Sjukling.

Fortfarande sjuk! :(

Varit hemma från praktiken i 3 dagar nu och febern har iallafall gått ner. Har bara lite huvudvärk och nu har jag istället världens rethosta. Jag blir också jättehes. Det är väldigt kallt ute, men så fint med snö på marken. Hoppas de inte blir för varmt imorgon så allt smälter.

Har bara idag på mig att skriva klart examninationsarbetet också, lite stressigt. Det blir kanske till att sitta uppe länge inatt. Imorgon kanske jag kan gå till praktiken igen, känns inte bra att missa.

Jag är så förvirrad, jag vet inte vad jag skall göra. :/ Jag är glad för det, men samtidigt känns det jobbigt att släppa taget om någon som har betytt mest i mitt liv. Det kommer han alltid att göra. Man blir starkare..

Åker till London på fredag med mina brorsor och deras flickvänner, till måndag! Då får jag äntligen tänka på annat, shoppa massor, se historiska saker och kanske gå på någon fotbollsmatch eller teaterföreställning. Vi får se. Skall bli så skönt att komma bort ett tag.

Nu måste jag skriva vidare på arbetet. Hej så länge.

/ Sarah


Födelsedagsfest, bakisdag och SJUK!

Ojoj vilken helg!

I fredags mötte jag upp syster, Cissie och Carro påväg in mot stan. Planen var att gå till Golden, men istället tittade vi in på ett ställe vid gamla stan, Pan´s. Det var det sämsta stället vi varit på, så där stannade vi inte länge. Var någon sopig stand up komiker som trodde att han var rolig. Mer dryg!
Gick vidare till rockstället Medusa, där vi satt ett tag och snacka och drack lite öl.
Sedan tog vi taxi tillbaka till Huddinge C och gick till Olearys ,där vi träffade på Fredrik och några av hans kompisar. Mycket trevligt ;) , som slutade med "efterfest" hemma hos han och Ginai. Ja, vad säger man ;) hihi. Någon var förkyld? :P

Där stannade vi till 5 på morgonen, sedan gick vi ända från Hagsätra och hem, i kylan! Jag kom väl hem kring 6 på morgonen och låg i sängen till kl 16 på lördagen!

Hoppade i duschen lite snabbt, åt en pizza och drog hem till en fest i älvsjö hos en kille på jobbet. Sedan åkte vi in till stan och hamnade på Hirschen, det funkade. Sällskapet var mycket trevligt iallafall och jag hade skitkul.

Söndag var en bakisdag, men jag följde ändå med mamma och pappa hem till min bror. Han har köpt en lägenhet i Huddinge C, så vi åt lunch hos honom.
Började känna mig lite krasslig på kvällen...

Imorse vaknade jag med halsont, var jättetjock i halsen och huvudvärk. Har tagit tempen och jag har feber :( Nu ligger jag hemma sjuk, har ringt till både praktiken och Intersport och sagt att jag inte kommer. Idag skall jag skriva på examinationsuppgiften, ligga under mitt mystäcke och tycka synd om mig själv. Duntofflorna, mjukisarna på och en kopp te. Det är mys det!




Sandra, Jag och Linnéa på Hirschen.





/ Sarah  

Känns jobbigt.

Känslor...
Igår var en jobbig dag, men samtidigt betydde den väldigt mycket för mig!
Jag träffade M hemma hos honom, sedan gick vi och åt en pizza i gärdets centrum.
Det var jättekul att se honom igen, allting kändes som förr. Vi pratade om alla möjliga saker och skrattade.
Jag har saknat det vi haft en gång. :)  

Jag tror att vi redde ut det mesta, men det är fortfarande många starka känslor kvar. Svårt att förstå.
Han är min bästa killkompis, han är så nära fast ändå så långt borta.
Jag hoppas att vi kan vara vänner och kanske ses ibland.
Han betyder så mycket för mig.
Det ordnar sig med tiden, jag tar en dag i taget.
Jag har såklart fortfarande hopp. Men visst gör det ont på samma gång. Jag kämpar!

Jag glömmer oss aldrig <3
Du är bäst, och det vet du.



Här är jag hemma, innan jag åkte till M.

/ Sarah.

Fest hela kvällen!



                             Lite bilder från Halloween-helgen!

Helgen som varit...
Golden Hits var höjdpunkten. Förstart hemma hos Maggsie och sen vidare dit, vi skippade k15 med Farstagänget och jag hittade ett sånt trevligt sällskap.. ;)
Jag säger bara väldigt trevligt, mycket dans och mycket dricka! Någon gav sitt nummer till mig ;O haha
En kväll att minnas, nästa gång blir det karaoke!

