Avslutning på sommar!

Hej!

Usch vad jag inte haft någon lust att skriva här. Har tittat in flera gånger och sett att sist jag skrev var mkt länge sedan, juni om jag inte har helt fel. Ändå lockar det mig inte att skriva några rader, jag som annars älskar att skriva och dela med mig utav av saker. Orsaken kan nog vara att det faktiskt inte hänt så mycket och andra gånger har det hänt så mycket att jag inte orkat skriva ner allt :P

Sammanfattningsvis kan man väl säga att mitt sommarlov börjar lida mot sitt slut och äventyret börjar måndagen den 16 augusti. Endast en vecka kvar!! Jag börjar bli nervös men samtidigt skall allt bli så spännande.

Jag kom in på mitt första val, Högskoleingenjör på KTH - Maskinteknik med inriktning mot innovation och design i Södertälje. Så snart börjar denna långa nollning! Det är tur att jag inte skall gå på KTH valhallavägen, för då hade jag vetat om hur hela nollningen skulle vara. Det kanske inte är precis samma här och det är bra.

Skall bli kul att se vilka typer av människor som går i min klass och om de är några trevliga. Det som är bra med KTH är att personerna som går där är väldigt öppna och härliga människor. Alla är vänner med alla oftast!

Vad har jag gjort denna sommar som försvann lika fort som den kom! Jag har hunnit med att jobba på Intersport i 4 veckor, fiskat och firat midsommar på Leonards landställe på Lisö, solat och badat i Turkiet, fiskat och plockat kantareller på mitt landställe i Dalarna, shoppat på Lager 157 i Sågmyra, firat Michelle och Carro som fyllt 25 år, haft besök av mina sysslingar från Dala Floda, badat och solat i Gladö och Gålö, varit på utflykt i Gustavsberg, varit barnvakt åt min brorsdotter, badat och solat på Cecilias land. Allt det där som hör sommaren till.

Allt har samlats på bilder såklart och har ni tur så kanske jag slänger ut en del här när jag har tid.

Jag vet inte när jag kan lova ett inlägg nästa gång, men nu när nya utbildningen börjar kanske jag kommer ha mer lust att berätta vad jag är med om :)

Tills dess, ha en fortsatt trevlig sommar!

Forhoppningsvis så avslutas den med kräftfiske, äta massor av kräftor och senare också sursströmmingspremiären!!

Kram S