trot eller ej... Sarah skall gå och lägga sig nu. Kanske drömma om den bästa butiken ever.. Intesport eller??;)

Förresten.. kom till Intersport i Skrapan. Vi har världens största slutrea, massa bra priser på joggingskor, fotbollsskor, sandaler, flip flops, badkläder m.m. KOM OCH FYNDA!!




Sov gött babes! / S

Vaccation and work.

Heeeej igen! Uppdateringen kom inte när jag lovade, men nu har jag orken och tiden att skriva igen. Helgen i Falun, Dalarna var mysig. Vi kom upp ganska sent på fredagen och Eric hade tappat bort nycklarna till morfars hus. Vi gick in till en av hans grannar som hade en så vi kunde komma in :) Annars hade vi fått sova i bilen, hahahha!

På lördagen
åkte vi till Sågmyra och Lager157 - märkesoutlet. Där träffade vi Pia, Veronica och hennes pojkvän. (som bor granne med oss hemma i Sthlm) Hittade en hel del kläder, som det kommer upp bilder på senare :)

Efter shoppingbesöket blev det en hamburgare i bjursås och därefter besök på olika kyrkogårdar. Vi var till min farfar och farmors grav, den var lika fin som alltid! Vi var även till min mammas farmor, farfar, mormor och morfars grav. De visade mig minneslunden där min mormor kommer att ligga. Det var så fint där. Det kommer vara en liten sten som det står mormors namn på. Sen kan man sätta vilka blommor man vill i en vas bredvid. Det blir nog bra!

På kvällen bjöd morfars grannar över oss på middag och vi var kvar hos dem till 01.00. De hade byggt ett nytt uterum (uteplats) som vi satt i, blev en hel del vin och baileys! MUMS! ;)

På söndagen kom även mina bröder och deras flickvänner upp. Klockan 19.26 var det dock dags för mig att säga hejdå till alla och åka hemåt till Sthlm igen. Jag tog tåget från Falun C, bytte i Borlänge och var hemma i huset kl. 23.06. Var bara att hoppa i sängen och gå och lägga sig.

Här är lite bilder från Falun i helgen



Nu har det varit två långa dagar på jobbet. Har dock aldrig haft så roligt som jag har nu. Grabbarna är underbara!!!!!!!!

Igår
slutade jag 19, sen gick jag och köpte hamburgare åt mig och Joachim. Adam och Jocke slutade 20, så jag väntade på dem och sen gick vi till Söderhof och tog en öl tillsammans. Där satt massa andra bekanta till killarna också. Tack för ölen förresten :) Imorse skulle jag ätit frukost med dem på jobbet innan vi skulle öppna, men var gräsligt trött när jag vaknade så tog lite sovmorgon istället. Imorgon är det jobb 11-20. Jag känner mig helt död när jag kommer hem, nästan glömt bort hur det känns att jobba ofta. Varit så bortskämd med så mycket ledighet på senaste tiden.

Har regelbunden kontakt med Leo också som fortfarande är på Gotland. De kunde inte ta sig hem som planerat på grund av de dåliga vädret på sjön. Idag skrev han att han fått 39 graders feber och kanske skulle vara tvungen att ta färjan hem imorgon. Stackars söta! :( Jag börjar sakna honom lite nu, har ändå gått 1,5 vecka!!

Nu skall jag snart ta och plocka ur diskmaskinen som jag körde i natt. Sedan blir det nog ett bad innan jag går och lägger mig. Som sagt, lite sovmorgon imorgon.

Har även kommit lite efter i pluggandet, har dock klarat 4 olika tester. Alltid något :)

/ Sarah


Dalarna

Vaknade upp denna dag och blev postivt överaskad! Jag som trodde att det skulle bli mulet och regn, istället var det världens solsken. Underbart! Hamnade dock lite efter i soltimmarna, men var bara att sätta på sig bikinin och springa ut på altanen. Efter att inte fått se solen på ett tag så har min hud torkat ut och tappat massa död hud. Dessutom har jag ingen ork för att sola längre, då jag redan blivit så pass brun. (dock bleknat lite kanske av tristvädret). Lagom är bäst eftersom huden kommer stekas ganska rejält om vi åker till Turkiet. Så tro mig, jag hinner bli brunare ändå trots allt ;)

Men istället satte jag mig med mammas nya lilldator och pluggade matematik . Läser sommarmatte :) Benen och magen fick sol iallafall, ansiktet fick vila sig lite. Gjorde klart grundprovet och slutprovet idag till moment 1.1 "Olika typer av tal", det gick bara fint! :) Nu är det bara att gå vidare och fortsätta lyckas. Man blir taggad liksom.....