Söndag, och jag skulle befunnit mig på praktiken. Jag sjukanmälde mig :/ (fy mig!)
Blev en mysig tur till söder och skrapan istället. Jag köpte en jättefin tröja/kofta på ETC, fikade lite och åkte sedan hem och åt middag. Examinationsuppgiften påbörjades äntligen, men min plan på att åka hem till Elle senare fick skippas, det tog längre tid än vad jag trodde. Tråkigt :(

Måndag 17 November på praktiken.
Idag har jag satt en kateter, tagit blodsocker och gett insulinspruta. Gick med Wenche på kortidsboendet, och skall göra det till onsdag! Blev bjudna på tårta, för att en farbror på avdelningen fyllt 94 år igår. Han är så pigg i kroppen!


 
Jag är skitnervös inför onsdag. Hur ska jag göra? Hur skall jag säga!? Är så rädd att allt skall bli fel. Du ska veta att detta är lika jobbigt för mig som det är för dig. Jag tar det som det kommer, bara ta det lugnt....
Jag önskar att vi aldrig hamnat här, att det varit annorlunda...
Ångest! Livet är så svårt!

/  Sarah Maria Stefansdotter.

Starkare

Jag blir starkare dag för dag...

I'm a survior
I'm not gon give up
I'm not gon stop
I'm gon work harder
I'm a survivor
I'm gonna make it
I will survive
Keep on survivin'

                                                                                               
____________


Mycket händer runt omkring mig just nu! Samlar på mig ködagar till ett studentboende, jag vill bo sjäääälv! Nära nu.

Hade en spännande dag på labet, inspekterat hur man tar venprover och hur man odlar streptokocker. Träffade också skönaste tanten på 90 år som gjorde EKG och verkade så positiv till livet, fart på henne!  Annars så är det dags att jobba på praktiken denna helg! Känns väl sådär.. hoppas på utgång imorgon dock! ;) Jäkla sugen på lite...
                                                                                                  
         / S

Skolvecka + trevlig helg på ingång!

Vart skall jag börja...

Jag kan inte beskriva min ilska som jag har, min besvikelse på allt. Jag har ångest, en stor klump i magen och är helt förvirrad. Det känns som hela min familj blivit spottad på, jag har blivit nertryckt under vattenytan och får ingen luft. Trodde inte du kunde sjunka så lågt, att det vi haft har betytt mer än vad du nu visar.
Jag vet inte vad jag skall göra, vilket beslut som är bäst... jag vet ingenting! Vet bara att jag är död, i själen. </3 


Men.....

Denna vecka har vi haft temadagar då vi har pratat om Etik och Omvårdnad vid livets slutskede. Det väckte starka känslor hos många, även hos mig! Det är obehagligt att prata om. (farmor du finns i mina tankar!)

Idag hade jag omtentamen i Läkemedelsberäkningen, dock bara del A. Jag hoppas att jag inte gjorde något löjligt slarfel den här gången, jag kontrollräknade allt en gång extra för att försäkra mig om det. Sedan vet man aldrig.

Ser väldigt mycket fram emot denna helg, lite utgång och lite dans med han..... Hihi! ;)

Men idag skall jag hålla din hand hårt, i biostolen. ;) mys vi ska ha!
Trevlig helg, sup och svälj.

/ Sahara

Alla helgona helg.

Så var helgen slut igen, lika fort som den kom! :(

I fredags fick jag fullt ansvar över en patient, allt fick jag göra! Sedan var vi ner till "verandan" och spelade bingo med alla andra pensionärer. Vi vann tyvärr ingenting! Kastade ihop 2 kladdkakor på 30 min, för att min avdelning hade helt glömt bort att det var vi som stod för personalfikat! Fick även denna gång höra hur god den var! :) det var kul.

Trevlig middag med lite folk i fredags och massa dans senare på kvällen! ;) invigde den nya festblåsan och avnjöt gott rött vin.

På lördagen mådde man som man förtjänade, men det var det värt.
Lördagskvällen blev mys med köpt thaimat hemma hos michelle och senare 2 skräckfilmer! Den ena satte djupa spår i mig verkligen, sjukt slut. Blev nästan lite förbannad!
Vi köpte godis och drack te, låg där nerkrypta under mitt täcke jag hade med mig. Vi gick och la oss skit sent och somnade runt 4.00.
Mamma och pappa kom och hämtade mig kl 9 och sedan åkte vi upp till Falun för att hälsa på Mormor och Morfar och sätta fin krans på farmors grav och tända ett ljus för alla helgona helgen.  Vi åt god middag med räkcoktail som förrätt och fläskfilé, potatis med champinion och kantarellsås. Smaskens!
Det bar hemåt klockan 18.00 igen och utslagen somnade man i någon timme. I veckan skall jag inte vara på praktiken, det är seminariedags och lite temadagar på skolan. Blir skönt med ett litet break efter alla intryck.
Snart sovdags, man blir trött av att hålla igång.

/ Sarah