Jag vill ha fredag idag!! :)

Fredag!

Och en vecka har gått på denna skolvecka! Det går sjukt fort... snart är jag där! ;)
Summeringen utav den då - galet tempo som vanligt, men ändå mycket intressant!

I matematik D har vi gått igenom, triangelsatserna (areasatsen, sinussatsen och cosinussatsen) och enhetscirkeln. I fysik B har det handlat om Rörelsemängd, elastisk/oelastisk stöt, impulslagen och kaströrelse. Har hunnit göra det mesta också och tänker inte hamna efter!

Denna fredag skall spenderas med min alldeles egna sötnos, Leonardo :) Denna gång tvningar jag honom att se Let´s Dance. När man tänker tillbaka på hur bra det gick för mig att få honom att tycka om Idol och Mammas pojkar, så kommer det här också sluta bra ;) haha stackarn!

Imorgon blir det utgång med lite kth:are. Vi skall ut med några från Leonards klass och kommer att hänga på K15 vid kungsgatan. Linnéa kanske hänger på också och det vore hemskt kul! :D

Imorgon är det också min bästa brorsdotter Freja´s första namnsdag! Får se om hon hinner firas lite, inte träffat henne på ett tag nu.

Nu skall jag räkna klart de sista läxorna för veckan och imorgon på dagen blir det ännu mer plugg!



Godkväll på er alla!

Logg out!

Kramis!

Nu gäller det..

Hej!

Det blev en hel del jobb ändå in i det sista! Inventerade på Intersport i veckan från klockan 06-12 och därefter åkte jag, mamma och Linda till Skärholmen och tittade runt i lite butiker. Blev även lite jobb på Intersport på torsdagen 10-18!

Under dagen på lördagen var även jag och mamma till Nacka forum där jag hittade mig en jättesnygg svart trenchcoat/kappa på G-star. Vi fick 35 %rabatt på den efter lite flört med grabbarna ;) Passade även på att köpa en ny "day time" ansiktskräm från Make up store och ett läppstift jag länge tänkt köpa i färgen "Chicco". Niklas ringde senare och vi åkte med honom och Linda till ikea.

Så den sista helgen på detta jullov blev ett bra sätt att avsluta det på! Blev mysig middag på lördagskvällen hemma hos Leonards föräldrar i Skanstull tillsammans med vänner till dem från Argentina. Senare under kvällen begav jag, Leonard och Marcelo oss till Mosebacke och Södra teatern där det hölls en spelning. Där skulle vi även möta Alice, hennes kille och vänner till dem men de meddelade senare att de stanna kvar i Solna. Jag och Leonard gick istället då till en bar längre ner mot Skanstull, där min bror Niklas var med ett par jobbarkompisar. Vi gick därifrån vid stängning och åkte vidare mot Fridhemsplan där Ludvig, Mandus och andra vänner till Leonard var. Riktigt trevligt och vi kom hem till Telefonplan vid 4 tiden ungefär. Välbehövd sömn efter det äventyret!

Vi vaknade vid 12 tiden och åt en rejäl frukost! Vi tog senare bussen hem till mig, åt middag och bytte om. Vid kl 21 var det dags för filmen "Avatar" 3D på Heron City. En väldigt bra film och verkligen värd att se för er som inte gjort det ännu.


Jag i Leonards snygga tröja och byxor! :)

Idag började också skolan, ingen mjukstart direkt men lika bra det! Köpte Fysik B böckerna, vilket inte blev en billig penning. Men gud vad tjock boken var då! Väger säkert nästan bly! Köpte även ett nytt busskort som inte heller var helt billigt, men skönt att kunna åka vart man vill och när man vill.

Nu har jag precis ätit lite lunch och tänkte börja med studierna. Det blir Matematik D och lite Fysik B idag, så får vi se hur länge jag orkar och hur långt jag hinner.

Hej på ett tag!


Clothes <3

En kväll då man bara sitter och gör ingenting kan det hända att man går in på hemsidor och tittar runt på nyinkomna kläder. Självklart faller man för ett och annat också och klickar hem en del, det var exakt det jag gjorde nu! Så blir det när man fått pengar i julklapp.

Jag hittade två jättesöta blommiga klänningar, perfekta till sommaren då man har bruna ben och höga klackar.

(från bubbleroom.se)




Sedan svart klänning på HM som jag vill ha, men den är tyvärr slut. Får vänta tills de får in nya, om de nu får det. Hittade även en söt blommig kofta på HM, som jag inte bestämt mig än om jag skall ha.. men värd att visa iallafall.



Sedan är jag sjukt sugen på ett par svarta eller vita sandaler, som liknar mer "gladiator skor", säkert inte inne till sommaren men ibland är man bara lite efter. Tycker de är sjukt fina att ha till korta jeansshorts eller liknande. Dessa kunde man finna på have2have.se, men vart hittar man dem i butik någonstanns? Fanns inte i min storlek på hemsidan tyvärr :(



Det blir bara ut att leta! :)

Nu skall jag upp och duscha, skall jobba på Intersport Kungens Kurva imorgon... min gamla butik. Skall hjälpa till på inventering kl 06.00. HEJ TRÖTTIS säger jag bara. Har nästan vänt på dygnet.

Så godnatt!

/ S




Och det fortsätter...