Imorgon åker jag upp till Falun för lite semester innan en hel jobbvecka börjar på Intesport Skrapan. Jag får åka tåget hem på söndag för mamma och pappa stannar nog kvar där uppe.
Jag måste till Sågmyra och gå på "lager 157", en märkesoutlet och fynda lite. Ett paradis för en som jag ;) Sedan kanske man hinner med lite andra utflykter. Vi måste bo i morfars hus eftersom vårat landställe är uthyrt, känns ju bra :/ Morfar är dock i USA fortfarande så det blir perfekt. Vi kanske skulle åka upp till mina sysslingar som var hos oss i helgen, de bor i Dala-floda. Vi får se vad som händer!

Men vi hörs säkert på söndag igen och då mer uppdatering!

Puss och kramar! / Sarah




Grönalund-Nörd

Blev en riktig impulsgrej idag! - GRÖNALUND!!!

Först satt jag ute på altanen i solen med brorsan och hans flickvän. Hade lite problem med min mobil, då det inte gick att skicka meddelanden.. men ringa gick bra! Ringde Micha och sa att jag inte orkade sitta hemma på altanen, utan ville hitta på något. Då sa hon att Carro ringt och sagt att de skulle till Grönalund. Så vi bestämde att vi skulle haka på, andra gången för mig denna sommar. Ovanligt ;)  Vi var framme på djurgården efter kl 17 ungefär och det blev en hamburgare till att börja med. Var så hungrig!

Därefter köpte vi ett varsitt åkband och började med Kvasten. Galet nog så fick hon upp mig i flygande mattan, som jag faktiskt åkte 3 ggr ikväll. Även direkt efter öldrickandet!!!!! Mumsigt skvallpande i magen blev det verkligen. Hahaha! Åkte även såklart berg och dalbanan 3 ggr, rock-jet och fjolliga blå tåget. Skrattkammaren var nog roligast... eller hur? Var så sugen på att åka katapulten men ingen ville joina mig. Var så nära på fritt fall också, men som vanligt blev det inget.


Här är jag och Michelle på båten över till Grönan och bild på oss i spegeln i skrattkammaren :D


Man garvar ihjäl sig!! Kort och tjock... OH YES!!

But now I´m FULL! Blivit mycket sura remmar med alla de smaker . Älskar dem <3



/ So Goodnight Babes!

Adventures!

Upptagna Sarah summerar några dagar som passerat ännu en gång :) Får se om jag ens kan komma ihåg allt.. mycket är det!

I fredags kom mammas kusin Mats med familj hem till oss. De skulle sova över under helgen. Vi grillade den kvällen och sen blev det också efterätt. Mina sysslingar Ellen och Emma (6 och 7 år gamla) var som vanligt på bushumör. Senare under kvällen hade jag bestämt att åka in till Söder för att träffa Leonard. Flickorna blev lite besvikna, men visste att de skulle få träffa mig dagen därpå. Mamma och tjejerna skjutsade mig till Stuvsta i deras Audi A6, helt underbar bil. En sådan bara måste jag ha i framtiden ;)

När jag går av tåget vid Södra så dyker Cissie upp, hon skulle till Snaps och träffa en kille. Jag och Leonard gick till uteserveringenLjunggrens och drack öl. De stängde dock 22 så då gick vi in istället. Vid 23 tiden promenerade vi ner till Medis och tog tåget till Skanstull, därefter gick vi ner dit han bor och hade lite mys. Tog nattbussen hem vid 4 tiden ungefär. Jag var tvungen att åka hem, jag skulle jobba kl 12 dagen efter.

Hatar att mitt rum är så ljust vid den tiden på natten, så jag hade lite svårt att somna. När det precis känns som att man gjort det så kommer flickorna in och ropar kl 09.40 "Sarah, vakna!! Sover du? Vakna. Kerstin, hon reagerar inte" :D (kunde nästan blivit tokig just då, men samtiigt skrattade jag nästan åt deras söta charm och med dalmåls-dialekt). Var ganska skönt när jag väl kommit upp,. Jag åt en rejäl frukost med både mackor, youghurt , te och juice. Inte likt mig.

