Party-Sarah!

Jag är verkligen usel på att skriva här och jag vet inte varför? Ibland känner jag inte för att dela med mig av precis allt jag gör, alla tankar och funderingar gör sig bäst i mitt huvud. Då behöver jag inte få massa frågor...

Helgen blev väldigt lyckad trots att jag var tvungen att jobba.

På fredagen var jag hemma hos Michelle med Madelene och kollade på Lets Dance. Vi åt kebab, chips och godis :) Madelene åkte och hämtade sin kille Micke vid Hammarby. Jag och Michelle kollade ut kläder som hon kunde ha på lördagen då hon skulle hem till en kille på hennes jobb.

Jag själv har nog aldrig haft en sån tokig och galen kväll som jag hade lördagen den 22 februari :D Åkte in till Johanna vid Roslagstullsbacken där vi drack moserande vin, drinkar och snackade massa skit. Vi fick lite panik med att hinna med bussen och snön bara vräkte ner.

Vi sprang till tunnelbanestationen "tekniska högskolan", men hann inte med tåget heller. Vi skulle nämligen vara vid Regeringsgatan senast 23.30 och vi var skrivna på listan till Magenta. Johanna hade glömt sina älskade tuggumin i lägenheten så hon var tvungen att gå in på pressbyrån vid stureplan och köpa nya. När jag stod utanför och väntade så började två engelsktalande killar prata med mig. Det kom fram att den ena var från Vancover i Canada och den andra från Schweiz. De var i Sverige i jobb och planerade en trevlig utekväll. De frågade om de kunde följa med oss dit vi skulle, vilket de också gjorde.

Väl framme vid Magenta hade såklart gästlistan strykits och killarna betalade vårt inträde och garderob. Inte nog med det bjöd de oss på 2 tequila var och vi vann rejset mot dem ;) Senare ringde Johannas syster Karin som var på Spy Bar med ett gäng och tyckte att vi skulle komma till dem. Vi tvekade inte en sekund utan gick dit. Pratade väldigt mycket med den ena killen på vägen, han var verkligen trevlig. Han hade samma intresse för skidåkning, tyckte jag skulle komma och hälsa på han i Canada och åka lite.  Väl framme så betalade även killarna vårt inträde igen och garderob, vilka gentlemen!!! De verkade inte vara så fattiga om man säger så! :D De ville bara fortsätta bjuda...

Beställde in ett glas rött, underbart! Satt länge och pratade vidare med Canadensarn. Han gav mig sitt mobilnummer och visade mig massor med bilder från olika resor han gjort. Han hade dels varit i Afrika och undervisat i datorer på franska. (han kom från den franska regionen i Canada). Mitt i samtalet med honom, då klockan var runt 02.45 fick jag ett sms från ett hemligt nummer, som jag sedan skrev till och frågade vem det var. Det var från en kille som går på KTH som jag fått kontakt med. Tydligen hade hans kompisar varit påväg till Spy Bar och ville att han skulle komma dit. Synd de inte gick att få in dig.. Kvällen slutade med att jag tog en taxi hem vid 05.00 och sen var det bara att gå upp 10 för att åka till jobbet. Snacka om att jag mådde illa och bara skakade. Där skulle jag vara trevlig mot kunderna och ta betalt. Måste tacka den goda Coca Colan för räddningen. Efter 2 timmar började det kännas bättre.

Lite bilder från kvällen, tills mitt kamerabatteri dog....


/S

DANS!!!

Dance Dance Danciiiiiiiing!!!



qE


Sådär skall det gå till, det bara spritter i benen på mig!

Det bästa av allt, jag tänker börja dansa igen! Skall ta några kurser i antingen tio-dans eller vanlig streetdance. Guuud vad jag saknar danstiden, på tiden att jag tar tag i saker och gör det som jag brinner för!

UNDERBART!!!

Happybirthday kid!

Bästa födelsedagen!!!

Hade massa kompisar hemma på fest, så lyckat. Vi umgicks, snackade, drack, sjöng singstar och spelade guitar hero. De flesta anlände vid kl 20 och gick hem 05.00 på morgonen. Ett överaskningsbesök blev det också, Per ringde och ville komma förbi. 3 år sedan vi sågs sist nu, var kul att träffas igen!

Var något bakis på söndagen och halvsov på köksbordet när Emil och Markus satt och åt frukost. Jag fick tillslut också i mig lite. Sen skjutsade Pappa mig och Mamma till Centralen och tog tåget upp till Falun. Vi hade laddat batterierna med massa skvallerblaskor. Vi skulle hälsa på Mormor på hemmet där hon bor, efter att hon amputerat sitt ben. Var hemskt att se henne så dålig. Hon kände inte ens igen mig på kvällen! Älskar min Mormor <3

Lite bilder från festen 7 Februari




/ Sarah

Min 22:a födelsedag!