Kunde inte få med allt i det första inlägget på detta år, så det får bli 2 stycken samtidigt istället!
Vilket betyder, mycket mer för er att läsa. Wohoohoo ;)
Andra halvan blir bara bättre också...

Vad är inte mer rätt än att på sin ledighet och slut på lov festa och vara med de man tycker mest om!
 
Det började tisdagen den 5 jan, då min kära vän Johanna fyllde 23 år! Hon hade en födelsedagsfest i skrapans festlokal och självklart var jag där och firade henne. Träffade en hel del nya sköna människor och det blev mycket dans och deep talks ;P

Onsdagen den 6 jan blev det fest ännu en gång, men denna gång ännu mer. Utgång med Leonard tillsammans med hans KTH-klasskompisar Oskar, Christoffer, Jocke och hans kompis Martin. Me and the grabs, som det bara skall vara! Jag är van :P och jag gillaré!

Vad passar inte bättre på en onsdag än att gå till Café Opera då det också är studentkvällar där. Första gången jag var där, och jag kände mig nöjd. Riktigt trevligt! Vi träffade även killarnas föredetta klasskompis Veronica som var där med sina tjejkompisar. Det blev mycket dans, umgänge och efter tequilan började allting gå utför. Haha! Ja, det var en kväll att minnas. Det blev en trevlig hemgång på nattbussen och senare en promenad hem till mig i ett kyligt vinterland! Precis så Sverige skall vara i Januari!

Lördagen 9 jan var det dags för min brorsdotter Freja Lo Elisabet Holmén att döpas i Huddinge Kyrka. Jättefin cermoni, hon var snäll och tyst under nästan hela akten. Min bror Niklas blev Gudfader och Cecilias syster Jenny Gudmor.

Därefter blev det dopfika i församlingshemmet tillsammans med släktingar, vänner och bekanta. Jag och mamma hade bakat massor under veckan, dels kanel/vaniljbullar, sockerkaka, kolakakor och strassburgare. Senare under kvällen blev det middag hemma hos min mammas storebror i Täby tillsammans med min L. Mamma, Pappa och Morfar skjutsade hem oss till Leonard och där avslutades kvällen med lite filmmys.

Lite bilder från utgången och dopet...


CAFÈT!....







DOPET...






Avslutningsvis vill jag bara säga att Fysik A kan ta sig någonstanns, men det visste ni ju inte redan? ;) Jag skall visa hela världen att jag skall klara det, det kommer bli en tung termin med tunga ämnen. Inte tal om det, välkommen till Fysik B in i min värld. Jag hatar det redan :/ Jag har även kollat igenom schemat för Matematik D och jag tänkte göra en mjukstart redan nu. Varför inte vara lite före :)

Det ordnar sig alltid...


Krams! / S

Året är nu 2010!

Hej alla läsglada!

Första inlägget på detta år. Ursäkta förseningen...

Sarah är tillbaka på rätt spår igen nu efter en hel del fartfyllda dagar på det nya året! STORT! Det är nu 2010 :)

Det är 10 år sedan man stod där med ett leende på läpparna av att få uppleva det nya milleniumskiftet. Nu har det gått 10 år sedan dess, det är läskigt men också roligt!

Hur firades det nya året in då? Som jag skrev i det förra meddelandet så var jag och Leonard bjudna hem till Christoffer och hans tjej Karolina på middag i deras lägenhet i Vasastan. Visst blev det en väldigt trevlig middag också, men sjukt mycket folk. Vi satt säkert 20 personer vid ett långbord i deras vardagsrum. Mycket god middag var det också! Det blev först skagenmacka till förrätt, oxfilé med potatisgratäng med rödvinssås och beanaise till varmrätt och vit chokladmouse till efterätt. Jag och Leonard stod för det mousserande vinet som smuttades på under hela kvällen. Mumma!

Vid kl 23 begav vi oss mot Djurgården och själva "eftersläppet". Skrev i förra inlägget att vi skulle åka till Djursholm, vilket var helt fel. Leonard hade missuppfattat, var bara att säga "tack och lov för det"... hade ingen lust att åka så långt ut från stan för att sedan kunna få tag i en taxi då alla andra fulla människor också skall ha tag på en. Som tur var röck vår privata taxichaffis in ännu en gång, thanks P! :)

Stället där eftersläppet var låg mittemot  grönalund. Allting blev över förväntan, riktigt rolig kväll med mycket dans och dricka. Så som det skall vara, om man har tur! ;) Väl hemma klockan 03.30 blev det HUMMER och Räkcoktail, snacka om lyxigt! Vi gick inte och la oss med tomma magar iallafall.

Hör och häpna så vaknade jag också väldigt tidigt och kände mig inte så sjukt bakis som jag annars brukar göra den 1 januari. Det är en sån där dag då jag annars alltid har legat i sängen fram till 18.00 på kvällen. Men denna 1 januari var av annat slag, vi gick ner i köket och åt en rejäl frukost vid kl 13 redan. Storartat? Ja, ni borde tycka det om ni känner mig :D haha!

Blev en riktigt myskväll hela dagen och kvällen framför tv:n. Vi åkte senare hem till Leonard i telefonplan och fortsatte vår slappardag.


Här kommer lite bilder från kvällen 31 dec 2009 och början av 1 Januari 2010.







Slutet på ett bra år och början på ett ännu bättre!

Du är mitt <3


/ Sarah