Därefter åkte jag till jobbet, jobbade till 16. Sedan hem igen för att göra sig i ordning och åka till Grönalund. Blev en mycket rolig vistelse då jag, Jenny och Mamma åkte det mesta galna. Ja, det blev inte Insane som Mamma tjatade om så länge. Vi fegade ur ganska rejält när vi kom närmare och såg hur det hela skulle gå till. Snurr = spya för min del, så nej tack. Det blev dock vanliga berg och dalbanan, Kvasten och Vilda musen. Åkte även kärlekstunneln med småtjejerna och Lyktan med Ellen. (som ett litet frittfall, som åker upp och ner samtidigt som den snurrar och hoppar ibland). Ellen blev dock ledsen i slutet då det blev för läskigt. Stackarn! Jag köpte också ett galet kort på mig och Jenny i berg och dalbanan, som ni får se när jag scannat in.

Lite bilder från Grönalund.



Vid entrén: Jag, mamma och Ellen. Mat på restaurang där inne + utanför Spökhuset.



Jag, mamma och Jenny upp i Kvasten. (pirr i magen)
OBS!!!!! Bilderna är lite suddiga, för att de är kraftigt in-zoomade.

På söndag morgon blev det samma prossedur, då flickorna väckte mig. Vi åt frukost tillsammans och jag kördes till jobbet. Slutade kl 16, därefter åkte jag till Fruängen och tog tunnelbanan till Skanstull. Där mötte jag upp Leonard för att gå och hyra film - Australia, köpa godis och chips. Vi köpte även med oss Indisk mat till middag som vi avnjöt i kvällssolen på hans balkong. Filmen var skitlång, nästan 3 timmar och helt okej. Handlingen blev lite tråkig på slutet och den var ganska seg. Den var romantisk  ändå och killen som spelar mot Nicole Kidman var inte helt fel :). Hhihi. Sen blev det mys fram till kl 02.00. Därefter var det dags att önska Leonard en trevlig seglingssemester med sina kompisar mot Gotland. Han verkar ha det bra iallafall och det går fint. Fick ett fint mms från honom från en plats där de "slagit läger" :) Såg så mysigt ut!

Jag och tjejerna hade en heldag på Kolmården (Norrköping) igår. (måndag) Det var jag, Michelle, Madde, Carro och Cissie. Vi åkte hemifrån kl 08.45 cirka. Väl framme köpte vi Safaripaketet, inträde till vanliga parken + delfinshowen. Safarituren med bilen var jättekul då vi fick se älgar, zebror, lamor, bisonoxar, gnu, vargar, björnar, lejon, giraffer, bambis m.m. Kan inte ens komma ihåg allt. Älgarna hade vi mest roligt åt. Det är det mest vilda vanliga djuret som man faktiskt redan sett förr. Men hur skön var inte den älgen som låg och lyfte på benet som att han låg och stretchade? :D hahaha!
Riktigt kul hur som helst och man var helt slut när man kom hem 21 på kvällen.

Idag (tisdag) sov jag ganska länge på grund av gårdagen. Michelle fick dock med mig på en rundtur till gamla goda Skäris, för lite fönstershopping. Vi åt hamburgare på Max i Vårby och därefter en tur till Huddinge Centrum där vi köpte lite smink och håraccessoarer. På kvällen hyrde vi "Benjamin Button" och bakade kokosbollar. Inte nog med det åt vi även jordgubbar med grädde och chips. ;) Svull svull. Tur att jag kunde göra av med lite kalorier på min cykeltur hem.

Imorgon blir det kanske en tur till Mariefred och Lager 157. Vi får se vem som ringer mig imorgon 09.00.

Nu är det godnatt för min del. Godnatt L :)

/ S 

Sommarmatte

Oj, vad duktig jag är. Nu har jag anmält mig till SOMMARMATTE. Vi får se hur många test jag hinner med. Är bara mening att jag till höstterminen ska få lite lagom uppdatering och träning till vad som komma skall :)



Ganska kul ändå...

/ Matte tönten ;D

Mycket på samma gång!

Middagen på Sonjas Grek i måndags på mammas födelsedag blev lyckad! Hon fick en liten svart mini dator från DELL av oss :) Maten var riktigt god, ett ställe jag kan rekommendera er att gå till!