SARAH  MARIA STEFANSDOTTER 
870207

~ 22 ÅR IDAG ~







Fest ikväll med mina närmaste vänner och syskon.
Det blir nog en kväll att minnas....


Ledig Tisdag.

Mycket trevligt dag idag. Trodde att jag hade föreläsning att gå på, men det visade sig att de hade sänglägeskompetensträning på Danderyds Sjukhus. Det gjorde jag redan förra terminen så det blev en ledig dag för mig. Vaknade av mobilen som ringde klockan 09.30, men jag kunde inte sova vidare på grund av dum mensvärk. Jag gick upp, duschade och åt en ordentlig frukost. Inte likt mig alls!

Ringde Michelle som hämtade mig och vi åkte till apoteket. Tänkte hjälpa henne med tvätten, se lite Våra Bästa År och äta lunch. Vi gjorde egen Nacho De Luxe som man kan äta på Taco bar, älskar det. Vi rensade hennes garderob på gamla kläder och hittade en gammal dagbok. I den stod det massa roliga saker som vi gjort tillsammans och vi kunde såklart inte hålla oss för skratt. Hur knäppa var vi inte :) haha

Vi köpte också vaniljmunk och donuts till fika, och drack en varm kopp te till. Mys!
Michelle skulle sedan vidare på träning och jag hem till min bror Niklas som skulle bjuda mig, mamma och pappa på middag. Vi fick god pasta med kyckling i någon sås. Jag gav Twinrix (hepatit A+B) spruta intramuskulärt på Niklas, han var lugn. Han sa att han tyckte jag var duktig. :) Det är lite spännande sånt där. Linda vågade inte låta mig ge, vilket jag hade förståelse för så Mamma fick ge henne istället.   

Imorgon blir det föreläsning om Stroke och jag börjar 10.20, skönt! Får hoppas att inte pendeltågen krånglar imorgon för isåfall får jag ta bussen till Fruängen istället, vilket är lika bra nästan.




Godaste Nacho De luxe <3

Kanske dags att sova!? Natti

/S

Fest, Shopping och röntgen..

Helgen blev lyckad!

Lördag

I lördags skrev Michelle till mig och frågade om jag ville följa med ut, dricka öl och vin med henne, Cissie och hennes jobbarkompis Sara. Eftersom jag under dagen känt att jag inte kunde koncentrera mig på pluggandet inför farmakologitentan på måndagen bestämde jag mig för att jag inte ville göra den. Vill istället lägga ner mer energi på Vård och ohälsatentan som är mycket tyngre. Jag tvekade inte en sekund med att hänga på! Jag ringde Fredrik som också ville träffas och frågade om han skulle följa med. Det var för långt hem från hans syster tyvärr, så han drack sig full på paraplydrinkar istället tydligen ;) haha.

Det blev en lång kväll och många krogbesök på Söder. Vi började på Fenix, där vi mötte upp Sara och drack lite. Det blev sedan rockstället Medusa där Saras kille jobbar och bjöd oss på gratis dricka :) underbart! Vi hade lite telefonkontakt med Andreas som skulle till "ett ställe" med en kompis, så dit drog vi till sist. Daniel ringde också, och sen kom även han dit med taxi från Huddinge. Riktigt lyckad kväll med mycket dans och snack ;)

Söndag
Vaknade lite senare denna morgon, det förtjänar man efter en utekväll på stan!

Jag köpte en väska förra helgen som jag känner mig lite osäker på, så vi åkte till NK för att se vad de hade för väskor. På vägen dit ramlade jag och Mamma in på HM i Gallerian, där jag hittade så himla mycket fina saker som jag inte kunde låta bli att köpa.

Nu ska jag vara lika töntig som vissa andra bloggare är ;) , visa lite bilder på vad jag köpte. En liten kul grej! 

HM <3

Den här skönheten var inte billig, men bara ett MÅSTE! (Id-minerals)


 
Här är jag i nya skinnjackan ;)

Efter att ha kommit hem, ätit lite så åkte jag hem till Fredrik och såg en film. Vi gillar att göra det! :) Det blev en beck-film som gick på TV denna gång. Han är bra han.

Idag (måndag) har jag varit och röntgat min pannhåla i Läkarhuset, Skärholmen. Hoppas på att det inte ska vara något konstigt, att allt är normalt. Jag orkar inte med fler problem. Jag har också jobbat 14.30-20 så nu är jag helt slut. Funderar på att koka mig en varm kopp te, tända lite ljus och krypa ner under min varma fleecefilt.

/ S