Min outfit den kvällen



Nu till något helt annat! Jag och Mamma skall köpa en nya kamera. Vår Canon gick sönder för några månader sedan, då färgerna är konstiga. Den har sagt sitt och varit med på nog med äventyr. Om man skall nämna något om Nyår 08, då jag typ tappade bort den hela tiden. Jag var helt lost den kvällen/natten :P ha ha. Jag har även en kamera som jag fick i studentpresent, en Olympus men bilderna blir gryniga och kalla. Den är jag inte nöjd med.

Igår
när vi var på Media Markt så hittade jag en kamera som jag blev helt kär i, vid första ögonkastet. Hihi! Det var en Panasonic Lumix FS7, i starkt ROSA! (såklart!)



Visst är den UNDERBAR!!!

Jag tror nog att det blir den, eller en annan Lumix som vi också såg. Vi testade att ta kort med dem också, blev bra bilder.



Här är en skön Michael Jackson låt, "pretty young thing".
(Den Michael Jackson låten blev jag i ett quiz på facebook  hahahaa ;D)

 

Nu skall jag äta lunch, är ju så dystert väder. Mina armar är så torradöd hud bara lossar :( Nu vill jag ha mer sol så jag kan bli brunare, vill inte tappa färg. Nästa vecka skall det bli bra väder igen. Jag och tjerna skall åka till Kolmårdenmåndag. Till helgen kommer mammas kusin Mats med familj och vi skulle kanske gå på Grönalund. Bustjejerna :)

/ Sarah

Birthday Mami <3

Då var det dags att sova nu då! Min stackars plutt har tyvärr blivit sjuk, med ont i halsen och feber :( Får hoppas för hans skull att han kryar på sig under natten. Visst, han skall jobba imorgon vilket inte är det roligaste men om han är sjuk kanske han inte orkar ses! Jag har dock lovat att pyssla om honom riktigt ordentligt ändå! :) Så han verkar nog bli nöjd och inte kunna motstå...

Såg en riktigt bra film ikväll, "Dolt under ytan" - skräckthriller. Jag är en riktig fan av sånna typer av filmer, gillar spänningen. Så den är mycket värd att se för er som aldrig sett den.

Grattis på födelsedagen också till min söta Mamma :) Vi skall äta på Sonjas Grek allesammans ikväll! Pappa ska åka till Arlanda och hämta Niklas och Linda som kommer ifrån Cypern. De lär ju vara super bruna, men man är ju inte så pjåkig själv ;) Varit sjukt bra väder här hemma så man ska inte klaga.



Nu håller mina ögonlock på att "decka" ;) ha ha! Så bäst jag säger godnatt innan texten slutar alldeles för konstigt här. Hörs mer imorgon alla. Sov gott. / Sarisen


Love it.

Jämt dålig på att blogga på helgerna, dag för dag! Jag är för upptagen för att göra det ;) Men här kommer en kort version av vad som hänt :)

I fredags tok-åskade det! Planerna om att åka och bada blev som bortblåsta.. trodde jag!? Lagom till kl 13 då Michelle slutade på jobbet blev det blå himmel och jättevarmt. Så vi åkte till Kvarnsjön ändå, solade och badade i det 26 gradiga vattnet. Sedan åkte vi och hälsade på Michelles morfar och mormor, hämtade hennes jeansjacka.

På kvällskvisten grillade vi med päronen, sedan skjutsade Morgan och Jennie oss till Michelles pojkvän Richard vid Gladö. Hos Richard spelade vi Guitar Hero. Var tanken att jag och Rille skulle battla mot varandra men ena gitarren hade strejkat så det blev inte av. Han fick visa sina skickliga kunskaper själv sedan :) Därefter tog vi bilen ner till Markus. Han bor också i en villa vid Gladö, nyrenoverad. Riktigt schysst! Vi umgicks, drack och snackade. Vi spelade också ett sällskapsspel och "tecknet", då jag och Michelle var på lag. Vi förlorade, men inga sura miner för det.

Igår blev det en lugn dag, jobbade till kl 17. Sedan var det bara hem och byta om! Min äldsta bror Eric, hans tjej, morfar, mitt kusinbarn Noah, mammas storebror och fru kom över på middag. Vi firade Mamma i förskott eftersom de åkte till USA idag. När de åkt hem tittade jag och Mamma på en film, "P.S I love you". Den var sorglig, men missade slutet eftersom jag somnade av utmattning. Hade innan filmen gjort mig en Strawberry Daquiri och druckit vin så det kanske var anledningen.

Idag har jag jobbat igen hela dagen, inte van vid det. Denna dag hann jag dessutom till Skärholmen och shoppa lite också, eftersom de stänger kl 18. Hittade ett par skitsnygga och riktigt höga sandaler i knallrosa lackBianco. Inte nog med det så blev det också ett jättefint beige linne med spets i ryggen från Top Shop.





Skorna från Bianco


Linnet från Top Shop (Höger bild: baksida, Vänster bild: framsida)


Tröja från B young och min Strawberry Daquiri




Nu är jag helt slut och skall slänga mig på sängen. Det blir köttfärssås och spagetti med smält ost på. Till efterätt panacotta, jordgubbar och glass. Älskar att det är sommar!!

/ Saris

Öl, drink och mys!

Halloj! Nattugglan Sarah bloggar det senaste ;) Kom precis hem från min mys, Leo.  Har haft en toppenkväll tillsammans på Söder, då vi först tog en ÖL vid medis (nya favoriten) och senare en Sex on the beachPatricks! Därefter blev det en promenix ner till honom vid Skanstull. Vi såg en rolig svensk serie och massa annat! :)

I övrigt idag så har jag, Michelle och Madde haft det toppen med sol och bad vid havet i Gålö. (nära dalarö, haninge). Vi köpte med oss sallad, frukt, läsk, godis och jordgubbar. Mumma på sommaren! Var riktigt skönt i vattnet faktiskt. Hade lite problem med att hitta min solskyddsfaktor, den ända jag tål. Men idag provade jag Michelles tanning oil från Hawaian Tropic och jag fick inga utslag. Hör och häpna. Kanske är mina barndoms allergier för solskydd borta, det vore ju guld! Bruuuuuuuun I LOVE <3





Jag vid Gålö och på perrongen påväg in mot stan :)


Imorgon
 blir det nog sola och bada vid Kvarnsjön. Michelle slutar jobbet kl 13, därefter åker vi nog iväg en sväng. Sen är det planer att ta några öl på Medis. Kan inte vara ute för länge för börjar jobba kl 10 på lördagen. Leo skulle nog åka tillbaka till sitt land :( så han får jag inte se på ett tag då. Nästa vecka isåfall...

Nej, nu skall jag sova. Läste en sak på en sida som gjorde mig lite irriterad. Men är jag förvånad? Nej! Hur fan kan man kalla någon så? :/

Pöss och gnatt´! 

Brown.

Hej på er alla!
Som jag skrev i söndags så bokade jag tågbiljetter till Eskilstuna och var där över dagen igår. Tog tåget 9:02 och Emil hämtade mig på stationen i deras CAB ;) Åt en god frukost på deras altan vid poolen, sedan badade vi och solade fram till kl 16. Därefter tog jag och Emil caben till Parken Zoo. Vi tittade på djuren, åt glass och pratade med hans gamla arbetskamrater. Tur att vi inte åkte dit tidigare på dagen, det var gräsligt varmt även fast ví var där till 17.30. Väl hemma i huset igen väntade en god middag i kvällsolen med kyckling och pastasallad. Till efterätt blev det jordgubbar, grädde och glass. Sedan var det dags att bege sig till tåget igen som skulle gå från stationen kl. 22:05, så var hemma 22.56 igen. Lång dag!

Idag skulle jag, Michelle och Jennie åka och sola vid en strand men det mulna vädret gjorde att det blev andra planer. Vi åkte en sväng till Farsta centrum för att gå in på resebyrån VING, se om de hade några billiga resor. Det är dock billigast att åka med DETUR och dessutom kommer jag hem lagom till min morbrors 50-årsfest. Då kan jag åka in mot stan med Michelle och Richard när han skall hämta oss på Arlanda, så kan jag ta tåget därifrån mot Eskilstuna. :) Blir perfekt!

När vi kom hem satte vi oss på Michelle´s föräldrars baksida och solade! Solen visade sig äntligen.

Snart blir det mat, sedan skall vi ta en sväng till Kvarnsjön och ta ett kvällsdopp. Får mig att tänka på den gamla goda tiden när vi var mindre och tog bilen till Gömmarn. :) Fast det här är ännu bättre.




So long for a little while! /
Sarah